Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros II

QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 08 13, 11:58)
tikiuosi ,kad nenusivilsi ,nes man tai ji absoliučiai nieko ypatingo  ax.gif

isbandziau jau ja..nera lb ispudingo, blizgesio nenorejau didelio, bet tn isvis nieko nera g.gif , bet ant jos pudruoju meteorit ir jie blizguciu suteikia... thumbup.gif
siaip spalva tiko, tokia naturali. pudravaus su vyr. pudra ir vis vien galvojau, kad besidazantys vyrai - schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuolinė: 22 rugpjūčio 2008 - 17:06
QUOTE(baggyra @ 2008 08 06, 15:48)
o gal kas bande max factor bronzanta?

As turiu..pas drauge bandziau melynoj pakuotei tai patiko.. nu ir sita nieko.. nusipirkau sepetely natureliu seriu tai normaliai dengia 4u.gif bet as labai nedaug.. skruostam tik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 08 22, 18:06)
isbandziau jau ja..nera lb ispudingo, blizgesio nenorejau didelio, bet tn isvis nieko nera g.gif , bet ant jos pudruoju meteorit ir jie blizguciu suteikia... thumbup.gif
siaip spalva tiko, tokia naturali. pudravaus su vyr. pudra ir vis vien galvojau, kad besidazantys vyrai - schmoll.gif

tai smagu ,kad nenusivylei biggrin.gif o aš jau gavau MAC bronzantą ,tai tas vyriškas dabar jau ir mėtosi kažkur .nes labai patiko MAC, lygiai dengiasi ,o ir spalva graži wub.gif
Kokį NR tu Guerlain turi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 08 rugsėjo 2008 - 10:54
Jurgutele,o koks pas tave mac bronzantas ir spalvyte kokia? ax.gif gal nuorodele imestum ax.gif kazkaip ziurejau mac puslapy nieko nerandu g.gif as tai siuo metu naudoju Ez,kazkaip spalva man jos (BIKOR ) tinkamiausia ax.gif o kitus kokius ziuriu atrodo net baisu kad ryzi labai nebutu ax.gif
Atsakyti
sveikutes,norejau paklaust o kuom skirias pudra nuo bronzantu?cia kaip idegis savaiminis?ar yra tokios pudros kad nemestu deme?buvau nusipirkus egipto zeme spalva grazi tokios kaip norejau lengvo idegio ,bet negalejau naudot nes demem,plemais meta,ir tepiau mazai kaip mokino,gal galit patar kokia pudra jautriai sausai odai kad iduotu lengvo idegio atspalvi
Atsakyti
esu labai patenkinta The Body Shop bronzine pudra, naturaliai atrodo, ne ryza o rusva, tokia lengva ir ne parlamutrine bigsmile.gif
Atsakyti
Isbandziau si Dior bronzata - visia patiko, labai lengvai ir svelniai dengiasi. Siaip jame dezuteje atrodo yra keli blizguciai, o ant veiduko ju nelieka. thumbup.gif
user posted image

QUOTE(pandutė @ 2008 09 20, 16:43)
sveikutes,norejau paklaust o kuom skirias pudra nuo bronzantu?cia kaip idegis savaiminis?ar yra tokios pudros kad nemestu deme?buvau nusipirkus egipto zeme spalva grazi tokios kaip norejau lengvo idegio ,bet negalejau naudot nes demem,plemais meta,ir tepiau mazai kaip mokino,gal galit patar kokia pudra jautriai sausai odai kad iduotu lengvo idegio atspalvi

Pudra yra jusu odos atspalvio ir ji skirta islygint veiduko spalva, o bronzatas suteikia rudumo, idegio efekta.

Paskaitykit tema ir tikrai rasit daug atsiliepimu apie gerus bornzatus. wink.gif Gal jums demem mete, nes perdaug tepet? Arba sepetelis netinkamas? Arba netinkamai tepama buvo (ar perbraukus per bronzata nukratot sepeteli)? g.gif
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 09 20, 18:55)

Paskaitykit tema ir tikrai rasit daug atsiliepimu apie gerus bornzatus. wink.gif Gal jums demem mete, nes perdaug tepet? Arba sepetelis netinkamas? Arba netinkamai tepama buvo (ar perbraukus per bronzata nukratot sepeteli)?  g.gif

arba gali but tiesiog per tamsi bronzanto spalva ax.gif tada sunkiau uztept kad graziai atrodytu- geriausia keliais atspalviais tamsesne nei naturali spalva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 09 20, 17:55)
Isbandziau si Dior bronzata - visia patiko, labai lengvai ir svelniai dengiasi. Siaip jame dezuteje atrodo yra keli blizguciai, o ant veiduko ju nelieka.  thumbup.gif
user posted image
Pudra yra jusu odos atspalvio ir ji skirta islygint veiduko spalva, o bronzatas suteikia rudumo, idegio efekta.

Paskaitykit tema ir tikrai rasit daug atsiliepimu apie gerus bornzatus. wink.gif Gal jums demem mete, nes perdaug tepet? Arba sepetelis netinkamas? Arba netinkamai tepama buvo (ar perbraukus per bronzata nukratot sepeteli)?  g.gif

tai kad nusipirkau egipto zemes sepeteli spicialiai ir nukratydavau pudra nuo sepetuko,bet tik uztepus ja ant veido is kart pasidengdavo nelygiai
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 09 20, 16:43)
ar yra tokios pudros kad nemestu deme?buvau nusipirkus egipto zeme spalva grazi tokios kaip norejau lengvo idegio ,bet negalejau naudot nes demem,plemais meta,ir tepiau mazai kaip mokino..

Man va tas irgi buna.. verysad.gif sepetukas naturaliu seriu, pudra gera.. bet nemoku lygiai uztept verysad.gif oda irgi atrodo pakankamai drekinu..
Atsakyti
Vasara naudojau Guerlain Teracota brunetems,super bronzantas,man jis labai patiko smile.gif
Atsakyti
Kadangi mano Givenchy prisme bronzantas link pabaigos eina keliu tema i virsu.Jei kuri ka gero atradot prasom pasidalinti ispudziais smile.gif
Atsakyti