QUOTE(janudi @ 2008 08 14, 20:34)
mano sunelio krikstynos uz poros dienu, uzsirase buvom Antano baznycioj, bet va siandien vidinis balsas paskatino ten pasiskambinti ir paklausti kiek vaiku vienu metu krikstys, ir ka jus manot, sako 10 vaiku, tai as net zagtelejau, tai kaip ten filmuot ar fotografuot? taigi vieno rekimo ir telauk, nei kunigo zodziu girdesi, nieko. As nepasimeciau ir is karto pasiskambinau i baznycia prie sauletekio, ir ka jus manot, uzsirasiau tai paciai valandai, ir mano sunelis bus vienintelis , rastininke, sako cia juk seimos svente, mes krikstijam po viena kudikeli, o ir baznycioje sviesu, jauku, ir nuotraukos bus sviesios ir filmas graziai gausis. tai va nors ir tuokemes mes Antano baznycioje, bet dziaugiuosi kad likus dviems dienoms pakeiciau krikstynu vieta . Ir dar, Antano baznycioje be galo tvanku, drauge krikstijo mergyte, tai jos ramuole visa laika prareke, nes ten buvo be galo dusna, visa slapia mergyte paliko, o Sauletekio baznycioje vesu, veikia kondicionierius
As ta sestadieni fotografavau viena vaikuti, tiesa pasakius buvo 13 vaikuciu Nors as zinojau kad ten bus grustis, tik nesitikejau kad tokia : jokio sakralumo ir sventiskumo ceremonijoj bent as nemaciau. O gale ceremonijos kunigas pasake, kad dar tiek vaiku vienu metu nebuvo, bet visi puikiai atsilaike
Kai mane pries 25 metus toj baznycioj krikstijo, buvom tuomet 6 vaikai... ziuriu su metais vaikiuku skaicius vis auga.