Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros II

Diskusijos tęsiamos 4u.gif

Senoji tema čia

user posted image

Kaip tepti pink ir brown bronzantus:

user posted image -
1. Fresh pink colours are applied on the highest part of the cheekbone, while brown shades and bronzer shape the face and create a sun-kissed look. Smile! When you smile, you can clearly see the apples of your cheeks and where to apply blusher.

2. Brown tones and bronzer should be applied along the lower part of the cheekbone, from ear to nose.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 06 01, 13:28)
as irgi atkreipiau demesi i visazista ir modeli biggrin.gif

o dar kaip akį pamerkė wub.gif wub.gif

QUOTE(busima_mama @ 2008 06 02, 13:49)
Siandien gavau Stila bronzata, 1 spalvyte (sviesiai-vidutinei odytei)-user posted image

Stila bronzantai užsienyje visai neblogai vertinami 9kaip ir visa kosmetika) ir jų labai fainų yra wub.gif user posted image
user posted image

Atsakyti
man Guerlain Teracotta blondinių dėmėm tepas unsure.gif
gali būt kaltas šepetukas? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 06 03, 16:13)
man Guerlain Teracotta blondinių dėmėm tepas unsure.gif
gali būt kaltas šepetukas?  mastau.gif

gal reik palaukt, kol susigers krempudra g.gif

Dior Shimmer wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 06 03, 17:40)
gal reik palaukt, kol susigers krempudra  g.gif

Dior Shimmer  wub.gif

user posted image

user posted image

fe negrazu tongue.gif as taip be makijazo po dvieju valandu pasivaiksciojimo atrodau lotuliukas.gif o rimtai tai man per daug blizga ax.gif
Atsakyti
Daug kas čia man patiko iš jūsų pasiūlymų lotuliukas.gif Reiks varyt į kristianą pabandyt kažką. rolleyes.gif Niekada tokio daikto neturėjau, bet kažkaip užsimaniau dabar biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Labai labai noriu pasigirti nauju savo bronzantu!!!!! wub.gif (kiekvienam lietuviui nesvetimas sitas jausmas... biggrin.gif )
Bet is tikruju jis nerealus!
Ka tik gavau savo Guerlain D'orient tan magnifier powder for face and body! yahoo.gif

user posted image

1. Kaip ir visu Guerlain terracottu - puiki tekstura (bent jau man)
2. Sitos pudros dydis tiesiog nesuvokiamai didelis - 25 g (beveik netelpa i delna)
3. Ji suteikia toki sveiko idegio efekta su blizgesiu, bet pakankamai subtiliu (kas megsta matisku bronzantus - nepatiktu)
4. Ji pakankamai sviesi, todel manau tiktu visu tipu odai (ant mano vos idegusios odos atrodo puikiai)
5. Na ji tiesiog nuostabi! (cia mano subjektyvi nuomone)

Na labai puikus dalykelis vasarai - idegiui su truputeliu prabangos!

Ir as ja TURIUUUU! clap.gif

P.S. tepiau su Bobbi Brown sepeteliu pudrai - padengiai puikiai.

Atsakyti
Man pilnai užtenka ir "Golden Rose" Terracotta pudrytės wub.gif Nei porų neužkemša, nei kitokių blogybių joje nepastebėjau ax.gif Naudoju jau tikrai ilgai, o ir kaina prieinama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(milldute @ 2008 06 03, 19:36)
Sveikos 4u.gif
Labai labai noriu pasigirti nauju savo bronzantu!!!!! wub.gif (kiekvienam lietuviui nesvetimas sitas jausmas... biggrin.gif )
Ka tik gavau savo Guerlain D'orient tan magnifier powder for face and body! yahoo.gif

user posted image

2. Sitos pudros dydis tiesiog nesuvokiamai didelis - 25 g (beveik netelpa i delna)
3. Ji suteikia toki sveiko idegio efekta su blizgesiu, bet pakankamai subtiliu (kas megsta matisku bronzantus - nepatiktu)
4. Ji pakankamai sviesi, todel manau tiktu visu tipu odai (ant mano vos idegusios odos atrodo puikiai)

as irgi ja domejausi.. bigsmile.gif koks tavo nr?
Atsakyti
QUOTE(milldute @ 2008 06 03, 20:36)
Sveikos 4u.gif

user posted image

Kur pirkai?
Atsakyti
Gal turit kokiu atsiliepimu apie sita daikciuka?

LANCOME Star Bronzer Bamboo Powder - Compact Bronzing Powder & Blush ( Limited Edition ) 40g
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viol: 03 birželio 2008 - 23:00
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 06 03, 22:00)
as irgi ja domejausi.. bigsmile.gif  koks tavo nr?

Sita pudryte numeriuku neturi... Ji yr limituoto leidimo ir yra tik vienos spalvos.

QUOTE(Oliukė @ 2008 06 03, 22:15)
Kur pirkai?

Pirkau per ebay. Bet yra jos ir int. parduotuvese.

Atsakyti