cia ne tavo nuotraukoj negraziai atrodo o reklaminej nuotraukoj pagrazinta svarbu kad daiktas ne sh...
Dior Shimmer
o as sita uzvakar prigriebiau man tai labai fainute.veiduka labai graziai paskaistina.nereik labai daug tept ir nebus labai jau daug to perlamutro.norejau tos kitos spalvos bet kaip supratau jos nelabai jau aina gaut nes kiek apejau kristuciu tai nei vienoj nebuvo bet ir sita liuks ir ruza atstoja ant manes baltaodes
tiesa turiu as meteoritus mithnic tai sitei man zymiai labiau patiko.mano oda sausa tai meteoritai kazkaip dziovino ja dar labiau o sitie va trecia diena su jais ir viskas
o as sita uzvakar prigriebiau man tai labai fainute.veiduka labai graziai paskaistina.nereik labai daug tept ir nebus labai jau daug to perlamutro.norejau tos kitos spalvos bet kaip supratau jos nelabai jau aina gaut nes kiek apejau kristuciu tai nei vienoj nebuvo bet ir sita liuks ir ruza atstoja ant manes baltaodes
tiesa turiu as meteoritus mithnic tai sitei man zymiai labiau patiko.mano oda sausa tai meteoritai kazkaip dziovino ja dar labiau o sitie va trecia diena su jais ir viskas
QUOTE(busima_mama @ 2008 06 04, 15:12)
Jau turiu atsiliepimu apie si Smashbox bronzata - tepiau ant tiesiai ant odytes, tai labai svelniai parusvino, turi daug blizgesio, atrodo tikrai graziai ir nesigailiu nusipirkus. Tik dienai gal kiek per blizgu - daugiau tiktu vakarui. Bet laabai patenkinta esu :
Prisijungiu prie pagyrimų šiam džiaugsmui - blizgesio galėtų būti ir mažiau, bet atrodo puikiai, kvepia maloniai, spalva švelni, laikosi normaliai
QUOTE(dydy88 @ 2008 06 06, 13:46)
Dior Shimmer
o as sita uzvakar prigriebiau man tai labai fainute.veiduka labai graziai paskaistina.
o as sita uzvakar prigriebiau man tai labai fainute.veiduka labai graziai paskaistina.
pritariu
pagaliau susizvejojau savo ilgai laukta guerlain blondiniu pudryte , laukiu nesulaukiu kolatkeliaus o tada jau maliavosiuos....
Aš laukiu BB ronzanto
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 06 10, 18:40)
pagaliau susizvejojau savo ilgai laukta guerlain blondiniu pudryte , laukiu nesulaukiu kolatkeliaus o tada jau maliavosiuos....
O aš pagaliau vyriško bronzanto jau turiu sulaukt [įtariu iš tos pačios vietelės kaip ir tu ] aš norėjau vyriško ,kad būtų be jokio blizgučio. Tikiuosi ,kad neteks nusivilti
paaskinkit man kaimietej negi yar ir vyriskas bronzantas?
QUOTE(Cherry_ @ 2008 06 11, 20:37)
paaskinkit man kaimietej negi yar ir vyriskas bronzantas?
Yra yra, tik as tiksliai nezinau ar keliu jie atspalviu, ar yra ir moteriskas panasus. Toks trikampis ipakavimas (sepetelis virsuje isideda). Paieskosiu foto.
Va toks:
O dar tokiu yra (sitie moteriski):
gal as labai senamadiska bet besidazantys vyrai man nepatinka
nu nesamone kazkokia, nesemniai maciau viena vaikinuka su krempudra pasitepus... nu nsm kazkokia
nu nesamone kazkokia, nesemniai maciau viena vaikinuka su krempudra pasitepus... nu nsm kazkokia
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 06 11, 10:22)
O aš pagaliau vyriško bronzanto jau turiu sulaukt [įtariu iš tos pačios vietelės kaip ir tu ] aš norėjau vyriško ,kad būtų be jokio blizgučio. Tikiuosi ,kad neteks nusivilti
o man kaip tik vasarai uzsinorejo kazko su blizgesiu nors ir megstu daugiau matines butinai parasyk kaip tau ji