Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Žūžū @ 2008 06 05, 18:57)
Kas is geliu ND iseme darba?  nono.gif
Stebukle, labai grazus modelis  wub.gif
man, asmeniskai, truksta erdveeeees, ranku, koju ax.gif
Dar seseliai desinej pusej (o gal cia taip turi but  g.gif )
bet akys atrodo labai skirtingos (nuo seselio toks vaizdas kad skirtingas makiazas)
ir kaklas biski liejasi su plaukais desinej.. (nors gal cia mano kompas mastau.gif )
ir Glow efektas biski akina..  rolleyes.gif

aciu.
as ja i kvadrata ikisau ir patrummpinau...
ka turi omeny, seselius?
akys taip ir orginale unsure.gif
nesilieja... turiu atspausdinta.
ar isdegimai? Ar per sviesu?
QUOTE(Stikline @ 2008 06 05, 20:32)
Labai per daug spindi man ji smile.gif ir įtariu, kad kažką darei akims su PS  rolleyes.gif nelygiai  rolleyes.gif

Per sviesi? Truksta kontrasto? Akys natur paliktos, nedailintos.
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 05, 20:42)
Per sviesi? Truksta kontrasto? Akys natur paliktos, nedailintos.

Ne tai, kad per šviesi, bet per daug spindinti smile.gif Na tokia nuglamūrinta per daug smile.gif
Atsakyti
Sansara - sveikinimai 4u.gif
Stebukle man patinka ir modelis ir kompozicija ir švytėjimas, bet kas nepatinka tai išdegimai ant dešinio skruosto, lūpų schmoll.gif

Noriu komentarų 4u.gif

"Mokinukai" wub.gif

user posted image
Atsakyti
Aš vėl kišu savo trigraši. Pridedu foto ir laukiu komentarų. Nepykit už netobulumą - dar toookia žalia jaučiuos šitoj srity. Gal galite parasyti, patarti tarkim, tokius dalykus, kada apkarpyta foto yra gerai, kada blogai portretuose ir kaip tai reiketu daryti? Gal žinote kur galima rasti daugiau info?
Laukiu komentaru apie abi nuotraukas. 4u.gif
Ar šios tinkamos tik asmeniniam albumui, kaip manote? http://i282.photobuc...ccardi80/11.jpg
http://i282.photobuc.../Nespalvota.jpg

Ir dar vienas klausimas ar tikrai portretiniu foto isplaukimas, neryskumas, blur yra negerai? Pirmoji nekoreaguota visiskai foto, antrojoj padidintas kontrastas su cs, čia beabejo bandžiau gelbėt ir taisyt tą neryškumą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baccardi: 05 birželio 2008 - 20:54
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 05, 17:49)
Noriu daug kritikos ax.gif

Labai simpatiskas modelis smile.gif Man sitoj nuotraukoj patinka viskas, isskyrus ta glamurini efekta. Taip norisi paprastos geros j/b smile.gif

QUOTE(Getter @ 2008 06 05, 20:47)
Noriu komentarų  4u.gif

Nelabai... per daug tuscios lentos virsuje ir pagrindinis objektas neaiskus, galetu buti arba ta mergaite, arba tie vaikai, rasantys lentoje, arba jei viskas kartu tai kazkaip kitaip 'sustatyta', kad berniukas uz mergaites nugaros nesisleptu

QUOTE(Baccardi @ 2008 06 05, 20:51)
Aš vėl kišu savo trigraši. Pridedu foto ir laukiu komentarų. Nepykit už netobulumą - dar toookia žalia jaučiuos šitoj srity.

Ir dar vienas klausimas ar tikrai portretiniu foto isplaukimas, neryskumas, blur yra negerai? Pirmoji nekoreaguota visiskai foto, antrojoj padidintas kontrastas su cs, čia beabejo bandžiau gelbėt ir taisyt tą neryškumą.

