ce viskas priklausi o ne nuo baznycios o nuo kunigo. Vieniem tai didele svente ir su sypsena malonei viska atlieka, o kiti kaip ir sake dar velniu atraso.
Mes savo dukryte vezem ten kur pazystamas truputi (mano tecio) kunigas. I baznyce kurioje pries 25 metus mane krikstijo, (aisku kitas kunigelis)
tad manau reiktu pasiklausineti aplinkiniu truputi apie kunigeli, nes zmones tikrai tures kokiu atsiliepimu. Nes as kai suzinojau koks musu parapijos kunigas, tai isvis fantazija atsoko ir ieskojau kitu variantu.
QUOTE(susypsena @ 2010 02 06, 12:51)
sveikos mamytes mes savo mazaja krisktysime liepos pabaigoje arba rugpjucio pabaigoje. norejau paklausti, gal kas krikstijot savo vaikeli Kacergines baznyteleje? butu idomu isgirsti atsiliepimus. is anksto dekui
Va man irgi labai įdomu komentarai ap ie krikštynas šioje bažnytėlėje.
Ir dar įdomu atsiliepimai apie Tabariškių bažnytėlę
QUOTE(susypsena @ 2010 02 06, 12:51)
sveikos mamytes mes savo mazaja krisktysime liepos pabaigoje arba rugpjucio pabaigoje. norejau paklausti, gal kas krikstijot savo vaikeli Kacergines baznyteleje? butu idomu isgirsti atsiliepimus. is anksto dekui
Musu draugai ten savo sunu krikstijo, labai miela baznytele ir kunigas grazu ten, net neabejokite
Mergaites,gal zinot kokiu naujausiu atsiliepimu apie Prisikelimo baznycioj darytas kristynas?
Mes senieji atsiliepimai tai jau ne kokie
Noreciau ten krikstyti maziuke
Mes senieji atsiliepimai tai jau ne kokie
Noreciau ten krikstyti maziuke
QUOTE(Gija* @ 2010 02 19, 23:38)
Musu draugai ten savo sunu krikstijo, labai miela baznytele ir kunigas grazu ten, net neabejokite
dekui:) tik patvirtinote mano nuomone
Mes taip pat galvojam sia vasara savo mazaji krikstyti ir nezinom kuria baznycia pasirinkti, nors gyvenam salia sv.Antano bazn., bet ten kazkaip nesinori . Krikstinom vyresnele, likom nepatenkinti,nors buvom ir vieni, bet...ceremonija be galo ilga, kunigas pagyvenes papuole, tai murmejo sau po nosim . Noretumem mazos baznyteles, tik taip sunku issirinkti
Nafig jūs tuos vaikus krikštyjat, jei tik gražaus namelio reikia?
Ar čia mada, visoms reikia kaip avių bandai elgtis ane?
Ar čia mada, visoms reikia kaip avių bandai elgtis ane?
Ne namelio reikia, galima ir laukuose ant pievos pakrikstyti, o norisi (ne reikia) PAPRASTUMO, manau todel ir ieskoma, vaziuojama i mazas kaimo baznyteles, kur gali surasti tikra kuniga, pilna meiles ir tikejimo.
Gal turit atsiliepimu apie mažaja Kauno prisikelimo baznytele, Aukstaiciu g.
I didžiaja Prisikėlimo bažnyčia nenoriu krikštyt , i mažiuke norėčiau
I didžiaja Prisikėlimo bažnyčia nenoriu krikštyt , i mažiuke norėčiau
As taip pat laukiu atsiliepimu apie Prisikelimo baznycia. 2008m. Teko ten iteketi, tai viskas buvo Klebonas superinis, geresnio nezinau, siuolaikiskas. tik idomu ten krikstyja urmu ar ne?
o mums labai patiko Vilkijos bažnyčia, ir aplinka graži, ir kunigas labai malonus
O gal žinote, kur ar kun. Doveika dar kažkur krikštija? Kažkada girdėjau, kad perkeltas į Kauno katedrą, bet niekur nerandu informacijos...