supazindina kas yra krisktas ir t.t. mes krikstyism uz poros sav bet i kursus nereiks eit
QUOTE(Donaldziukas @ 2008 07 11, 22:27)
Tai va ta ir esme pasako kiek, jei ne, eik kitur ieskotis, kas tave sutuoks o turetu ir be nieko tuokti
Turėtų, jeigu tai yra tavo arba tavo būsimojo vyro parapijos bažnyčia. Kitais atvejais - tikrai ne.
Musu abieju su vyru paarpija ir taip pasake kas tada
QUOTE(Donaldziukas @ 2008 07 14, 20:48)
Musu abieju su vyru paarpija ir taip pasake kas tada
Ogi tuokt turi be jokiu reikalavimu. Ju pareiga. O atlygio prasyt neturi teises. Zmoniu reikalas, kiek jie gali paaukoti baznyciai.
QUOTE(ciaramashka @ 2008 07 15, 12:42)
Ogi tuokt turi be jokiu reikalavimu. Ju pareiga. O atlygio prasyt neturi teises. Zmoniu reikalas, kiek jie gali paaukoti baznyciai.
As dar karta kartoju buvo pasakyta tiksli suma kiek, o jai nenori eik kur nori
QUOTE(Donaldziukas @ 2008 07 15, 12:48)
As dar karta kartoju buvo pasakyta tiksli suma kiek, o jai nenori eik kur nori
ogo kaip ....
Man tik idomu jie nebijo kad zmones prades neiti i baznycia , nes metrikacija pigesne ir suma aiski
Man asmeniskai baznytine santuoka svarbi , bet tokie dalykai stabdo ir atbaido. Manau jai reiktu tuoktis palikciau tai ateiciai ,o jai neateis geresni laikai tai ka darysi jai as baznyciai nereikalinga , tai kodel tada ji man turi buti reikalinga. O dienas su manim ir i metrikacija neprasytas nueis Aisku cia juokas , bet teisingas juokas.
QUOTE(evaj @ 2008 07 17, 00:33)
ogo kaip ....
Man tik idomu jie nebijo kad zmones prades neiti i baznycia , nes metrikacija pigesne ir suma aiski
Man asmeniskai baznytine santuoka svarbi , bet tokie dalykai stabdo ir atbaido. Manau jai reiktu tuoktis palikciau tai ateiciai ,o jai neateis geresni laikai tai ka darysi jai as baznyciai nereikalinga , tai kodel tada ji man turi buti reikalinga. O dienas su manim ir i metrikacija neprasytas nueis Aisku cia juokas , bet teisingas juokas.
Beje, ar girdejot, kad dabar i baznycia galima ir antra kart eit sliuba imt? Cia, jauciu, irgi reikalas piniguose, kad saugiau "auku" surinktu.
QUOTE(evaj @ 2008 07 17, 00:33)
ogo kaip ....
Papildyta:
QUOTE(ciaramashka @ 2008 07 17, 00:47)
Beje, ar girdejot, kad dabar i baznycia galima ir antra kart eit sliuba imt? Cia, jauciu, irgi reikalas piniguose, kad saugiau "auku" surinktu.
Antra karta???? Net nezinojau
Teko girdet , kad galima jai vienas is sutuoktiniu yra mires. O del pinigu tai jo nepraleidzia progos tik idomu kur jie juos deda
Tai jai jau taip tai paklausiu kiek siulote uz krikstynas "aukot"
QUOTE(evaj @ 2008 07 18, 00:50)
Teko girdet , kad galima jai vienas is sutuoktiniu yra mires. O del pinigu tai jo nepraleidzia progos tik idomu kur jie juos deda
As tai manau, kad kas kiek gali, tas tiek turetu aukot. As pavyzdziui manau, kad uz krikstynas max 100lt, nes juk ten tokia trumpa dazniausiai buna ceremonia. Mes kai krikstynom savo pirmaja dukrakartu su sese vaiku, tai visos misios jiems buvo skirtos per kaledas, ir uz abu davem 100lt, ir tai kunigelis sake nenuskriauskit saves
Idomu, jei krikstysim dvynukus, tai ir moketi kaip uz du ar kaip uz viena?
QUOTE(inrinke @ 2008 07 18, 11:27)
Idomu, jei krikstysim dvynukus, tai ir moketi kaip uz du ar kaip uz viena?
Nu nezinau jai duosi 50 gal ir mazokai o jai simta tai manau uzteks, ka as zinau kiek tu skirtum
Nu ziuresiu nuomonias isgirdau , o matysim kaip gausis . Sendien reik i ta paskaitele bandyt ait o ryt jau bandysim
Seis laikais nebereik reket, baznycia tuo uzsiema