Sia mineraline brozinancia pudryte isbandziau, na man patiko, ji matine, be blizguciu
QUOTE(kotri_ @ 2009 03 30, 19:46)
Sia mineraline brozinancia pudryte isbandziau, na man patiko, ji matine, be blizguciu
Jau pati greitai sulauksiu, bet vistiek idomu isgirst atsiliepimus issamesnius butu... Koki atspalvi bandet ir kokia jusu odyte? Ar tolygiai pasidengia, nenusitrina per diena?
O kad matine man labai tiktu, nes kiek reiketu blizgumo galima 'gold' meteoritais uzdet, be to, blizgu bronzata turiu Guerlain 'summer stones'
Na ka, pati paklausiau, pati ir atsakysiu Siandien gavau si bronzata, tai nors ir maciau pirkdama, koks sietelis, bet surizikavau - tai jau del to nepatiko. Man su tokiu sieteliu didele betvarke gaunasi (daug isdulka bereikalingai) - turejau The Body Shop pudra, tai vien del sietelio atsikraciau jos (na ir kvapas nepatiko man). O griztant prie temos, sis bronzatas visiskai matinis, spalvyte idealaus tamsumo man baltaodei, bet kazkuo nepatinka - tokia lyg i gelsvuma nesa.. Ir neidealiai nusispalvino veidukas (ta prasme matosi vietom perejimai (as cia aisku ant greituju pabandziau, bet norisi lengvesnio dengimo) Kaip uz toki kieki ir tokia kaina (3g 65$), tai manau neverta ji demesio. Pagalvojau, kad pvz is Bare Escentuals nusipirkus 1-2 tonais tamsesne pudryte (8-9g, o kaina tik 25$) gautusi toks pat efektas.
Tai kolkas sitos nepasiliksiu - reikes sulaukt Physician's Formula nuolaidu ir pirksiu ju bronzata.
Tai kolkas sitos nepasiliksiu - reikes sulaukt Physician's Formula nuolaidu ir pirksiu ju bronzata.
Gal kuri isbandet Yves Saint Laurent Poudre Sur Mesure Semi Loose Powder? Labai susigundziau tuo kad nusitarkuoja pavirsius, o man amzinai visi bronzantai ir pudros uzsidengia tokiu sluoksni ir nustoja teptis.. nors sepetukus valau karta i sav. ir veido oda sausa..zodziu nezinau kodel, tai YVS variantas labai tinkamas butu
Gal kas turi atsiliepimų apie šiuos mineralinius rutuliukus?
as turiu, normalus. bandziau ir bruneciu ir blondiniu.
QUOTE(DKNight @ 2009 04 03, 12:25)
Gal kuri isbandet Yves Saint Laurent Poudre Sur Mesure Semi Loose Powder? Labai susigundziau tuo kad nusitarkuoja pavirsius, o man amzinai visi bronzantai ir pudros uzsidengia tokiu sluoksni ir nustoja teptis.. nors sepetukus valau karta i sav. ir veido oda sausa..zodziu nezinau kodel, tai YVS variantas labai tinkamas butu
sveika, ta sluoksni galima paprasciausiai nugramdyti ir toliau naudotis, o siaip kiekviena karta panaudojus teptuka, reikia bent jau nuvalyti i popierine servetele( pabraukyti)
O gal kas parduodate kokius bronzinius rutuliukus ar pudrytę bronzinę, kuri įdegio atspalvį suteiktų? Panaudotą kažkiek ar naują
QUOTE(gretiuska @ 2009 04 06, 09:32)
O gal kas parduodate kokius bronzinius rutuliukus ar pudrytę bronzinę, kuri įdegio atspalvį suteiktų? Panaudotą kažkiek ar naują
tikrai daug parduoda, bet jums reikia uzeit i pagrindini forumo puslapi ir rasti "KITA", ten bus kosmetikos isparduotuve.
Man labai patiko PUPOS saulės pudra Jokių dryžių, labai lengvai ir gražiai dengiasi ir visi sako kaip gražiai įdegus