QUOTE(^^liutuke @ 2009 04 18, 21:25)
Ramintele, man idomu kaip ta blondiniu ant veiduko atrodo? Ji bent kiek rudina? Siuo metu man bruneciu butu per tamsi, tai galvoju apie sviesene
man parudina ir labai naturalei atrodo tas rudumas, blizguciai kazkiek paskaistina, zodziu man ji liux
QUOTE(shopingas @ 2009 04 18, 21:42)
Tai efektas abieju skirtingas - 'demetas' yra visam veidukui, o tas kitas tik skruostams arba kazkiek konturavimui dar, nes jis laabai blizgus (zodziu ne bronzatas, o blizgalas). O demetas normaliai su tais blizguciais - nera jis matinis, bet tikrai nera labai blizgus. O reikia nepamirst, kad blizguciai nera blogis - priemone visu pirma lengviau padengt, nes blizguciai smulkius negerumus maskuoja.
As ne Ramintele, bet pasisakysiu - taip,
blondiniu rudina pudryte ir visai nemazai. Cia ne is tos serijos, kur bruzinin bruzini ir rezultato 0.
.....taip, ta is Guerlain orient sun kaip jus vadinat blizgala ir uzsisakiau naudoti kaip skaistalus, nes labai grazi spalvyte o vasarai bus pats tas tas blizgumas, vakarui galima svelniai ir visa veiduka
QUOTE(^^liutuke @ 2009 04 19, 16:22)
Na as turejau brunetems, tai ant sviesios odos man jinai ryzos spalvos siek tiek gaunasi
as taip pat turejau ir briuneciu is guerlain, man ji irgi i ryzuma , todel pardaviau ir isigijau blondiniu ir labai patenkinta