Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros II

Paskutiniai postai man isvis kosmosas blink.gif. Patarkit man neismanelei tuose bronzantu, meteoritu ir skaistalu labirintuose, bo as visiskai baigiu susimakaluoti doh.gif biggrin.gif .
Esu sviesiaode (bet ziauriai linkusi i raudoni blush2.gif ), sviesiai rusvu plauku. Turiu kazkiek kosmetinio gerio, nors retai isvis dazausi. Turiu Beige Chic meteoritus ir Guerlain Terracotta 1Nr., bandziau tai viena tai kita tepti vietoj skaistalu ant pudra padengto veido, bet meteoritams man truksta spalvos, o nuo guerlain ziauriai blizgu, man kazkaip per daug unsure.gif . Tai su kuo ir kaip patartumet dengti veida dienos metu ir vakare, einant kur i baliuska biggrin.gif ? Liksiu dekinga uz patarimus 4u.gif .
Atsakyti
Vakar isbandziau si Dior geri "Bronze Harmonie de Blush": nors priskirta prie skaistalu, bet 'Coral Riviera 002' spalvyte tai tikrai visam veidukui kaip bornzatas tinkama - labai minkstai ir tolygiai dengiasi, spalvyte svelni, matine (yra vos keli blziguciai kai labai gerai isiziuri), zodziu geris wub.gif Na o pirmoji spalvyte visgi jau rozine ir tinkama tik kaip skaistalai...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 03 27, 01:30)
Vakar isbandziau si Dior geri "Bronze Harmonie de Blush": nors priskirta prie skaistalu, bet 'Coral Riviera 002' spalvyte tai tikrai visam veidukui kaip bornzatas tinkama - labai minkstai ir tolygiai dengiasi, spalvyte svelni, matine (yra vos keli blziguciai kai labai gerai isiziuri), zodziu geris  wub.gif Na o pirmoji spalvyte visgi jau rozine ir tinkama tik kaip skaistalai...
user posted image

koks fainas bigsmile.gif matyt reikes vel paishlaidaut.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai mane gundo Dior ir Chanel bronzantai,bet neissirenku doh.gif
Gal kas bande?
user posted image
user posted image
Atsakyti
Gilberta Paskelbta Šiandien, 18:33
  Labai mane gundo Dior ir Chanel bronzantai,bet neissirenku 
Gal kas bande?

Aš turėjau DIOR, bet ne tokį,bet man sausino veidą verysad.gif
Atsakyti
As siandien suoptimizavau savo Stila 'sun' bronzata - buvo geras, matinis, bet nusibodo ziauriai. Tai dabar kazko naujo zvalgausi. Turiu 3 variantus:

-Guerlain 'Terracotta Mineral Flawless Bronzing Powder' (cia kazkokia naujiena, gundo kad birus, bet atstumia, kad labai mazai yra, o kaina nemaza (apie 4g ir kainuoja 65$)). Kolkas Sephorose nera, tik internetinej, tai jauciu teks siustis ir bandyt, nes kitaip nenurimsiu....
user posted image

-Antra vieta ima Physician's formula 'Bronze Booster™ Glow-Boosting Pressed Bronzer' (gundo kaina, o ir apziurejau, kad atspalvis turetu gautis labai naturalus kaip man baltaodei: is sviesiu yra labai sviesiai-sviesiai odai ir sviesiai-vidutinei odai):
user posted image

-Na ir trecioj vietoj jau mano aptartas Dior 'Bronze Harmonie de Blush' bronzatas.
Atsakyti
shoppinge, tai palauksiu kol issirinkti ir isbandysi, nes man sviesiaodei irgi reikia bronzanto, tai metausi tarp keliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 03 29, 02:15)
As siandien suoptimizavau savo Stila 'sun' bronzata - buvo geras, matinis, bet nusibodo ziauriai. Tai dabar kazko naujo zvalgausi. Turiu 3 variantus:

-Antra vieta ima Physician's formula 'Bronze Booster™ Glow-Boosting Pressed Bronzer' (gundo kaina, o ir apziurejau, kad atspalvis turetu gautis labai naturalus kaip man baltaodei: is sviesiu yra labai sviesiai-sviesiai odai ir sviesiai-vidutinei odai):
user posted image

o sitas matinis ax.gif gal zinai kur internetu butu galima nusipirkt? labai graziai atrodo, o pavasaris jau arteja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 03 29, 12:24)
shoppinge, tai palauksiu kol issirinkti ir isbandysi, nes man sviesiaodei irgi reikia bronzanto, tai metausi tarp keliu ax.gif

Ta Guerlain jau uzsisakiau, tai mazdaug uz savaites gausiu. Bet jauciu nesulaukus jo reikes griebt Physician's formula. ax.gif

QUOTE(ne mama @ 2009 03 29, 12:46)
o sitas matinis ax.gif  gal zinai kur internetu butu galima nusipirkt? labai graziai atrodo, o pavasaris jau arteja ax.gif

Pabandykit drugstore.com ieskot. Arba per paieska. Paziurejau dabar, tai internete drugstore.com nera. Bet jei pirksit per tarpininkes, tai bet kurioj rite aid ar cvs vaistinej galima ir gyvai nuejus nupirkt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 29 kovo 2009 - 16:07
QUOTE(shopingas @ 2009 03 27, 01:30)

QUOTE(Gilberta @ 2009 03 28, 18:33)

[quote=shopingas,2009 03 29, 02:15]
user posted image

Jetus kiek naujoviu kiek pagundu bigsmile.gif doh.gif jau buvau nusprendusi si griebti geri user posted imagebet db visai susibalamutijau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 03 29, 18:54)
Jetus kiek naujoviu kiek pagundu bigsmile.gif  doh.gif  jau buvau nusprendusi si griebti geri <......> bet db visai susibalamutijau blush2.gif  biggrin.gif

Na, bet jusiskis cia tos serijos 'indian/african' ane? Nes jis yra ziauriai blizgus ir visam veidukui nemanau kad tinkamas net vakarui, obent mano idetas Dior yra matinis. Guerlain panasu irgi bus matinis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 03 29, 19:25)
Na, bet jusiskis cia tos serijos 'indian/african' ane? Nes jis yra ziauriai blizgus ir visam veidukui nemanau kad tinkamas net vakarui, obent mano idetas Dior yra matinis. Guerlain panasu irgi bus matinis.  ax.gif

Zinau kad jis labai blizgus bet as noriu jo kaip skaistaliuku, o visam veidukui tai ciu jus pateiket dauk pagundu, ypac dior bei guerlain wub.gif biggrin.gif
Atsakyti