Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros II

QUOTE(Burtininke @ 2009 04 06, 13:05)
Man labai patiko PUPOS saulės pudra  thumbup.gif Jokių dryžių, labai lengvai ir gražiai dengiasi ir visi sako kaip gražiai įdegus  blush2.gif

Kokia kaina? Ir kaip ji ar matine ar su blizguciais?
Atsakyti
as jau visiskai pasimetus bronzanto paieskoje unsure.gif noriu kad butu matinis.siandien douglase prisitepliojau estee lauder dvispalvio ant rankos- bet biski noretusi kad rudesnis butu, o ne i ryzuma(nors gal ant veido kitaip atrodytu), ir salia the body shope pagalvojau reik ir to salia uzsitept- spalva panasi, matinis. bet kas keisciausia ir dabar esu visai pasimetus- estee lauder jau spalvos nebeliko(nu bet ploviau jau siek tiek rankas neintensyviai), o vat body shopo dar matosi spalva salia unsure.gif man bronznatui svarbiausia savybe kad labai ilgai laikytusi, tai nebezinau katra pirkt. gal dar koki pasiulyt turit laaabai ilgai besilaikanti ir matini- nes vasara su bronzantu dazau ir kakla, dekolte, tai labai ne kas butu jei nusitrintu vidury dienos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ne mama: 07 balandžio 2009 - 17:15
QUOTE(B-r-u-n-e-t-e @ 2009 04 07, 09:14)
Kokia kaina? Ir kaip ji ar matine ar su blizguciais?

Pirkau su nuolaida ir nebepamenu kiek mokėjau doh.gif Bet apie 60 Lt smile.gif Apraše paskaičiau, parašyta kad itin blizgi, bet patepus ant veido tikrai labai nedaug, sakyčiau subtiliai ir natūraliai blizga thumbup.gif Dar paskaičiau, kad ją drėgną galima tept g.gif net nebandžiau taip ,,tepliotis" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 06 06, 09:19)

Terracotta Summer Stones
user posted image

As dabar naudojus siuos thumbup.gif Tik man tie balti rutuliukai nepatinka, tai as juos isemus smile.gif

Galvoju ka naujo vasarai pasiciupt bigsmile.gif
Atsakyti
liutuke, o sitie rutuliuka blizgus ar matiniai?
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2009 04 10, 13:48)
liutuke, o sitie rutuliuka blizgus ar matiniai?

Keturiu rusiu rutuliukai (balti tai toki perlamutrini zvilgesi suteikia, gelsvi - auksini, su blizguciu, o tamsesni yra matiniai ir blizgus). Siaip to svytejimo tikrai ne per daug, aisku siek tiek matosi, kad zvilga, bet lyginant su kitais bronzantais, pvz. Guerlain mozaikine, tai svyti labai subtiliai mirksiukas.gif Man patinka, as juos ir dienai naudoju, ir kakla parusvinu (bet as tuos baltus ir gelsvus isemus) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^^liutuke: 10 balandžio 2009 - 13:55
dekui uz atsakyma bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2009 04 10, 14:00)
dekui uz atsakyma  bigsmile.gif

Nera uz ka drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2009 04 10, 13:50)
As dabar naudojus siuos thumbup.gif Tik man tie balti rutuliukai nepatinka, tai as juos isemus smile.gif

Galvoju ka naujo vasarai pasiciupt bigsmile.gif

As irgi situos akmenukus turiu thumbup.gif Tik kazkaip per ziema apleidus buvau, bet reikes traukt i dienos sviesa.
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2009 03 30, 19:46)
user posted image

