Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros II

QUOTE(Oliukė @ 2008 11 22, 22:01)
Patiko,tik vieną užsisakiau,o kita gavau iš draugės dovanų doh.gif  Šiaip man jis net labai patiko,bet iš trečio karto lotuliukas.gif  Bet žiemai man kažkodėl norisi porcelianinio veido cool.gif

sakyk oliuke prasau ar labai blizgus sis bronzantas? koki efekta suteikia? rasei porcelianini veida padaro? turiu mozaikine blondiniu tai man ji tik vasarai nes per blizgi ziemai... o ieskau db tokio matinio kad ziema galeciau parusvinti savo balta veida blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 11 23, 00:06)
sakyk oliuke prasau ar labai blizgus sis bronzantas? koki efekta suteikia? rasei porcelianini veida padaro? turiu mozaikine blondiniu tai man ji tik vasarai nes per blizgi ziemai... o ieskau db tokio matinio kad ziema galeciau parusvinti savo balta veida blush2.gif

Na man ji palyginus neblizgi schmoll.gif turiu ir mozaikine blondinėms tai man jos biški panašios,bet visgi man labiau patinka mozaika thumbup.gif kol kas...O apie porcelianini tai turėjau omeny,kad šio bronzanto žiema nenaudosiu daug,nes norisi man porcelianinio veiduko....
Atsakyti
gal yra cia atradusiu kazka geresnio uz Egipto zeme? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 08 08, 04:07)
As visdar neatsidziaugiu savo Stila 'sun' bronzatu (shade 1) - esu baltaode,tai man nepamainomas daiktas  thumbup.gif
user posted image

Gal kas turite sia Stila pudra, bet shade 2? Kokie ispudziai? Ar nepernelyg tamsi?
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2008 11 27, 16:25)

Na as prie EZ vis dar biggrin.gif Man kol kas pati paciausia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2008 12 10, 14:02)
Na as prie EZ vis dar biggrin.gif Man kol kas pati paciausia  wub.gif

GAL GALIT PASAKYTI,O KODEL MAN EGIPTO ZEMES NEINA LYGIAI UZSITEPT?ANT KAKTOS LYGIAI BET ANT PACIU ZANDU MAN GAUDAVOSI BLYNAIS,DEMEM KAZKAIP,O SPALVA TAIP GRAZIAI ATRODE,PArdaviauir sepetuka is ez buvau nusipirkus vis tiek nejo uztept kaip reikia
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2008 11 27, 15:25)

Ir as noriu kazko geresnio nei EZ.Mergaites,kuris bgonzantas neblizgus?
Gal kuri naudoja St.Tropez presuota bronzanta?Nes kazkaip i ji akys krypsta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2008 12 10, 16:41)
Ir as noriu kazko geresnio nei EZ.Mergaites,kuris bgonzantas neblizgus?
Gal kuri naudoja St.Tropez presuota bronzanta?Nes kazkaip i ji akys krypsta unsure.gif

Rodos sitas kaip egipto zeme yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2008 12 10, 17:01)
Rodos sitas kaip egipto zeme yra  g.gif

Ta prasme?Ar kaina tokia pati,ar uztenka ilgam,ar sudetis tokia pati?
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2008 12 11, 11:17)
Ta prasme?Ar kaina tokia pati,ar uztenka ilgam,ar sudetis tokia pati?

Nezinau sudeties ir kainos, bet zinau, kad yra berods 3 dalykai, kurie efekta ta pati duoda: EZ ir dar kazkokie du. Vienas is ju rodos ST. Tropez, o kitas irgi su kazkokia zeme pavadinimas.

Pati tik EZ bandzius esu, nes kitu LT ir nebuvo. O siaip man pilnai pakanka virsuje foto parodyto Stila bronzato, jei noriu naturaliau atrodyt, o jei ir pablizget norisi, tai tada Guerlain 'summer stones'. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 11 gruodžio 2008 - 16:38
QUOTE(shopingas @ 2008 12 11, 16:37)
Nezinau sudeties ir kainos, bet zinau, kad yra berods 3 dalykai, kurie efekta ta pati duoda: EZ ir dar kazkokie du. Vienas is ju rodos ST. Tropez, o kitas irgi su kazkokia zeme pavadinimas.

Pati tik EZ bandzius esu, nes kitu LT ir nebuvo. O siaip man pilnai pakanka virsuje foto parodyto Stila bronzato, jei noriu naturaliau atrodyt, o jei ir pablizget norisi, tai tada Guerlain 'summer stones'. smile.gif

Aciu labai.Reikes pasidometi Stilos bronzantu.O jis neblizgus,taip?Nes man EZ tai ir del blizgesio nepatiko. doh.gif
Atsakyti
o bronzantine ,tai reiskias kad suteikia idegio efekta?o kaip zinot kad tai yra bronzantas?taip ir rasosi bronzant pudra?
Atsakyti