QUOTE(kotri_ @ 2009 03 30, 19:46)
Sia mineraline brozinancia pudryte isbandziau, na man patiko, ji matine, be blizguciu
bet ji turi toki nedideli spindesi, ne blizgejima bet spindesi
Papildyta:
QUOTE(shopingas @ 2009 04 03, 01:22)
Na ka, pati paklausiau, pati ir atsakysiu
Siandien gavau si bronzata, tai nors ir maciau pirkdama, koks sietelis, bet surizikavau - tai jau del to nepatiko. Man su tokiu sieteliu didele betvarke gaunasi (daug isdulka bereikalingai) - turejau The Body Shop pudra, tai vien del sietelio atsikraciau jos (na ir kvapas nepatiko man). O griztant prie temos, sis bronzatas visiskai matinis, spalvyte idealaus tamsumo man baltaodei, bet kazkuo nepatinka - tokia lyg i gelsvuma nesa.. Ir neidealiai nusispalvino veidukas (ta prasme matosi vietom perejimai (as cia aisku ant greituju pabandziau, bet norisi lengvesnio dengimo)
Kaip uz toki kieki ir tokia kaina (3g 65$), tai manau neverta ji demesio. Pagalvojau, kad pvz is Bare Escentuals nusipirkus 1-2 tonais tamsesne pudryte (8-9g, o kaina tik 25$) gautusi toks pat efektas.
Tai kolkas sitos nepasiliksiu - reikes sulaukt Physician's Formula nuolaidu ir pirksiu ju bronzata.
as todel emiau dark spalvyte pacia tamsiausia, nes medium irgi per daug geltona-rausva atrode
(nors labiau medium man but reikeje, siuo metu dark vos ne per tamsus, bet vasara ant nosies, but pats tas
) bet dark labai fainas atspalvis
Ir dengiasi man idealiai
Papildyta:
QUOTE(shopingas @ 2009 03 29, 19:25)
Na, bet jusiskis cia tos serijos 'indian/african' ane? Nes jis yra ziauriai blizgus ir visam veidukui nemanau kad tinkamas net vakarui, obent mano idetas Dior yra matinis. Guerlain panasu irgi bus matinis.
visiskai netinka visam veidui, tik skruostams, bet man nepatiko sitas
Papildyta:
QUOTE(lauryna @ 2008 12 21, 11:54)
As naudoju Guerlain Tarracotta mozaikine briunetems ( nors pirkau blondinems, per klaida paradaveja ikiso briunetems
) Bet visai nieko, tinka
as pardaviau mozaikine brunetems, nepatiko ji kazko visiskai man