Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnyčios Kaune

QUOTE(juleta @ 2013 04 24, 19:17)
turbut cia kunigas is lapiu baznyteles Robertas lygtais g.gif  blink.gif
o kas turite atsiliepimu apie VYTAUTO BAZNYCIOJ Arvyda Kasciukaiti?
nes pas Kestuti nenorim krykstyti mazes mirksiukas.gif

Pas Kestuti zymiai smagiau, Arvydas tik atpila viska ir jokio jausmo. Nors tiesa pasakant as ten ne vieno nekrikstinciau, man tas masinis krikstinimas kai sustato 10 vaiku, 20 tevu ir dar daugiau seneliu tai visiskai nelabai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 04 25, 10:23)
Pas Kestuti zymiai smagiau, Arvydas tik atpila viska ir jokio jausmo. Nors tiesa pasakant as ten ne vieno nekrikstinciau, man tas masinis krikstinimas kai sustato 10 vaiku, 20 tevu ir dar daugiau seneliu tai visiskai nelabai  schmoll.gif

musu pirmaji krikshtijo viena thumbup.gif 4u.gif nu, pas Kestuti ir vestuves musu buvo rolleyes.gif tai tikrai, uzmerkem akis priesh ikainius ir per krikshtynas 4u.gif tiesa, mazaji krikshtijom kartu su brolio vaikiuku, prizadejo, kad tik 2 jie ir bus krikshtyjami, deja, buvo bene 10 vaikiuku doh.gif teiseta mafija tos baznycios ir tiek.... reketavimas juodas....
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 04 25, 19:23)
Pas Kestuti zymiai smagiau, Arvydas tik atpila viska ir jokio jausmo. Nors tiesa pasakant as ten ne vieno nekrikstinciau, man tas masinis krikstinimas kai sustato 10 vaiku, 20 tevu ir dar daugiau seneliu tai visiskai nelabai  schmoll.gif

Kad apie Ta kestuti lb daug neigiamu atsiliepimu.
Mes kryktinsim ketvirtadieni tai musu vienu krikstynos bus.
Atsakyti
sveikos, gal kas esat krikstije vaikus arkikatedroje salia rotuses? ar ten tuo laiku kai bendrai visus krikstija susrenka daug vaikuciu? mes uzsirasem rugpjuciui, bet dabar pradedam dvejoti, nepatinka tas masinis krikstijimas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kutikutule @ 2013 05 13, 14:25)
sveikos, gal kas esat krikstije vaikus arkikatedroje salia rotuses? ar ten tuo laiku kai bendrai visus krikstija susrenka daug vaikuciu? mes uzsirasem rugpjuciui, bet dabar pradedam dvejoti, nepatinka tas masinis krikstijimas  unsure.gif

Pernai musu pussere ten krikstino, tai kazkoks siaubas, koki 7-10 vaiku vienu metu krikstino, baznycia pilnutele zmoniu... nieko negirdeti per triuksma, vienas verkia kitas vel ka daro, siaubas kazkoks tokiu konvejeriu krikstinti...
Atsakyti
QUOTE(Vaidul3 @ 2013 05 14, 12:29)
Pernai musu pussere ten krikstino, tai kazkoks siaubas, koki 7-10 vaiku vienu metu krikstino, baznycia pilnutele zmoniu... nieko negirdeti per triuksma, vienas verkia kitas vel ka daro, siaubas kazkoks tokiu konvejeriu krikstinti...

aisku, dekui 4u.gif Taip ir galvojau, siandien jau persirasem i savo rajono parapija, krikstys vienus paskirtu laiku
Atsakyti
Gal ir kvailokas klausimas - galima pasirinkti bet kurią bažnyčią? Nelieps eiti į savo parapiją?
Atsakyti
Paskaiciau visa temute ir jau issigandau...Susitare su kunigu Kestuciu Vytauto baznycioj-tiksliau sutare mano teta, nes ji pazista ir kadangi gyvename ne Lietuvoje, krikstateviai taip pat ne Lietuvoje plius grize apsistos kitame mieste tad kursu lankyti galimybes neturime. BET...mane isgasdino tie tarifai biggrin.gif niu labai nemegstu likti kazkam skolinga, tad idomu KOKS TAS TARIFAS? blush2.gif Krikstysim dvi dukrytes, kokia turetu buti ta auka? pasidalinkit, mamos smile.gif

QUOTE(julet @ 2013 04 30, 17:46)
Kad apie Ta kestuti lb daug neigiamu atsiliepimu.
Mes kryktinsim ketvirtadieni tai musu vienu krikstynos bus.

Blogi atsiliepimai cia del tarifu, ar dar kitokiu yra?
Kokia Krikstynu data jusu? nes mes taip pat krikstysime ketvirtadieni ir as isivaizdavau, kad ketvirtadieni nieks nekrikstys ir mes busim vieni...o gal atsiras dar norinciu ta ketvirtadieni... doh.gif

beje, del Domeikavos baznycios, tai pamenu mano pussesere ten ejo Pirmosios Komunijos, tai kunigas visiems ejusiems liepe duoti priesaika iki kokio amziaus nevartos alkoholio lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sniegienė @ 2013 05 24, 19:08)
tad idomu KOKS TAS TARIFAS?  blush2.gif Krikstysim dvi dukrytes, kokia turetu buti ta auka? pasidalinkit, mamos smile.gif

as ten eiciau minimum su 700lt 4u.gif (su 2-iem vaikuciais) 4u.gif
Atsakyti
Na zinokit nemanau, kad reikia 700 litu uz du vaikucius nesti, juk baznycia ne kazkoks reketo punktas... Mes uz viena vaikuti daveme 100 lt, tai manau uz du 200 lt ir viskas, na galite ir 300 zinoma kiek jus galite sau leisti, nemanau kad dristu kunigas i akis pasakyti kiek cia mazai duodi.
Atsakyti
QUOTE(Vaidul3 @ 2013 05 25, 06:26)
Na zinokit nemanau, kad reikia 700 litu uz du vaikucius nesti, juk baznycia ne kazkoks reketo punktas... Mes uz viena vaikuti daveme 100 lt, tai manau uz du 200 lt ir viskas, na galite ir 300 zinoma kiek jus galite sau leisti, nemanau kad dristu kunigas i akis pasakyti kiek cia mazai duodi.

jei paskaitytumete temas, rastumete, kad rashiau, kai ish musu tiesiogiai pareikalavo daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2013 05 25, 14:32)
jei paskaitytumete temas, rastumete, kad rashiau, kai ish musu tiesiogiai pareikalavo daugiau  mirksiukas.gif

Jei ne paslaptis, kiek jus davete ir kiek dar dadejote, kai pasake, jog per mazai? Greiciausiai nueisiu su juo paciu pakalbet ir tiesiai sviesiai paklausiu, nes tikrai nenoriu, kad man sventine nuotaika sugadintu prasymais dar damesti pinigu...bet kazkaip daugiau nei 500 lt duoti as nelabai nusiteikusi doh.gif biggrin.gif
Atsakyti