Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros II

QUOTE(^^liutuke @ 2009 04 18, 14:09)
Si bus blizgi  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif Vadinasi skirtumas yra, o as ne pries blizgucius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bitute737 @ 2009 04 18, 14:16)
O ta Bourjois matine ar ne?

Taip, matinė wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Valkyrie @ 2009 04 18, 12:57)
Mergaitės, patarkit prašau. Turiu Egipto žemę, tai čia skaitosi kaip bronzantas ar ne? Nusižiūrėjau Guerlain bronzantą, tai galvoju gal efektas tas pats bus. Ar jų poveikis labai skiriasi?
4u.gif
user posted image

taip egipto žemė yra bronzantas... turėjau Bikor man nepatiko, nes kazkaip labai riebino oda, o stai guerlain bronzantas kaip jusu foto tik ta kur sviesesne, vadinama blondiniu tai man labai liux... naudoju ja, taip ji blizgi, bet blizguciai nera stambus, jie tokie vientisesni, tepu ja kartais tik skruostus vietoj skaistaliuku, vasarai, pavasariui atejus lengvai visa veida, man labai patinka....
prie temos tuoj sia turiu gauti, laukiu, nesulaukiu
user posted image naudosiu ja vietoj skaistaliuku, ji labai blizgi bet vientisas blizgejimas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 04 18, 15:44)
taip egipto žemė yra bronzantas... turėjau Bikor man nepatiko, nes kazkaip labai riebino oda, o stai guerlain bronzantas kaip jusu foto tik ta kur sviesesne, vadinama blondiniu tai man labai liux... naudoju ja, taip ji blizgi, bet blizguciai nera stambus, jie tokie vientisesni, tepu ja kartais tik skruostus vietoj skaistaliuku, vasarai, pavasariui atejus lengvai visa veida, man labai patinka....
prie temos tuoj sia turiu gauti, laukiu, nesulaukiu

Turiu Bi-kor EZ, mano oda sausoka, tai patinka ez "riebumas" tas smile.gif O to Guerlain bronzanto kur nuotrauka idejot - radau vakar ebay, tai rinkausi tarp jo ir tarp to "demeto" guerlain bronzanto...bet kazkodel linkstu labiau prie demeto:) Kai gausit - paliginkit prasau abudu 4u.gif
Atsakyti
Ramintele, man idomu kaip ta blondiniu ant veiduko atrodo? Ji bent kiek rudina? Siuo metu man bruneciu butu per tamsi, tai galvoju apie sviesene bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Valkyrie @ 2009 04 18, 19:26)
Turiu Bi-kor EZ, mano oda sausoka, tai patinka ez "riebumas" tas smile.gif O to Guerlain bronzanto  kur nuotrauka idejot - radau vakar ebay, tai rinkausi tarp jo ir tarp to "demeto" guerlain bronzanto...bet kazkodel linkstu labiau prie demeto:) Kai gausit - paliginkit prasau abudu  4u.gif

Tai efektas abieju skirtingas - 'demetas' yra visam veidukui, o tas kitas tik skruostams arba kazkiek konturavimui dar, nes jis laabai blizgus (zodziu ne bronzatas, o blizgalas). O demetas normaliai su tais blizguciais - nera jis matinis, bet tikrai nera labai blizgus. O reikia nepamirst, kad blizguciai nera blogis - priemone visu pirma lengviau padengt, nes blizguciai smulkius negerumus maskuoja.

QUOTE(^^liutuke @ 2009 04 18, 21:25)
Ramintele, man idomu kaip ta blondiniu ant veiduko atrodo? Ji bent kiek rudina? Siuo metu man bruneciu butu per tamsi, tai galvoju apie sviesene bigsmile.gif

As ne Ramintele, bet pasisakysiu - taip, blondiniu rudina pudryte ir visai nemazai. Cia ne is tos serijos, kur bruzinin bruzini ir rezultato 0. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 04 18, 21:42)
Tai efektas abieju skirtingas - 'demetas' yra visam veidukui, o tas kitas tik skruostams arba kazkiek konturavimui dar, nes jis laabai blizgus (zodziu ne bronzatas, o blizgalas). O demetas normaliai su tais blizguciais - nera jis matinis, bet tikrai nera labai blizgus. O reikia nepamirst, kad blizguciai nera blogis - priemone visu pirma lengviau padengt, nes blizguciai smulkius negerumus maskuoja.

Dekui 4u.gif Padejot apsisprest. Reikia 'demeto' smile.gif
Atsakyti
dior bronze matte sunshine man dabar super smile.gif
Atsakyti
Nos as blondine baltoade, bet man guerlain demetas blondinems bronzantas buvo per sviesus, siuo metu naudoju guerlain briunetem thumbup.gif Tikrai liuks daiktas. Planuoju dabar isigyti Dioro shimeri, labai jau jis isgirtas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Parissiene @ 2009 04 19, 09:45)
Nos as blondine baltoade, bet man guerlain demetas blondinems bronzantas buvo per sviesus, siuo metu  naudoju guerlain briunetem thumbup.gif Tikrai liuks daiktas. Planuoju dabar isigyti Dioro shimeri, labai jau jis isgirtas bigsmile.gif

Nu cia turbut nuo noro nusirudint priklauso - pvz as irgi baltaode ir man kartais net pasidaugindavo jo (as megstu atrodyt su naturaliu idegiu, o ne per daug dirbtiniu).... ax.gif Jei daugiau tepsi, tai ir parudesi daugiau wink.gif Bet teko girdet, kad abu jie nelabai daug skiriasi....Nors realybej nebandziau abieju.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 04 19, 14:58)
Nu cia turbut nuo noro nusirudint priklauso - pvz as irgi baltaode ir man kartais net pasidaugindavo jo (as megstu atrodyt su naturaliu idegiu, o ne per daug dirbtiniu)....  ax.gif Jei daugiau tepsi, tai ir parudesi daugiau wink.gif Bet teko girdet, kad abu jie nelabai daug skiriasi....Nors realybej nebandziau abieju.

Na as turejau brunetems, tai ant sviesios odos man jinai ryzos spalvos siek tiek gaunasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2009 04 18, 21:25)

man parudina ir labai naturalei atrodo tas rudumas, blizguciai kazkiek paskaistina, zodziu man ji liux thumbup.gif

QUOTE(shopingas @ 2009 04 18, 21:42)
As ne Ramintele, bet pasisakysiu - taip, blondiniu rudina pudryte ir visai nemazai. Cia ne is tos serijos, kur bruzinin bruzini ir rezultato 0. wink.gif

drinks_cheers.gif .....taip, ta is Guerlain orient sun kaip jus vadinat blizgala ir uzsisakiau naudoti kaip skaistalus, nes labai grazi spalvyte o vasarai bus pats tas tas blizgumas, vakarui galima svelniai ir visa veiduka smile.gif
QUOTE(^^liutuke @ 2009 04 19, 16:22)
Na as turejau brunetems, tai ant sviesios odos man jinai ryzos spalvos siek tiek gaunasi 4u.gif

as taip pat turejau ir briuneciu is guerlain, man ji irgi i ryzuma , todel pardaviau ir isigijau blondiniu ir labai patenkinta smile.gif
Atsakyti