Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros II

negi nieko nesudomino ?
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 11 11, 21:40)
negi nieko nesudomino ?

manes tai ne ax.gif kazkaip nedomina taip primityviai blizgantys daikciukai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 11 11, 21:13)
manes tai ne ax.gif  kazkaip nedomina taip primityviai blizgantys daikciukai tongue.gif

o man sarkai patinka per baliukus, sventes blizgeti, smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 11 11, 22:25)
o man sarkai patinka per baliukus, sventes blizgeti, smile.gif

as kazkaip galvoju kad bet kurie bronziniai blizgantys seseliukai suteiktu panasu blizguti prasiejus su dideliu sepetuku mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai baisiai blizgucius megstu bigsmile.gif bet kazkaip niekad nebandziau tu visokiu Bare Minerals ir panasiai, nes jei imu ka nors tai is patikrintu ilgalaikiu kompaniju, as skaitau kad jei visokie Chanel Dior ir Lauder negamina tu visokiu mineraliniu daiktu, tai ar is tikro jie tokie stebuklingis, juk sios kompanijos tai senai zinomos kai pacios geriausios. Nu zodziu nezinau, cia tik mano nuomone, bet mano vienai draugei tokia alergija pasidare nuo tu bare minerals, visa veida isbere raudonais plemais, baisu. Tai va ir bijau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Anastasia1212 @ 2008 11 12, 01:05)
As tai baisiai blizgucius megstu bigsmile.gif  bet kazkaip niekad nebandziau tu visokiu Bare Minerals ir panasiai, nes jei imu ka nors tai is patikrintu ilgalaikiu kompaniju, as skaitau kad jei visokie Chanel Dior ir Lauder negamina tu visokiu mineraliniu daiktu, tai ar is tikro jie tokie stebuklingis, juk sios kompanijos tai senai zinomos kai pacios geriausios. Nu zodziu nezinau, cia tik mano nuomone, bet mano vienai draugei tokia alergija pasidare nuo tu bare minerals, visa veida isbere raudonais plemais, baisu. Tai va ir bijau  ax.gif

Man patikima atrodo Bare Escentuals, o jau visos tos kitos 'bare ir minerals' kompanijos, tai kazkokios neaiskios dauguma. Neaisku nei is kur, nei kada atsirade. Tai pritariu, kad baisoka kazka pirkt. Bet dabar jau daugelis zinomu kompaniju siulo kazkokias daugmaz mineralines pudrytes (ta pati BE nera idealios sudeties).
Atsakyti
Laukiu parkeliaujant biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
O ką su blizgučiais galit patart? Ir kad laikytųsi normaliai tie blizgučiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 11 13, 18:47)
Laukiu parkeliaujant biggrin.gif 
user posted image

tai prasom papasakoti kodel nepatiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 11 20, 14:08)

Nu nu, kam cia nepatiko toks geris, a? lotuliukas.gif Mano mylimiausias bronzatas siuo metu - tepuosi kasdien (nors pirma karta pabandzius labai nepatiko) thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 10 19, 16:08)
Kadangi mano Givenchy prisme bronzantas link pabaigos eina keliu tema i virsu.Jei kuri ka gero atradot prasom pasidalinti ispudziais smile.gif

user posted image
nuoroda
Gražiai tepasi, nėra blizgučių (pats pudros viršus tas tekstūrinis paveiksliukas kiek blizga, bet l.smulkiai, o ir greit nusitepa)+ nereali dėžutė per visą , kai pirmą kartą pamačiau tai net žagtelėjau blush2.gif O šiaip tai derinu jį su Guerlain'o mozaika. Lancome kasdienai, Guerlain'as išėjimui į žmonės cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 11 20, 15:08)

Patiko,tik vieną užsisakiau,o kita gavau iš draugės dovanų doh.gif Šiaip man jis net labai patiko,bet iš trečio karto lotuliukas.gif Bet žiemai man kažkodėl norisi porcelianinio veido cool.gif
Atsakyti