Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros II

Manes bronzantai nezavi, kiek naudojus ir kiek macius naudojancias juos vaizdelis nekoks. O nuotraukose sitos bronzines paneles atrodo siaubingai. Jeigu nori rudumo, geriausia egipto zeme, bet ir tai reikia nepersistengti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dziustina @ 2009 02 03, 11:45)
Manes bronzantai nezavi, kiek naudojus ir kiek macius naudojancias juos vaizdelis nekoks. O nuotraukose sitos bronzines paneles atrodo siaubingai. Jeigu nori rudumo, geriausia egipto zeme, bet ir tai reikia nepersistengti smile.gif

O Egipto zeme ne bronzatas? As sakyciau, kad bronzatas... g.gif Su visais jais nereikia persistengt ir vaizdelis geras bus. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2008 10 20, 15:53)
Man ji irgi gana tolygiai tepėsi, bet va tie blizgučiai (nors jie greičiau išsipudravo negu kitos spalvos) ne vietoj ir spalva kažkokia į raudonumą. Man asmeniškai suteikdavo greičiau ne įdegusio, o "pasportavusiai įkaitusio" veido efektą  lotuliukas.gif
Bendrai paėmus, yra rinkoj ir geresnių produktų  ax.gif

man ir toks ispudis smile.gif
terracotos sepetelio is viso negaliu naudoti,nes sereliai gan siurkstus,
daug pudros uzsitepa ir tragiskai atrodo,kaip issireiskei "pasportavusio ikaitusio" veido.
Imdavau svelnu seriu sepeteli,tai dar vaizdas pakenciamas buvo
Atsakyti
QUOTE(dziustina @ 2009 02 03, 10:45)

Tikrai labai puikus dalykas thumbup.gif . Labai graziai ir svarbiausia ,,sveikai'' parudina (aisku, nereikia peristengti). Pakuotes labai ilgam uztenka, jau metus naudoju kiekviena diena, o galo nesimato biggrin.gif.
Atsakyti
Gal kas turit ir galit nupasakot?Mane labai vilioja blush2.gif
user posted image
Atsakyti
o kokia Lietuvoj kaina tokio butu gal kas zino? g.gif Guerlain Terracotta Bronzing Powder
user posted image
Atsakyti
kazkaip paskutniu metu labai aki traukia givenchy produkcija ax.gif
kas naudojat gal kur yra seseliai ir bronzantas viename 9 tie is 9 spalvu berods ?
labai idomu, koks efektas? ar pasiteisina ir kaip seseliai? kaip dengia, laikosi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 02 25, 18:44)
user posted image

Pudrytė labai gera thumbup.gif Galima naudot kaip bronzanta,šešėlius. Efektas labai gražus švytintis veidukas,nežinau su kuom sulygint blush2.gif na pvz su Guerlain mozaikine blondinėms tik šita man labiau švytinti. Labai faina pudrytė,tik aš turėjau šviesesnių spalvų.
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 02 25, 23:31)
Pudrytė labai gera thumbup.gif  Galima naudot kaip bronzanta,šešėlius. Efektas labai gražus švytintis veidukas,nežinau su kuom sulygint blush2.gif na pvz su Guerlain mozaikine blondinėms tik šita man labiau švytinti. Labai faina pudrytė,tik aš turėjau šviesesnių spalvų.

ta prasme svyti- ji turi matomu blizguciu? dar labai domina daugiau atsiliepimu apie ta mozaikine blondinems- ar ne perdaug ruzava, ar plonai dengias- labai nemegstu bronzantu kurie jau is pirmo prisilietimo nurudina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 02 26, 00:48)
ta prasme svyti- ji turi matomu blizguciu? dar labai domina daugiau atsiliepimu apie ta mozaikine blondinems- ar ne perdaug ruzava, ar plonai dengias- labai nemegstu bronzantu kurie jau is pirmo prisilietimo nurudina doh.gif

Nežinau kaip šita dėl blizgučių,o šviesesnė neturi stambių yra labai smulkios kuriu nepastebėt net.
Mozaikine labai gerutė,bet sakyčiau labiau vasarai,dengiasi labai tolygiai ir išgauni tokį efektą kokio nori. Ji blizgi šiek tiek,bet neturi stambių blizgučių. Ji nėra ružava tikrai,vat briunetėms kuri skirta duoda ružavumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 02 25, 17:44)
user posted image

Turejau, tai vien prisiminus kvapa gera pasidaro wub.gif Tik as turejau per tamsu atspalvi, tai iskart nurusdavau, bet po to ismokau svelniai pasidazyt, nes esu baltaode. Man labai patiko. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 02 25, 23:31)
Pudrytė labai gera thumbup.gif  Galima naudot kaip bronzanta,šešėlius. Efektas labai gražus švytintis veidukas,nežinau su kuom sulygint blush2.gif na pvz su Guerlain mozaikine blondinėms tik šita man labiau švytinti. Labai faina pudrytė,tik aš turėjau šviesesnių spalvų.

Lygint ja lyginciau su tureta Givenchy 4 spalvu bronzantu,buvo nepakartojama wub.gif

QUOTE(ne mama @ 2009 02 25, 23:48)

Taip yra blizguciu.

QUOTE(shopingas @ 2009 02 26, 02:03)
Turejau, tai vien prisiminus kvapa gera pasidaro  wub.gif Tik as turejau per tamsu atspalvi, tai iskart nurusdavau, bet po to ismokau svelniai pasidazyt, nes esu baltaode. Man labai patiko.  thumbup.gif

Oi gundai..koki atspalvi turejai?
Atsakyti