Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros II

QUOTE(Palomina @ 2008 08 17, 18:13)

as jau ilgai turiu Guerlain mozaiki bronzanta (jau truputi virs metu), na tai dar nenusibodo nei kiek, nors naudoju beveik kasdien.. bent jau man tai ji neblizgi  schmoll.gif  tiesiog svytejimo suteikia ir tiek.. viso veido netepu (na taip kaip pvz su paprasta kompaktine pudra), tepu tik tas vietas kur saulej naturaliai daugiausiai idega, skruostus labiau patepu.. pasidazius atrodo viskas labai naturaliai  cool.gif na ir jokiom demem nenueina  g.gif

Aš taip pat turėjau Guerlain blondinių džiaugsmą ir galvojau kad jis viso ko viršūnė kol Lancome Bamboo neįsitaisiau. Pusmetį jau naudoju ir atsidžiaaugt negaliu- lygiai dengia, žymiai mažiau blizga ir natūraliai atrodo. Taip ir stivi Guerlain'as nenaudojamas dabar, švenčių laukia... ax.gif
Atsakyti
Mano guerlain brunetem taip pat neprigijo, blizguciai ant veido matesi. Gal po pertraukos pabandzius, prades patikti. Pirkau vien del to, kad pradzioj visos labai ja isgyre, bet paaniau, kad mano odai ji tiesiog netinka. Man labai gera ir naturaliai dengianti chanel sokolado plytele. Jei neklystu 23 numeriukas. Nors dezuteje blizguciai matosi, ant veido as ju nepastebiu nei vieno. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(werda @ 2008 08 17, 23:46)
Mano guerlain brunetem taip pat neprigijo, blizguciai ant veido matesi. Gal po pertraukos pabandzius, prades patikti. Pirkau vien del to, kad pradzioj visos labai ja isgyre, bet paaniau, kad mano odai ji tiesiog netinka. Man labai gera ir naturaliai dengianti chanel sokolado plytele. Jei neklystu 23 numeriukas. Nors dezuteje blizguciai matosi, ant veido as ju nepastebiu nei vieno.  thumbup.gif

as jokiu blizguciu Guerlain'e nematau rolleyes.gif
Atsakyti
Zinoma, dideliu blizguciu ner, bet veidas nuo jos blizgus. Galbut ji netinka man, nes turiu riebia oda:islindus blizgesiui + gurlaino tviskejimas=vaizdas ant veido gaunasi nekoks.
Atsakyti
QUOTE(werda @ 2008 08 17, 23:55)
Zinoma, dideliu blizguciu ner, bet veidas nuo jos blizgus. Galbut ji netinka man, nes turiu riebia oda:islindus blizgesiui + gurlaino tviskejimas=vaizdas ant veido gaunasi nekoks.

mano buvo misri, dabar nomali, retkarciais pasauseja, tai man tinka puikiai bigsmile.gif
Atsakyti
Paskaičius ypač prieštaringas nuomones apie Guerlain mozaiką ,mano širdis labiau linksta prie Dior biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(werda @ 2008 08 17, 22:46)
Mano guerlain brunetem taip pat neprigijo, blizguciai ant veido matesi. Gal po pertraukos pabandzius, prades patikti. Pirkau vien del to, kad pradzioj visos labai ja isgyre, bet paaniau, kad mano odai ji tiesiog netinka. Man labai gera ir naturaliai dengianti chanel sokolado plytele. Jei neklystu 23 numeriukas. Nors dezuteje blizguciai matosi, ant veido as ju nepastebiu nei vieno.  thumbup.gif

QUOTE(Apvalute @ 2008 08 17, 22:52)
as jokiu blizguciu Guerlain'e nematau rolleyes.gif

Man irgi mozaikine nepatinka schmoll.gif Ir blizguciu as joje matau. Mano nuomone, tai priemone, kuri netinka visam veidui. Bet ir atskiroms vietoms ipatingo zavesio nesuteikia ax.gif Kalbu apie bruneciu varianta smile.gif
Atsakyti
nu va kiek neigiamų nuomonių apie guerlain mozaikinę mastau.gif galėjot ir anksčiau pareikšti savo nuomonę - būčiau nepirkus wink.gif nu jei ne ploteliai auksinių blizgučių, tai būtų šaunus bronzatas
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2008 08 18, 19:22)
nu va kiek neigiamų nuomonių apie guerlain mozaikinę  mastau.gif galėjot ir anksčiau pareikšti savo nuomonę - būčiau nepirkus  wink.gif nu jei ne ploteliai auksinių blizgučių, tai būtų šaunus bronzatas

as maniau, kad man vienai ji netinka. Todel ir nesakiau nieko. 4u.gif
Atsakyti
bandžiau šian atgaivint Guerlain mozaikinę
pasitepiau, klausiau sesės kaip atrodau, sako blizga, klausiu, kaip atspalvis, sako nieko nesimato biggrin.gif per mažai tepiaus mastau.gif
o šiaip patiko, negaliu sakyt, kad visiškas šlamštas ax.gif
tik kad į vakarą nemėgink veido priliest, liks lopas toj vietoj biggrin.gif
Atsakyti
nu va kiek neigiamų nuomonių apie guerlain mozaikinę  mastau.gif galėjot ir anksčiau pareikšti savo nuomonę - būčiau nepirkus  wink.gif nu jei ne ploteliai auksinių blizgučių, tai būtų šaunus bronzatas

Tai tu šepetėliu nebrauk per blizgučius wink.gif Aš tai tuos blizgančius plotelius kartais kaip šešėlius panaudoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(werda @ 2008 08 18, 23:17)
as maniau, kad man vienai ji netinka. Todel ir nesakiau nieko. 4u.gif

O man pati Guerlain pudra tai liuks thumbup.gif Tik tiek, kad pastebėjau, kad su tuo specialiu terracotinei pudrai skirtu Guerlain šepetėliu tai ne itin vykusiai pasidažo ax.gif
Papildyta:

O man kaip tik tie blizgučiai labai patinka cool.gif Gal todėl, kad mano oda visai neriebi, todėl tas blizgėjimas gražiai ir švyti ant veido ax.gif Arba tiesiog, kad šiaip man gražu kai šiek tiek blizguliuoja veidukas rolleyes.gif
Atsakyti