Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros II

QUOTE(Malena @ 2008 10 19, 16:08)
Kadangi mano Givenchy prisme bronzantas link pabaigos eina keliu tema i virsu.Jei kuri ka gero atradot prasom pasidalinti ispudziais smile.gif

as atradau Everyday Minerals skaistalus Snooze Bar thumbup.gif suteikia veidui idegio efekta (sviesiai odai).. zodziu man labai patiko smile.gif

dar turiu TBS rutuliukus.. visai nieko tokie.. bet ne tokie, kad pasakyciau nuostabus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 08 18, 17:26)
Man irgi mozaikine nepatinka  schmoll.gif  Ir blizguciu as joje matau. Mano nuomone, tai priemone, kuri netinka visam veidui. Bet ir atskiroms vietoms ipatingo zavesio nesuteikia  ax.gif  Kalbu apie bruneciu varianta  smile.gif

Galiu tą patį pasakyt apie blondinių mozaiką.

Labai apsidžiaugiau, kai ji sudužo ax.gif
Atsakyti
aš susigyvenau su Guerlain blondinių mozaikine, o gal tiesiog tept išmokau biggrin.gif
bet man jinai lb skilinėja, tai greičiau subirės, bet ir gerai, nes jau atsibodus ax.gif
Atsakyti
Man ji irgi gana tolygiai tepėsi, bet va tie blizgučiai (nors jie greičiau išsipudravo negu kitos spalvos) ne vietoj ir spalva kažkokia į raudonumą. Man asmeniškai suteikdavo greičiau ne įdegusio, o "pasportavusiai įkaitusio" veido efektą lotuliukas.gif
Bendrai paėmus, yra rinkoj ir geresnių produktų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 20 spalio 2008 - 14:56
QUOTE(Jazira @ 2008 10 20, 15:53)
Man ji irgi gana tolygiai tepėsi, bet va tie blizgučiai (nors jie greičiau išsipudravo negu kitos spalvos) ne vietoj ir spalva kažkokia į raudonumą. Man asmeniškai suteikdavo greičiau ne įdegusio, o "pasportavusiai įkaitusio" veido efektą  lotuliukas.gif
Bendrai paėmus, yra rinkoj ir geresnių produktų  ax.gif

Pvz? smile.gif

Jauciu bus sunku issirinkt,nes pilna morkiniu visokiu bronzantu,ale morkava nenoriu but lotuliukas.gif Vienas is variantu Dior,girkit peikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 10 19, 16:08)
Kadangi mano Givenchy prisme bronzantas link pabaigos eina keliu tema i virsu.Jei kuri ka gero atradot prasom pasidalinti ispudziais smile.gif

O kaip tau givenchy prisme?Kuria spalvyte turejai?
Atsakyti
Kas dėl spalvos- tai man Elizabeth Arden bronzantas gražią spalvytę duoda rolleyes.gif Tiek, kad nelabai gerai laikosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2008 10 21, 11:53)
O kaip tau givenchy prisme?Kuria spalvyte turejai?

Labai labai wub.gif Labai labai labai biggrin.gif
Niu dailumelis,svelnumelis,grazumelis ten todel ir isvalgiau per pusmeti.Turejau happy sun wub.gif ir buvo neorandzine o labai grazi rusva.Pirkciau dar kartuka. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 10 21, 18:02)
Labai labai wub.gif Labai labai labai biggrin.gif
Niu dailumelis,svelnumelis,grazumelis ten todel ir isvalgiau per pusmeti.Turejau happy sun wub.gif ir buvo neorandzine o labai grazi rusva.Pirkciau dar kartuka. bigsmile.gif

o tai koks klausimas tada nesupratau g.gif jei jau atradai idealu varianta- tai ar tiesiog nori kazka naujo isbandyt, ar pigesniu variantu ieskai?
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 21, 23:57)
o tai koks klausimas tada nesupratau g.gif  jei jau atradai idealu varianta- tai ar tiesiog nori kazka naujo isbandyt, ar pigesniu variantu ieskai?

Tai aisku noriu isbandyt kazka naujo,ojei dar ir pigesnio tai saunu thumbup.gif
Atsakyti
Tai gi, o aš galvojau apie egipto žemę, bet nusipirkau šiandien Estee Lauder bronzatą. Net neįsivaizduoju kaip jis.... ax.gif Net baisu....Lyg norėjau Guerlain Terracotta, bet konsultantė vigi išrinko šį bigsmile.gif , nes pati nesu naudojusi,tai daug neišmanau. blush2.gif
http://www.esteelaud...PRODUCT_ID=3272
Gal kas bandėt?Nu bet dabar jau nieko nepakeis rolleyes.gif , tikiuosi bus superb thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

pamaciau ir isimmylejau, man atrodo kad cia kazkas nerealaus turetu buti, su super svytejimu ir idealia spalva, gal kas jau bandete BE face rock ?
itraukiu ji i pirkinuku sarasa smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_: 31 spalio 2008 - 19:07