Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros II

QUOTE(inesaS @ 2008 12 11, 17:47)
Aciu labai.Reikes pasidometi Stilos bronzantu.O jis neblizgus,taip?Nes man EZ tai ir del blizgesio nepatiko. doh.gif

Visiskai nebrangus - o yra matinis. Kelis blizgucius pakuoteje eina iziuret, bet ant veiduko nesimato. Jei noriu blizgesio, tai arba kazka kita tepu, arba ant virsaus dar pvz 'gold' meteoritu uzbraukiu. smile.gif

QUOTE(pandutė @ 2008 12 11, 20:05)
o bronzantine ,tai reiskias kad suteikia idegio efekta?o kaip zinot kad tai yra bronzantas?taip ir rasosi bronzant pudra?

Bronzine pudra, tai taip - suteikia idegio efekta, t.y. parudina veiduka. Angliskai vadinasi 'bronzer'.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2008 12 12, 04:08)
Visiskai nebrangus - o yra matinis. Kelis blizgucius pakuoteje eina iziuret, bet ant veiduko nesimato. Jei noriu blizgesio, tai arba kazka kita tepu, arba ant virsaus dar pvz 'gold' meteoritu uzbraukiu. smile.gif
Bronzine pudra, tai taip - suteikia idegio efekta, t.y. parudina veiduka. Angliskai vadinasi 'bronzer'.

aciu uz atsakyma,dar norejau paklaust,mane sudomino stil pudryte,o baltaodei ji kokia spalva suteikia?nebus ryza ar geltona?as noriu sviesaus idegio tona,ir koks tiksus firmos pavadinimas? STILS ir yra ?ir kiek kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 12 12, 12:05)
aciu uz atsakyma,dar norejau paklaust,mane sudomino stil pudryte,o baltaodei ji kokia spalva suteikia?nebus ryza ar geltona?as noriu sviesaus idegio tona,ir koks tiksus firmos pavadinimas? STILS ir yra ?ir kiek kainuoja?

Firmos pavadinimas STILA, o pats bronzatas vadinasi 'Stila Sun Bronzing Powder SPF 15' - as baltaode, tai turiu 1 numeriuka. Viskas visiskai idealiai man - labai lengvai galima pasirudint ir nebut orandzinei (galima ir daugiau, bet man norisi naturaliai atrodyt). Kainuoja 28$, bet naudojasi itin taupiai - man visam veiduku poros perbraukimu uztenka per pudra. Tai realiai po kokiu 3 menesiu kasdieninio naudojimo nelabai ir matosi, kad naudota. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2008 12 12, 17:04)
Firmos pavadinimas STILA, o pats bronzatas vadinasi 'Stila Sun Bronzing Powder SPF 15' - as baltaode, tai turiu 1 numeriuka. Viskas visiskai idealiai man - labai lengvai galima pasirudint ir nebut orandzinei (galima ir daugiau, bet man norisi naturaliai atrodyt). Kainuoja 28$, bet naudojasi itin taupiai - man visam veiduku poros perbraukimu uztenka per pudra. Tai realiai po kokiu 3 menesiu kasdieninio naudojimo nelabai ir matosi, kad naudota.  4u.gif

dekui labai,o ta pudryte galima nusipirkti kokioj parduotuvej,ar tik ineternete?kur ja isigyjai?
Atsakyti
Šiandien išbandžiau Biodrogos bronzantą -- patiko wub.gif
O gal kas turi ir bronzantą ir EŽ, ar labai yra skirtumas dažantis???Kas yra geriau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 12 12, 18:13)
dekui labai,o ta pudryte galima nusipirkti kokioj parduotuvej,ar tik ineternete?kur ja isigyjai?

As 'Sephora' ir pirkau ja. Galit bandyt ebay ar siaip internete ziuret. Nezinau LT yra ta firma ar ne, bet jei yra, tai turetu ir sio bronzato but.

Va pvz braskese 20$, o siuntimas nemokamas: STILA

QUOTE(Manija69 @ 2008 12 13, 13:32)
Šiandien išbandžiau Biodrogos bronzantą -- patiko wub.gif
O gal kas turi ir bronzantą ir EŽ, ar labai yra skirtumas dažantis???Kas yra geriau? 4u.gif

Tai EZ juk ta pacia funkcija kaip ir bronzatai atlieka, t.y. parudina veiduka. Jei patiko turimas bronzatas, tai ir naudokit ir nesukit galvos del EZ. wink.gif
Atsakyti
Tai EZ juk ta pacia funkcija kaip ir bronzatai atlieka, t.y. parudina veiduka. Jei patiko turimas bronzatas, tai ir naudokit ir nesukit galvos del EZ.

Ačiū 4u.gif Nuraminot...nes vietiek galvoje sukosi mintys apie EŽ,gal kas stebuklingo ten... g.gif
notworthy.gif
Atsakyti
Turiu ir ež ir biodrga bronzatą, tai galiu pasakyt,kad biodrogos šviesesnis, lengvesnis., todėl dienai labai tinka.
Atsakyti
Turiu ir ež ir biodrga bronzatą, tai galiu pasakyt,kad biodrogos šviesesnis, lengvesnis., todėl dienai labai tinka.

Tai labai puiku girdėti thumbup.gif ,nes aš šviesia odė,tai man labai tamsi pudra ir tetinka schmoll.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Kiek dabar kainuoja Biodroga bronzatas? Senokai pirkau.
Atsakyti
Gal kuri norite perleisti Guerlain Tarracotta mozaikine (Light sheer powder) blondinems? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2008 12 14, 04:25)
As 'Sephora' ir pirkau ja. Galit bandyt ebay ar siaip internete ziuret. Nezinau LT yra ta firma ar ne, bet jei yra, tai turetu ir sio bronzato but.

Va pvz braskese 20$, o siuntimas nemokamas: STILA
Tai EZ juk ta pacia funkcija kaip ir bronzatai atlieka, t.y. parudina veiduka. Jei patiko turimas bronzatas, tai ir naudokit ir nesukit galvos del EZ. wink.gif

dekui labai,tu turi 1numeri?o braskese kaip suprantu yra tik 2ir 3.as labai balta esu ,koks man tiktu?
Atsakyti