Sia mineraline brozinancia pudryte isbandziau, na man patiko, ji matine, be blizguciu wub.gif

bet ji turi toki nedideli spindesi, ne blizgejima bet spindesi wub.gif
Papildyta:
QUOTE(shopingas @ 2009 04 03, 01:22)
Na ka, pati paklausiau, pati ir atsakysiu  biggrin.gif Siandien gavau si bronzata, tai nors ir maciau pirkdama, koks sietelis, bet surizikavau - tai jau del to nepatiko. Man su tokiu sieteliu didele betvarke gaunasi (daug isdulka bereikalingai) - turejau The Body Shop pudra, tai vien del sietelio atsikraciau jos (na ir kvapas nepatiko man). O griztant prie temos, sis bronzatas visiskai matinis, spalvyte idealaus tamsumo man baltaodei, bet kazkuo nepatinka - tokia lyg i gelsvuma nesa.. Ir neidealiai nusispalvino veidukas (ta prasme matosi vietom perejimai (as cia aisku ant greituju pabandziau, bet norisi lengvesnio dengimo) g.gif Kaip uz toki kieki ir tokia kaina (3g 65$), tai manau neverta ji demesio. Pagalvojau, kad pvz is Bare Escentuals nusipirkus 1-2 tonais tamsesne pudryte (8-9g, o kaina tik 25$) gautusi toks pat efektas. 

user posted image

Tai kolkas sitos nepasiliksiu - reikes sulaukt Physician's Formula nuolaidu ir pirksiu ju bronzata.

as todel emiau dark spalvyte pacia tamsiausia, nes medium irgi per daug geltona-rausva atrode unsure.gif (nors labiau medium man but reikeje, siuo metu dark vos ne per tamsus, bet vasara ant nosies, but pats tas thumbup.gif ) bet dark labai fainas atspalvis wub.gif Ir dengiasi man idealiai bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(shopingas @ 2009 03 29, 19:25)
Na, bet jusiskis cia tos serijos 'indian/african' ane? Nes jis yra ziauriai blizgus ir visam veidukui nemanau kad tinkamas net vakarui, obent mano idetas Dior yra matinis. Guerlain panasu irgi bus matinis.  ax.gif

drinks_cheers.gif visiskai netinka visam veidui, tik skruostams, bet man nepatiko sitas schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(lauryna @ 2008 12 21, 11:54)
As naudoju Guerlain Tarracotta mozaikine briunetems ( nors pirkau blondinems, per klaida paradaveja ikiso briunetems doh.gif ) Bet visai nieko, tinka smile.gif

as pardaviau mozaikine brunetems, nepatiko ji kazko visiskai man schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima77: 11 balandžio 2009 - 17:06
QUOTE(sima77 @ 2009 04 11, 18:07)
as pardaviau mozaikine brunetems, nepatiko ji kazko visiskai man schmoll.gif

Man mozaikine buvo normaliai, bet ne kazkas tokio - o as butent kitokio efekto norejau.. Tepe kiek pamenu gana lygiai, tik veliau kiek apsitrindavo. O siaip kai uz tokia kaina, tai yra ir geresniu bronzatu... ax.gif

Gaila vienoj Sephoroj isvis Guerlain neprekiauja, o kitoj dar nebuvo tu biriu bronzatu, tai is interneto pirkdama tamsesniu nerizikavau bandyt. Bet baltaodoe esu, o vasara nedaug idegu, tai tamsiausia turbut butu buvus per tmasi. As dar tebelaukiu Physician's formula nuolaidu - tada isbandinesiu tuos bornzatus....Nors kartu ir kyla mintis ar tikrai man to reikia, nes turiu Guerlain 'summer stones' kuriu kaip ir pakaks man labai ilgam...
Atsakyti
Pagaliau isbandziau Physician's formula 'Bronze Booster™ Glow-Boosting Pressed Bronzer' bronzata thumbup.gif Bandziau pati sviesiausia, tai pasidaziau namuose ir glavoju, kad nelabai ka man parudino. Bet isejus i miesta ir paziurejus parduotuvej i veidrodi pasimate tikras rudumas - dengiasi labai lygiai ir svelniai, yra kelis vos matomi blizguciai. Atrodo labai naturaliai thumbup.gif
user posted image
Atsakyti