Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnyčios Kaune

QUOTE(Sigitano @ 2009 08 05, 16:07)
Taip, arba kitu pareigunu, tokiu, kaip Policininkai, ugnegesiai ir pan. Arba jei nors kazkaip susije su tom instancijom, pvz turit pazistamu, kurie ten dirba.

o jei pvz. teveliai niekaip nesusija su tuo, bet busimas krikstatevis pareigunas, ar leistu sobore? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Nolta @ 2010 07 06, 20:49)
o jei pvz. teveliai niekaip nesusija su tuo, bet busimas krikstatevis  pareigunas, ar leistu sobore?  smile.gif

Tai jei krikstatveis pareigunas aisku leis. Svarbu nors kas nors, kad ir dede, ar senelis susijes butu, nebutinai tevai turi but susije.
Atsakyti
QUOTE(Kvaksytė @ 2010 02 11, 16:38)
Va man irgi labai įdomu komentarai ap ie krikštynas šioje bažnytėlėje.

Ir dar įdomu atsiliepimai apie Tabariškių bažnytėlę smile.gif

Sveiki,

Kiek zinau, tai Kecerginej yra tik koplytele, ir kazin ar ten krikstyja. Bet va del kunigo tai pagalvokit gerai - kai pasakys pamoksla ne i tema tai bus nei begt, nei rekt. NA, mazdaug apie 45min pamokslas trunka... Isvadas darykit pacios. Klebonas yra tas pats tiek Zapyskio baznycioj, tiek kacergines, tiek Ezeerelio. PAtarciau vengt.

Beje, nors ne i tema, bet visgi... kai laidot reikia ka tai irgi pamokslas buna i tema...sad.gif Pvz. mano pusbroli kai laidojo, tai pamokslo metu nuskambejo tokie zodziai : ,,na, ir gerai, kad numire, papildys Dievo seima danguj ar pragare degs...." Na, mums tie zodziai nepasirode tinkami...
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute26 @ 2010 08 03, 10:27)
Sveiki,

Kiek zinau, tai Kecerginej yra tik koplytele, ir kazin ar ten krikstyja. Bet va del kunigo tai pagalvokit gerai - kai pasakys pamoksla ne i tema tai bus nei begt, nei rekt. NA, mazdaug apie 45min pamokslas trunka... Isvadas darykit pacios. Klebonas yra tas pats tiek Zapyskio baznycioj, tiek kacergines, tiek Ezeerelio. PAtarciau vengt.

Beje, nors ne i tema, bet visgi... kai laidot reikia ka tai irgi pamokslas buna i tema...sad.gif Pvz. mano pusbroli kai laidojo, tai pamokslo metu nuskambejo tokie zodziai : ,,na, ir gerai, kad numire, papildys Dievo seima danguj ar pragare degs...." Na, mums tie zodziai nepasirode tinkami...

Čia Antanukas blink.gif Kažko nesitiki, nes kiek teko susidurti tai labai geras įspūdis. Tu matai kaip gali kartais būti doh.gif
Kačerginės koplytėlėj tikrai ir tuokia, ir krikštija.
Man iš viso nepatinka kai krikštija ne vieną vaiką. Mes krikštijom du vaikus, priedo buvo dar viena mergytė... Nu kažkoks biski bardakas, tik skuba klebonas, viskas kažkaip labai greitu tempu. Bet ko gero visose didesnėse bažnyčiose taip. Man smagiau kaimo bažnytėlėse: vaikas vienas, viskas vyksta lėtesniu tempu, tikrai viskas šventiškiau... Nebent kokia davatka atklypavusi apiburbės paskui: vaje vaje kokie rūbai, šitaip vaikus išdarko, o jau krikštamotės suknia- baisuuu doh.gif lotuliukas.gif Ale kai man dzin, tai biggrin.gif
Atsakyti
labas visoms, matau temele labai nutilus sad.gif tikiuosi atsigaus, nes pavasaris ne uz kalnu, tad prasides krikstynu metas:)

taigi ir man idomu, gal kas pasidalins naujomis ziniomis apie Prisikelimo baznycia, bet ne ta didziaja, o apie mazaja (Aukstaiciu g.)? o realiai tai ir ta pati didzioji labai miela, mes ten tuokemis su vyru, tai apeigos buvo labai labai grazios.

taip pat, nerandu nei vieno atsiliepimo apie Silainiu baznycia (Sventosios dvasios baznycia)?

o paie VYtauto baznycia galiu pasakyti, kad bent jau kunigo pravestos apeigos labai patiko, 2010 rugpj, men. krikstyjau sunena, kristyjami buvo 7 vaika,i (kiek supratau daugiau nekrikstyja), tai visos apeigos truko apie valanda, labai graziai kunigelis pravede, kas be ko, vaiku nemazai, zmoniu dar daugiau, manau tai vienintelis minusas sad.gif
Atsakyti
Vat as to labiausiai ir nenoriu... unsure.gif Kad krikstys daug vaiku vienu metu... Mes planuojam samdyti operatoriu, kad filmuotu svente, tai kaip bus, jei vienas prades verkti, tada apsiverks visi ir as prisiminimui turesiu irasa, kur verkia kruva vaiku doh.gif doh.gif doh.gif

