Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros II

QUOTE(shopingas @ 2009 04 25, 15:55)
Jei kam norisi matinio kakavinio, o ne orandzinio bornzato, tai yra Too Faced firmos - vadinasi 'chocolate soleis...' (kazkaip taip). Vakar ant rankos bandziau, tai fainas pasirode.

reiks nueit ir sita pabandyt, nes jau baigiu prarast vilti rast ka nors kakavinio 4u.gif dezutej gali atrodyt graziausia spalva, bet pritepus ant odos viskas nuoranzineja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 04 25, 15:58)
reiks nueit ir sita pabandyt, nes jau baigiu prarast vilti rast ka nors kakavinio 4u.gif  dezutej gali atrodyt graziausia spalva, bet pritepus ant odos viskas nuoranzineja doh.gif

Rasau tikslu pavadinima: 'Chocolate Soleil Matte Bronzing Powder'
user posted image
Atsakyti
As turejau egipto zeme,na man ji nzn nelabai gal,kazkokia ryza,o dabar nusipirkau sia:
http://www.strawberr...04774180402.jpg

na visai gal ir nieko,jei ka cia is clinique 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buozgalviuks: 26 balandžio 2009 - 11:14
O gal kasnors galetu palyginti Guerlain Summer stones ir mozaikine ? Ar panasus efektas?
Atsakyti
QUOTE(Via @@@ @ 2009 04 27, 10:42)
O gal kasnors galetu palyginti Guerlain Summer stones ir mozaikine ? Ar panasus efektas?

Turiu abi...Efektas panasus...su summer stones galima spalva reguliuot tamsesne ar sviesesne...Man asmeniskai mozaikine mielesne thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 04 27, 09:47)
Turiu abi...Efektas panasus...su summer stones galima spalva reguliuot tamsesne ar sviesesne...Man asmeniskai mozaikine mielesne thumbup.gif

O lyginat su blondiniu ar bruneciu?
Atsakyti
QUOTE(Via @@@ @ 2009 04 27, 11:04)
O lyginat su blondiniu ar bruneciu?

Su blondiniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 04 27, 10:27)
Su blondiniu 4u.gif

o kuo ji jums atrodo geresne,nei akmenukai?
Atsakyti
As turejau ir blondiniu mozaikine, tai greitai iskeliavo is namu - man pasidengdavo lygiai, graziai, bet dienos begyje plemais nusivalydavo doh.gif Tai jei i miesta nepasiimi jos, tai gryzti namo kaip truputi purvina biggrin.gif

QUOTE(Via @@@ @ 2009 04 27, 11:31)

Man tas pats klausimas iskilo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Via @@@ @ 2009 04 27, 12:31)

Man ji geriau pasidengia...
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 04 25, 17:06)
Rasau tikslu pavadinima: 'Chocolate Soleil Matte Bronzing Powder'
user posted image

o kur juos galima isigyt, kokia kaina g.gif
Atsakyti
Too faced kosmetika prekiauja Douglase, tik negaliu pasakyt , ar sis tirkai yra pas mus...
Atsakyti