Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros II

QUOTE(Via @@@ @ 2009 04 27, 16:47)
Too faced kosmetika prekiauja Douglase, tik negaliu pasakyt , ar sis tirkai yra pas mus...

o kaune tai nera duoglaso.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 04 27, 18:49)
o kaune tai nera duoglaso.. schmoll.gif

yra hyper maximoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2009 04 27, 20:12)
yra hyper maximoj  mirksiukas.gif

cia koks naujas atsidares,lyg nebuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 04 27, 19:19)
cia koks naujas atsidares,lyg nebuvo g.gif

ten Sarma buvo anksciau ax.gif
Atsakyti
o as po ilgu ieskojimu ir tepliojimusi brangiais bronzantais pagaliau atradau idealios spalvos saules pudryte ir dar taip pigiai thumbup.gif manhattan firmos, kainavo apie 30lt, bet spalva tookia grazi- kaip man patinka ruda i pilkuma, be jokio ryzo, ar raudono atspalvio, tikrai esu labai patenkinta. dezutej atrodo visiskai matine, bet stipriau pritepus ant rankos lauke pastebejau kad turi kazkoki aukso perlamuto atspalvi ir siek tiek smulkiu blizguciu bet tikrai vos matomu. kai salia uzsitepliojau pernykscio STILOS 1 numeriuko bronzanto tai pasibaisejau koks jis ryzas doh.gif tiesa ieskojau to TOO FACED bet akropolio douglase buvo tik blizgantis leopardinis, o to sokoladinio nebuvo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ne mama: 27 balandžio 2009 - 19:09
Ikelk to Manhattan nuotrauka ir parasyk spalvos nr 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 04 27, 20:14)
Ikelk to Manhattan nuotrauka ir parasyk spalvos nr 4u.gif

nerandu foto internete ax.gif o ir spalvos nr. nera. as pirkau eurokos, tai ten tik vienos spalvos tas bronzantas ir buvo- vadinas "natural bronzing powder"- tokia paprasta apvali dezute su uzsukamu dangteliu . tiesa, dar labai grazi spalva buvo prestige bronzanto, bet ju yra trys numeriukai, ir butent tos grazios spalvos tik testeriukas buvo, o pudros ne ax.gif

ikeliu megejiskas foto- gal kas matysis. manhatten juodoj dezutej, auksinej dezutej stila 1nr, o priekyje didelis maybelline bronzantas(nors ir labai pigus, bet man labiau patinka uz stila, nors irgi ryzas) :
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ne mama: 27 balandžio 2009 - 19:36
QUOTE(ne mama @ 2009 04 27, 20:25)
ikeliu megejiskas foto- gal kas matysis. manhatten juodoj dezutej, auksinej dezutej stila 1nr, o priekyje didelis maybelline bronzantas(nors ir labai pigus, bet man labiau patinka uz stila, nors irgi ryzas) :

o šiaip jie visi matiniai skaitosi, ar klystu? Ir kuris daugiau matinis - Manhatten ar Maybelline? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(bitute737 @ 2009 04 28, 10:47)
o šiaip jie visi matiniai skaitosi, ar klystu? Ir kuris daugiau matinis - Manhatten ar Maybelline?  4u.gif

labiausiai matinis tai stilos- bet ir spalva pati negraziausia doh.gif ant manes isvis raudona pasidaro. siaip maybelline irgi turi labai smulkiu blizguciu, bet as drasiai naudojau visa pernykscia vasara- visa kaklo, iskirptes spalva vienodinau, ir nesimate tu blizguciu. o manhattan vistik dirbtiniam apsvietime matos siek tiek blizguciu, bet irgi kazkaip neikyriai, bet kai pirkau tai as ju isvis nemaciau- bet vakar pamaciau ax.gif bet ant veido man graziai atrodo- gal saulekaitoj ir matos tie blizguciai reiks kada pasitikrint su veidrodeliu blush2.gif
Atsakyti
Ir as susigundziau tuo dior shimmer star, domintu tas tamsesniu spalvu variantas. O su juo iseitu veida parudint ar jis tik svytejimo suteikia? Ir ar butu galima visa vaida tepti, o ne tik skruostus, ar jau butu per daug blizgu?
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 04 27, 20:25)
nerandu foto internete ax.gif  o ir spalvos nr. nera. as pirkau eurokos, tai ten tik vienos spalvos tas bronzantas ir buvo- vadinas "natural bronzing powder"- tokia paprasta apvali dezute su uzsukamu dangteliu . tiesa, dar labai grazi spalva buvo prestige bronzanto, bet ju yra trys numeriukai, ir butent tos grazios spalvos tik testeriukas buvo, o pudros ne ax.gif

user posted image

user posted image

as tokia turiu,na,man kaip sviesiaplaukei,ne tamsios odos tai ji vistiek per tamsi,nepasiskirsto dailiai arba nemoku paskirstyti. Bet kad ne ryza,tai faktas biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2009 04 29, 10:52)
Ir as susigundziau tuo dior shimmer star, domintu tas tamsesniu spalvu variantas. O su juo iseitu veida parudint ar jis tik svytejimo suteikia? Ir ar butu galima visa vaida tepti, o ne tik skruostus, ar jau butu per daug blizgu?

Jis svytejima suteikia. Siaip manau dienai per blizgu visa veida - vakare kokiam baliukui gal ir nieko. Na diena jei labai minimaliai pabraukus, tai gal ir tiktu. Siaip kiek zinau yra amber, rose ir dabar naujas ryskesnis rozinis. Ar dar kazkoks yra/buvo? Nes tas 'amber' rudas, tai atspalvi tik vos vos ant odos duoda.
Atsakyti