Bet kur rastotokia jaukia miela baznytele, kur krikstytu tik mano vaikiuka? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrrre @ 2011 02 01, 13:59)
Vat as to labiausiai ir nenoriu...  unsure.gif  Kad krikstys daug vaiku vienu metu... Mes planuojam samdyti operatoriu, kad filmuotu svente, tai kaip bus, jei vienas prades verkti, tada apsiverks visi ir as prisiminimui turesiu irasa, kur verkia kruva vaiku  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Bet kur rastotokia jaukia miela baznytele, kur krikstytu tik mano vaikiuka?  verysad.gif

Prajuokinai net , kruva verkianciu vaiku lotuliukas.gif . As kriksto dukryte krikstyjau kaip, tai ten buvo gal 20 vaiku, doh.gif nesamone schmoll.gif . Tai kai savo suneli krikstinau, ir ieskojau jaukios garzios mazos baznyteles kur mes musim vieni ar bent ne 20 lotuliukas.gif Silainiuose nuejom pas kunigeli ten paklausem ar bus daug vaikuciu, sake nei vieno ta valanda kada mes norim ax.gif va ir pasikrikstyjom, jaunas kunigelis, labai fainas , patiko pamokslas labai, net po krikstynu sakiau, jai tokie kunigeliai pamokslus saikto baznycioje pradesiu vaiksiot ir as i banzytelia blush2.gif
Emilis Jotkus kunigelis jai gerai pamenu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute26 @ 2010 08 03, 10:27)
Sveiki,

Kazkaip man nesitiki kad kalbam apie ta pati klebona, nes kiek teko dalyvauti jo misiose, tai ir pamoklai grazus ir trumpi buna. Sis klebonas mus sutuoke, ir grazi buvo ceremonija, o dabar net nesusimastem, kad kazkur kitur krikstytume savo mergaite, tik Kacerginej, pas kun. Antana.
Kacergines koplytelej ir tuokia ir krikstija.
Atsakyti
o man is tiesu labai keista kad baznycia zmones renkas pagal grozi, kunigo geruma/bloguma; nesuprantu kodel zmones nenori krikstyti savo parapijoje? juk esme ne baznycios grozyje ar kunigo pamoskle...

musu santuoka buvo palaiminta Aleksoto Sv Kazimiero baznycioje, ten ir pirma dukra krikstinome, dabar buvs sunaus krikstynbos ir vel grysime ten....na neesu as aleksoto baznycios parapijiete, bet taip atsitiko, kad miestelio kunigas kuriame uzaugau buvo perkltas butent i sia baznycia, o kaip gyvenu ne lt tai ir tenka rinktis kazkuria baznycia, bet pasirinkimas buvo del to kad tas kunigas deste man ir tikyba ir prie pirmos komunijos pas ji ejau, ir tiesiog busu musu kunigas..bet jei gyvenciau lt, krikstinciau savo vaika tikrai toje baznycioje kuria lankau, kuri kazkaip yra su manim susijus
Atsakyti
QUOTE(urte83 @ 2010 02 24, 20:22)
Mergaites,gal zinot kokiu naujausiu atsiliepimu apie Prisikelimo baznycioj darytas kristynas? g.gif
Mes senieji atsiliepimai tai jau ne kokie unsure.gif
Noreciau ten krikstyti maziuke rolleyes.gif

Kaip įdomu buvo paskaityt apie Prisikėlimo bažnyčią...
Mano abi ten krikštytos ir be jokių prašymų abu kartus buvom vieninteliai tuo laiku. Gal mums taip pasisekė g.gif
Antrąją krikštijo kaip supratau vienuolis. Labai labai patiko jo apeigos.
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2011 02 25, 02:58)
o man is tiesu labai keista kad baznycia zmones renkas pagal grozi, kunigo geruma/bloguma; nesuprantu kodel zmones nenori krikstyti savo parapijoje? juk esme ne baznycios grozyje ar kunigo pamoskle...

musu santuoka buvo palaiminta Aleksoto Sv Kazimiero baznycioje, ten ir pirma dukra krikstinome, dabar buvs sunaus krikstynbos ir vel grysime ten....na neesu as aleksoto baznycios parapijiete, bet taip atsitiko, kad miestelio kunigas kuriame uzaugau buvo perkltas butent i sia baznycia, o kaip gyvenu ne lt tai ir tenka rinktis kazkuria baznycia, bet pasirinkimas buvo del to kad tas kunigas deste man ir tikyba ir prie pirmos komunijos pas ji ejau, ir tiesiog busu musu kunigas..bet jei gyvenciau lt, krikstinciau savo vaika tikrai toje baznycioje kuria lankau, kuri kazkaip yra su manim susijus

Ka reiskia i savo parapija? Mes pavyzdziui ir baznycia lankom sekmadieniais ta, kuri mums patinka, o ne kuriai parapijai priklausom. Nu kodel as turiu eiti i savo parapijos baznycia, jei man ten nemiela? As einu ten kur jauciuosi, kaip namie, ten ir tuokemes, ten ir vaikus krikstynom. Ir kunigas tokiu atveju yra mums ne TIK kunigas, bet ir seimos draugas.
Atsakyti
Labas..gal zinot ar Kacergines koplytele ziema kiek nors sildoma ? ax.gif
Atsakyti