Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros II

Kiek dabar kainuoja Biodroga bronzatas? Senokai pirkau.

90 LT o prieš Kalėdas 10% nuolaida mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 12 15, 12:42)
dekui labai,tu turi 1numeri?o braskese kaip suprantu yra tik 2ir 3.as labai balta esu ,koks man tiktu?

Taip, turiu 1nr - jei esat balta (o as butent tokia), tai tik 1 pirkit. wink.gif
Atsakyti
jau pusmeti naudoju The Body Shop bronzine pudra http://www.thebodysh...g_powder_01.jpg
esu laabai patenkinta, spalva kaip naturalaus idegio, mano oda sviesoka, bet su ja viskas ok, be to spuogeliu nei kiek nepadaugejo, nors naudoju 5 dienas per savaite, net kaip tik jau ilga laika ju beveik neturiu, taigi puikiai tinka riebiai odai, siulau thumbup.gif
Atsakyti
As naudoju Guerlain Tarracotta mozaikine briunetems ( nors pirkau blondinems, per klaida paradaveja ikiso briunetems doh.gif ) Bet visai nieko, tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2008 12 21, 11:54)
As naudoju Guerlain Tarracotta mozaikine briunetems ( nors pirkau blondinems, per klaida paradaveja ikiso briunetems doh.gif ) Bet visai nieko, tinka smile.gif

as kaip tik palnuoju pirkti ja, tik blondinems bigsmile.gif na ir kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 12 21, 11:01)
as kaip tik palnuoju pirkti ja, tik blondinems bigsmile.gif na ir kokie atsiliepimai?

Siaip neblogas bronzantas, graziai naturaliai parudina, paskaistina veiduka bigsmile.gif Nelabai turiu su kuo palyginti nes tik 2 branzantus teturiu, kitas YSL (abieju kokybe ir efektas vienodas)
Atsakyti
Iskilo man cia toks klausymas, o kaip su Guerlain Tarracotta bronzantu, ar jis tiks visam veidukui pamodeliuoti, ar per daug neblizges? g.gif
Atsakyti
Tiks visam, nera baisiai blizgus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2009 01 29, 21:25)
Tiks visam, nera baisiai blizgus  wub.gif

ACIUKAS 4u.gif
Atsakyti
http://www.pics.lt/g...ges/2_16_4,.jpg
turiu sita.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 12 21, 11:01)

Aš naudoju blondinėms, man labai patinka. Dailiai paryškina žandus, suteikia kaip čia geriau išsireikškus, natūraliai švytinčio įdegio bigsmile.gif
QUOTE(KHERERA @ 2009 01 29, 17:33)
Iskilo man cia toks klausymas, o kaip su Guerlain Tarracotta bronzantu, ar jis tiks visam veidukui pamodeliuoti, ar per daug neblizges? g.gif

Galima ir visam veidui, aš daugiau skruostams naudoju, dar per smilkinius, dekolte prabraukiu.
Už EŽ man labiau patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vapse @ 2009 02 01, 17:26)
Aš naudoju blondinėms, man labai patinka. Dailiai paryškina žandus, suteikia kaip čia geriau išsireikškus, natūraliai švytinčio įdegio  bigsmile.gif

Galima ir visam veidui, aš daugiau skruostams naudoju, dar per smilkinius, dekolte prabraukiu.
Už EŽ man labiau patinka  4u.gif

ACIU 4u.gif
Atsakyti