Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnyčios Kaune

Buvau uzsibrezus tiksla, kad krikstysim Vytauto baznycioje, kadangi mane tenpakrikstijo, man ji lb grazi, bet deja, kunigui prireike visokiu kursu ir pan, nzn kaip kitiems, mums suderint niekaip nepavyks,tad nuejom i Aleksoto baznycia,kunigas lb malonus, sukalbamas, taip kad turim data ir laika paskirta. 4u.gif
Atsakyti
O gal kuri zinote ar reikia Palaimintojo Jurgio Matulaicio baznycioje kokius kursus palankyti ir ar imanoma susitarti kad krikstytu tik musu viena vaikeli?
Atsakyti
QUOTE(Agnute21 @ 2012 02 24, 16:45)
Buvau uzsibrezus tiksla, kad krikstysim Vytauto baznycioje, kadangi mane tenpakrikstijo, man ji lb grazi, bet deja, kunigui prireike visokiu kursu ir pan, nzn kaip kitiems, mums suderint niekaip nepavyks,tad nuejom i Aleksoto baznycia,kunigas lb malonus, sukalbamas, taip kad turim data ir laika paskirta. 4u.gif

Mes ir planuojam dukryte krikstyti Vytauto baznycioje. Bet apie jokius kursus negirdejau... cia panasiai tokie kaip pries santuoka buna?
Atsakyti
gal kam teko krikstyti sv.gertrudos baznycioje? Ar ten apskritai krikstija?
Atsakyti
sv.gertrudos baznycioj tikrai krikstyja,as pati kalbejau su ta moteriskaite kur viska tvarko.bet zinau gandu kad nemazai pinigeliu ten reikia...be 200 niekaip...
Atsakyti
man irgi idomu atsiliepimai apie Panemunes baznycia
Atsakyti
QUOTE(krisiule @ 2012 03 13, 14:39)
sv.gertrudos baznycioj tikrai krikstyja,as pati kalbejau su ta moteriskaite kur viska tvarko.bet zinau gandu kad nemazai pinigeliu ten reikia...be 200 niekaip...

Tai tenreikia i ju rastine eiti tartis, ne pas kuniga?
Atsakyti
QUOTE(kalipso82 @ 2012 03 13, 16:00)
Tai tenreikia i ju rastine eiti tartis, ne pas kuniga?

mes baznycioj sedejom su vyru ir ta moteriskaite pati priejo pakalbint,tai ir paklausem. siaip manau uztektu ir i rastine nueit susitart,bet gal geriau paskambinkit pasitikslint mirksiukas.gif
idomu kiek ten moka uz krikstynas is tikruju....?
Atsakyti
Mes pernai krikstijom draugu dukra rugsejo men Vytauto baznycioj, tai buvo tikras chaosas doh.gif vienu metu krikstijo 11 vaiku doh.gif tikras konvejeris, jokios sventes doh.gif tad mes sunu krikstysim Sobore, jau suderinom viska bigsmile.gif o kas del kursu, tiek Vytauto baznycioj tiek Prisikelimo baznycioj reikalauja krikstateviu kursu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zemaiciuke: 14 kovo 2012 - 15:32
o kiek Sobore zadat aukot pinigeliu?
Atsakyti
QUOTE(krisiule @ 2012 03 15, 10:27)
o kiek Sobore zadat aukot pinigeliu?

kadangi MB yra kariskis, o per krikstynas atnausjinsim ir 10 metu vestuviu izadus, ta proga kunigas laikys misias, tai mes nusprendem aukot 200 lt
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2012 03 14, 16:32)
Mes pernai krikstijom draugu dukra rugsejo men Vytauto baznycioj, tai buvo tikras chaosas  doh.gif  vienu metu krikstijo 11 vaiku  doh.gif tikras konvejeris, jokios sventes  doh.gif  tad mes sunu krikstysim Sobore, jau suderinom viska  bigsmile.gif  o kas del kursu, tiek Vytauto baznycioj tiek Prisikelimo baznycioj reikalauja krikstateviu kursu  doh.gif

Pernai krikstyjo draugu mergaite Vytauto baznycioj, tai sake jokiu kursu nereikejo... O siaip mes su kunigu tarsimes, kad krikstytu tik musu dukryte.
Atsakyti