Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros II

QUOTE(Vitulka @ 2008 08 16, 11:19)
mano manymu, Guerlain Apvalutes rekomenduotos tau nepatiks, ten blizgutis blizga ir tiek.
sesuo tur Dior Shimmer, tik r0žavą, šitas veidą švytinti padaro, perlamutrinį.
o rudas tiktų ir visam veidui  ax.gif
user posted image

va va as kazko tokio ir ieskau kaip foto parodyta thumbup.gif
guarlain tai irgi atrodo gerai, bet man kazkaip atrodo, kad jis matinio atspalvio duoda g.gif
Atsakyti
QUOTE(baggyra @ 2008 08 16, 12:56)
va va as kazko tokio ir ieskau kaip foto parodyta thumbup.gif
guarlain tai irgi atrodo gerai, bet man kazkaip atrodo, kad jis matinio atspalvio duoda g.gif

ne ne, Guerlain bronzinėj matiškumo nerasi ir norėdama schmoll.gif
blizgi jinai, man net per daug, nebent kaip skaistalus naudot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 08 14, 15:46)
alaukiu testerio..tik zinojau, kokio dydzio, nes foto buvo g.gif  kazkaip pasejot mano galvohj didele abejone ir minti, kad nusivilsiu ir as doh.gif

Nenusimink ,sunaudosi skruostam mirksiukas.gif be to ,gal tau tiks ir patiks bigsmile.gif
O aš foto neprašiau ,tai gavusi tikrai nusiminiau ,didysis TBS šepetėlis ten netelpa ,o su mažesniu nepatogu dažytis ,tai skruostams sueis.
Atsakyti
MErginos, ar vasara bronzanta tepat ant viso veido, ar tik jam pamodeliuoti keleta vieteliu? Kalbu apie vasara, nes kaklas, dekolte ir t.t. buna atvira, tai nuo pabronzinto veido iskart spalva skiriasi. As jei tik ant skruostu vos vos tepteliu bronzanto, kaklas pradeda skirtis bent 2 tonais blink.gif doh.gif (mano laaabai balta oda) uzknisa kasdien tepliotis kakla kokia nors tamsesne krempudra, o juo labiau nemegstu kaklo tepti bronzantu, nes sviesus rubai tuoj pat issitepa doh.gif doh.gif doh.gif
Pasidalinkit savo gudrybem 4u.gif
Atsakyti
Man tai ta Guerlain mozaika taip nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 08 17, 00:51)
Man tai ta Guerlain mozaika taip nepatinka  schmoll.gif

o kuo taip nepatinka?
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 08 17, 10:04)
o kuo taip nepatinka?

spalva negraži ir tepasi negražiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 08 17, 10:48)
spalva negraži ir tepasi negražiai  ax.gif

Vat aš irgi nelabai patenkinta mozaikine, nors dar nedaug kartų naudojau. Spalva tai man patinka, nors aš šviesiaodė, nenutamsina, tik suteikia švelnų rusvą atspalvį. Bet tie milžiniški blizgučiai doh.gif ir po kiek laiko nueina kažkokiais plėmais schmoll.gif vasarą negaliu naudot, nes nors truputį paprakaituoja veidas ir plėmuotas pasidaro. Vat su egipto žeme visą dieną išbūnu ir jokių plėmų nebūna, jei nusivalo tai gana tolygiai.
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 08 17, 10:48)
spalva negraži ir tepasi negražiai  ax.gif

o cia kuri blondiniu ar briuneciu? nes as turiu blondiniu tai na taip ji blizgi bet man vasarai labai patinka toks svytejimas o ir tepasi graziai, tolygiai, kas patinka kad jos nepadauginsi o ir atrodo naturaliai... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tutti @ 2008 08 17, 12:49)
Vat aš irgi nelabai patenkinta mozaikine, nors dar nedaug kartų naudojau. Spalva tai man patinka, nors aš šviesiaodė, nenutamsina, tik suteikia švelnų rusvą atspalvį. Bet tie milžiniški blizgučiai  doh.gif ir po kiek laiko nueina kažkokiais plėmais  schmoll.gif vasarą negaliu naudot, nes nors truputį paprakaituoja veidas ir plėmuotas pasidaro. Vat su egipto žeme visą dieną išbūnu ir jokių plėmų nebūna, jei nusivalo tai gana tolygiai.

o man atvirksciai... turejau praeita vasara bikor Ez tai negalejau jos naudoti nes veidas po labai trumpo laiko kaip riebalais atrodydavo isteptas, jei suprakaituodavau tai tokiais kaip tau su Guerlain plemais nueidavo, beto labai neatspari prisilietimams buvo... zodziu kiekvienai savo... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 08 17, 12:54)
o cia kuri blondiniu ar briuneciu? nes as turiu blondiniu tai na taip ji blizgi bet man vasarai labai patinka toks svytejimas o ir tepasi graziai, tolygiai, kas patinka kad jos nepadauginsi o ir atrodo naturaliai... smile.gif

blondinių ax.gif šiaip jinai sesės, bet ir aš išbandžiau, ale ir sesę raginu ją parduoti, nes spalva man nepatinka ir jokio grožio nematau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 08 16, 11:05)
Guerlain si:
user posted image blondinems
Pati esu be galo patenkinta. Aciu Palominai uz rekomendacijas thumbup.gif

ner uz ka smile.gif liuks kad patinka thumbup.gif

QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 08 17, 12:54)

drinks_cheers.gif

as jau ilgai turiu Guerlain mozaiki bronzanta (jau truputi virs metu), na tai dar nenusibodo nei kiek, nors naudoju beveik kasdien.. bent jau man tai ji neblizgi schmoll.gif tiesiog svytejimo suteikia ir tiek.. viso veido netepu (na taip kaip pvz su paprasta kompaktine pudra), tepu tik tas vietas kur saulej naturaliai daugiausiai idega, skruostus labiau patepu.. pasidazius atrodo viskas labai naturaliai cool.gif na ir jokiom demem nenueina g.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 08 15, 15:04)
O kaip tau tas Guerlain rutulinis bronzantas?

Jei kalbi apie ta Sumer Stones limituota kolekcija, tai as jau ji taupyti pradejau, net naudoti gaila, nes taip stipriai as ji myliu wub.gif Grozis neapsakomas wub.gif
Papildyta:
As cia biski i besivystancia tema isikisti norejau. Jei Baggyra iesko svytincio, perlamutrinio efekto, tai tada tikrai geriau Dior, nes jis ir duoda toki perlamutrini svytejima, o Giuerlain tai tik blizgucus turi, bet tokio svytejimo neturi. Este Lauder tas naujas daikciukas irgi turi perlamutro, bet ne tiek kiek Dior. Bet as tai juos visus megstu blush2.gif O beje, labai perlamutro daug turi Meteoritai Guerlain White Pearls, bet juos jau reik ant bronzanto tepti, nes jie patys tai labai sviesu, ten tik pudra.
Atsakyti