gal kas tokia turejot?kaip ji? :
http://shopping.yaho...nzer-21g-0-74oz
QUOTE(Malena @ 2009 02 26, 14:42)
Oi gundai..koki atspalvi turejai?
Turejau tokia - Prismissime - Face & Eye Powder '34 sunset', bet kazakip neuzkabino Givenchy manes iki galo. Kolkas sios firmos turiu tik lupdazi...
QUOTE(shopingas @ 2009 03 15, 00:13)
Turejau tokia - Prismissime - Face & Eye Powder '34 sunset', bet kazakip neuzkabino Givenchy manes iki galo. Kolkas sios firmos turiu tik lupdazi...
O koki efekta sis suteikdavo?Cia kazkoks bronzantas,skaistalai viename atrodo.
Pati noreciau bronzanto is 2009 limituotos Glow kolekcijos Ten irgi is 9 saleliu,bijau kad LT jo neteks pamatyt
QUOTE(Malena @ 2009 03 15, 11:26)
O koki efekta sis suteikdavo?Cia kazkoks bronzantas,skaistalai viename atrodo.
Pati noreciau bronzanto is 2009 limituotos Glow kolekcijos Ten irgi is 9 saleliu,bijau kad LT jo neteks pamatyt
Kaip bronzatas jis - bet tinkamas ir veidui, ir skruostams kaip skaistalai, ir kaip seseliai akims (priklausomai kaip kokias spalvytes maisysi). Man kazkaip kaip seseliai nejo jis, tai naudojau veidui parudint ir kaip skaistalus.
QUOTE(shopingas @ 2009 03 15, 17:21)
Kaip bronzatas jis - bet tinkamas ir veidui, ir skruostams kaip skaistalai, ir kaip seseliai akims (priklausomai kaip kokias spalvytes maisysi). Man kazkaip kaip seseliai nejo jis, tai naudojau veidui parudint ir kaip skaistalus.
Paskirti zinau.Gal neaiskiai suformulavau klausima:kaip atrodo siu spalvu misinys ant veido?Parudina?
QUOTE(Malena @ 2009 03 15, 18:20)
Paskirti zinau.Gal neaiskiai suformulavau klausima:kaip atrodo siu spalvu misinys ant veido?Parudina?
Aha, parudina - na kaip bronzatas. Sakau, esu baltaode, tai man kazkaip pradzioj su juo sunkiau sekdavosi lengva ruduma isgaut - greitai nurudindavo. Po to igudau ir labai svelniai pasirudint. Bet mane truputi erzindavo tie kvadratukai-nu neuzkabina sepetelis visu taip vienodai ir vieni daugiau nusinaudojo, kiti maziau. Aisku jei naudojant viskam, tai patogu, bet jei tik kaip bronzata, tai geriau rinktis kazkoki butent tam skirta (ka as ir padariau).
panos, o ka patartumete sviesiai odai? noriu konturui kokio bronzanto, bet ne visai veidui, o konturavimui EZ man blogis, bere nuo jos
QUOTE(charisma @ 2009 03 17, 16:09)
panos, o ka patartumete sviesiai odai? noriu konturui kokio bronzanto, bet ne visai veidui, o konturavimui EZ man blogis, bere nuo jos
Givenchy prisme happy sun spalvyte sviesiai-vidutiniai odai
QUOTE(Malena @ 2009 03 17, 18:12)
Givenchy prisme happy sun spalvyte sviesiai-vidutiniai odai
visam veidui ar tinka ir konturavimui
ne mama Paskelbta 2009 03 14, 22:54
mane irgi domina Estee Lauder bronzantai- nusiziurejau dvispalvi, idomu kaip laikos, ar nenuplaukia greit, ar neriebina veido
mane irgi domina Estee Lauder bronzantai- nusiziurejau dvispalvi, idomu kaip laikos, ar nenuplaukia greit, ar neriebina veido
Aš turėjau Estee Lauder dvispalvį bronzantą.Man labai patiko Net galvoju gal vėl tokį pat pirkt.Odos nesausino,gerai laikėsi,daugiau užtepus parudina neblogai, mažiau tepant tokį gyvą veiduką padaro
QUOTE(charisma @ 2009 03 17, 19:24)
visam veidui ar tinka ir konturavimui
Manyciau konturavimui daugiau,ten 4daliu prizme,visam veidui per tamsu butu