Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros II

QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 04 19, 15:37)
man parudina ir labai naturalei atrodo tas rudumas, blizguciai kazkiek paskaistina, zodziu man ji liux thumbup.gif
drinks_cheers.gif .....taip, ta is Guerlain orient sun kaip jus vadinat blizgala ir uzsisakiau naudoti kaip skaistalus, nes labai grazi spalvyte o vasarai bus pats tas tas blizgumas, vakarui galima svelniai ir visa veiduka smile.gif

as taip pat turejau ir briuneciu is guerlain, man ji irgi i ryzuma , todel pardaviau ir isigijau blondiniu ir labai patenkinta smile.gif

Na teks tuomet man ja isbandyt smile.gif
Atsakyti
As patenkinau smalsuma (t.y. isbandziau visus mane dominusius bronzatus) ir lieku prie Guerlain 'summer stones' - geresnio uz ji neradau. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 04 20, 00:33)
As patenkinau smalsuma (t.y. isbandziau visus mane dominusius bronzatus) ir lieku prie Guerlain 'summer stones' - geresnio uz ji neradau.  wub.gif

Gal galėtumėt nuorodėlę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 04 20, 00:33)
As patenkinau smalsuma (t.y. isbandziau visus mane dominusius bronzatus) ir lieku prie Guerlain 'summer stones' - geresnio uz ji neradau.  wub.gif

o jie buvo limituoto leidimo turbut g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 04 20, 09:32)
o jie buvo limituoto leidimo turbut g.gif  ?

Tikriausia g.gif Liux jie man drinks_cheers.gif
Atsakyti
o kokia ju kaina bent apytiksliai gal kas galit pasakyt?
Atsakyti
QUOTE(Via @@@ @ 2009 04 20, 10:30)
o kokia ju kaina bent apytiksliai gal kas galit pasakyt?

Kiek pas mus kainavo nezinau, bet uzsieni gal apie 200 lt kainuoja, gal kiek daugiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2009 04 20, 12:19)
Kiek pas mus kainavo nezinau, bet uzsieni gal apie 200 lt kainuoja, gal kiek daugiau  g.gif

Oho....bet sakot jie tikrai geri ir verti savo kainos biggrin.gif ? As apie juos vis pasvajoju, bet nezinau ar man ju reikia... Naudoju EZ.. Kuo skirtusi ju efektas?
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2009 04 20, 10:28)
Gal galėtumėt nuorodėlę  ax.gif

Pirkau is nordstrom, bet pas juos jau nebera, bet per google rado cia: AKMENUKAI ir kaina 54$.

QUOTE(ne mama @ 2009 04 20, 10:32)
o jie buvo limituoto leidimo turbut g.gif  ?

Aha, kazkuria vasara buvo limituoto leidimo, bet as tik praeita rudeni isigijau is nordstrom.com ir mokejau rodos apie 60$ kazkur.

QUOTE(Via @@@ @ 2009 04 20, 12:38)
Oho....bet sakot jie tikrai geri ir verti savo kainos  biggrin.gif ? As apie juos vis pasvajoju, bet nezinau ar man ju reikia... Naudoju EZ.. Kuo skirtusi ju efektas?

Man jie labai patinka - nurudina palengva, siek tiek blizguciu turi. EZ niekada nenaudojus, bet rodos matine ji yra, o tie akmenukai blizgus.
Atsakyti
atejau cia pasidziaugti biggrin.gif sian jau sulaukiau savojo guerlain orient sun bronzanto, spalvyte labai wub.gif ryt jau bandysiu ziuresim kaip tiks ir patiks biggrin.gif
Atsakyti
gal kas bandet ARTDECO naujuosius bronzinius burbuliukus ax.gif ant rankos pabandziau- tai labai patiko kad spalvyte grazi- visai nera to kvailo raudonai oranzinio atspalvio taip budingo bronzantams doh.gif ir dar patiko kad nera blizguciu- nors tikriausiai kazkoki perlamutra vistiek uzdeda, bet svarbiausia kad ner blizguciu. idomiausia kaip laikosi visa diena g.gif konsultante kaip tik rekomendavo, kaip labai gera bronzanta, nors tuo metu beviltiskai tepliojausi prie brangiu brandu kosmetikos bandydama atrast ka nors ne oranzinio- tai ji sako, kad nors ir geriau apsimoka parduot brangesni, bet rekomenduoja artdeco kaip laabai geros kokybes g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ne mama: 25 balandžio 2009 - 14:55
Jei kam norisi matinio kakavinio, o ne orandzinio bornzato, tai yra Too Faced firmos - vadinasi 'chocolate soleis...' (kazkaip taip). Vakar ant rankos bandziau, tai fainas pasirode.
Atsakyti