Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros II

cia ne tavo nuotraukoj negraziai atrodo o reklaminej nuotraukoj pagrazinta wink.gif svarbu kad daiktas ne sh...
Atsakyti
Dior Shimmer wub.gif

user posted image

o as sita uzvakar prigriebiau wub.gif man tai labai fainute.veiduka labai graziai paskaistina.nereik labai daug tept ir nebus labai jau daug to perlamutro.norejau tos kitos spalvos bet kaip supratau jos nelabai jau aina gaut nes kiek apejau kristuciu tai nei vienoj nebuvo verysad.gif bet ir sita liuks thumbup.gif ir ruza atstoja ant manes baltaodes lotuliukas.gif
tiesa turiu as meteoritus mithnic tai sitei man zymiai labiau patiko.mano oda sausa tai meteoritai kazkaip dziovino ja dar labiau o sitie va trecia diena su jais ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif , ar kuri naudojat sita daikta:
user posted image
Kokie atsiliepimai?man tai kazkas panasaus i ez pasirode, tai idedu pardavimui, nes nesunaudosiu tiek bronzantu doh.gif kiek prisikaupiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 06 04, 15:12)
Jau turiu atsiliepimu apie si Smashbox bronzata - tepiau ant tiesiai ant odytes, tai labai svelniai parusvino, turi daug blizgesio, atrodo tikrai graziai ir nesigailiu nusipirkus. Tik dienai gal kiek per blizgu - daugiau tiktu vakarui. Bet laabai patenkinta esu  thumbup.gif :

Prisijungiu prie pagyrimų šiam džiaugsmui - blizgesio galėtų būti ir mažiau, bet atrodo puikiai, kvepia maloniai, spalva švelni, laikosi normaliai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dydy88 @ 2008 06 06, 13:46)
Dior Shimmer  wub.gif

user posted image

o as sita uzvakar prigriebiau wub.gif man tai labai fainute.veiduka labai graziai paskaistina.

drinks_cheers.gif pritariu biggrin.gif
Atsakyti
pagaliau susizvejojau savo ilgai laukta guerlain blondiniu pudryte , laukiu nesulaukiu kolatkeliaus o tada jau maliavosiuos.... clap.gif
Atsakyti
Aš laukiu BB ronzanto wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 06 10, 18:40)
pagaliau susizvejojau savo ilgai laukta guerlain blondiniu pudryte , laukiu nesulaukiu kolatkeliaus o tada jau maliavosiuos.... clap.gif

O aš pagaliau vyriško bronzanto jau turiu sulaukt [įtariu iš tos pačios vietelės kaip ir tu bigsmile.gif ] aš norėjau vyriško ,kad būtų be jokio blizgučio. Tikiuosi ,kad neteks nusivilti biggrin.gif
Atsakyti
paaskinkit man kaimietej negi yar ir vyriskas bronzantas?
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 06 11, 20:37)
paaskinkit man kaimietej negi yar ir vyriskas bronzantas?

Yra yra, tik as tiksliai nezinau ar keliu jie atspalviu, ar yra ir moteriskas panasus. Toks trikampis ipakavimas (sepetelis virsuje isideda). Paieskosiu foto.

Va toks:
user posted image

O dar tokiu yra (sitie moteriski):
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busima_mama: 11 birželio 2008 - 20:18
gal as labai senamadiska bet besidazantys vyrai man nepatinka doh.gif
nu nesamone kazkokia, nesemniai maciau viena vaikinuka su krempudra pasitepus... nu nsm kazkokia
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 06 11, 10:22)
O aš pagaliau vyriško bronzanto jau turiu sulaukt [įtariu iš tos pačios vietelės kaip ir tu  bigsmile.gif ] aš norėjau vyriško ,kad būtų be jokio blizgučio. Tikiuosi ,kad neteks nusivilti biggrin.gif

o man kaip tik vasarai uzsinorejo kazko su blizgesiu nors ir megstu daugiau matines smile.gif butinai parasyk kaip tau ji bigsmile.gif
Atsakyti