Nepykstam smile.gif pirmoj foto labai truksta berniuko skruosto ir ausies, galbut apskritai galima buvo fofografuoti kiek is toliau ir duoti portretui daugiau vietos. Antra man irgi pernelyg suspausta ir 'nukirsta' kakta. Ir kokybes truksta, ypac antroje.
Manau, tikrai visos nuotraukos isplaukimas yra blogai, juk jeigu yra toks daiktas kaip fokusas, tai nuotraukoje turi buti kazkuri ryski vieta smile.gif Siuo atveju tai turetu buti vaiko veidukas
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 05, 17:49)
Noriu daug kritikos ax.gif
user posted image

Erdveeees!!! Ir isdege plotai nepatinka mirksiukas.gif

QUOTE(Getter @ 2008 06 05, 20:47)
"Mokinukai"  wub.gif

user posted image

Labai gerai Mylia jau pakomentavo..neaisku kas pagrindinis objektas, i ka atkreipti demesi. Kompozicija nepatinka, mergaite krenta lauk is kadro...

QUOTE(Baccardi @ 2008 06 05, 20:51)
Aš vėl kišu savo trigraši. Pridedu foto ir laukiu komentarų. Nepykit už netobulumą - dar toookia žalia jaučiuos šitoj srity. Gal galite parasyti, patarti tarkim, tokius dalykus, kada apkarpyta foto yra gerai, kada blogai portretuose ir kaip tai reiketu daryti? Gal žinote kur galima rasti daugiau info?
Laukiu komentaru apie abi nuotraukas.  4u.gif
Ar šios tinkamos tik asmeniniam albumui, kaip manote? http://i282.photobuc...ccardi80/11.jpg
http://i282.photobuc.../Nespalvota.jpg

Kaip klausi, taip ir atsakysiu- taip, tinkamos tik asmeniniam albumui...bet tai irgi juk nera blogai, ar ne mirksiukas.gif Apkarpymas toks, kai vaikutis is priekio fotografuotas ir nukirpta viena ausis- visai negerai schmoll.gif Antra....laaabai kokybes truksta, absoliuciai nera ryskumo, isdegintas zandukas, erdves nera... Klausei apie isplaukima- jei akys butu ryskios, t.y. fotografuojant atverta diafragma, o visa kita papaluke, butu gerai. Dabar pas tave tiesiog viskas isplauke, sujudeje...fotografo brokas siuo atveju, tik prasau nepyk 4u.gif
Atsakyti
Ačiū ačiū 4u.gif
O šita kaip?
user posted image

Man ji patinka kad mergytė pasistiebusi, suteikia foto savotiško šarmo ax.gif nors gal centrinė kompozicija nemiela g.gif kaip jums?
Atsakyti
Getter, nusisukus mergite ir tiek...man, asmeniskai, jeigu jau nesimato veiduko, tai turi buti daugiau kazkokio veiksmo, ar siaip ipatinga situacija. Nematau nieko ipatingo g.gif

Pora portretuku...
Negaliu apsispresti del antros foto kadravimo...bandziau kvadratu, bet tada zvilgsniui vietos nebelieka. Kaip jums?

user posted image

user posted image
Atsakyti
lab ryts.
turėjau vakar progą gimtadienį 2 m mergaitės fotografuot. kokį kaifą pajutau fotografuot namuose, kuriuose geras apšvietimas thumbup.gif mažai rakursų, kur tamsus veidukas išeina. rojus fotografui lotuliukas.gif gal įmesiu kelias foto, kai su tėvais paderinsiu leidimą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 05, 20:42)
*akys taip ir orginale unsure.gif 
**ar isdegimai? Ar per sviesu?

*ta prasme, desine akis sviesoje, o kairioji- seselyje (nes sviesa merginai is desines) ir skruostas seselyje.. cia gal pagal nuotaika kam grazu, o kam norisi simetrijos, vienodumo.. ax.gif
**pvz picasoj yra "glow" efektas cia gal su PS daryta tai kuo didesni ta "spindesi" padarai tuo labiau atrodo isdege.. o siaip ne per sviesu 4u.gif

Man siand im. apskaitos egzas scare.gif prasau laikyti ciurikus biggrin.gif
Atsakyti
Aciu visiems uz komentarus.

Getter, man tavo nuotraukose truksta kazkokio veiksmo wink.gif

c-girl, 1, man si karta maiso nukirsti pakausiai, nu, kazkaip, ne ties ta vieta, kaip visada... kazkaip trukdo.
2,norisi erdves i virsu, gal vertikalios foto g.gif nes desinej ta erdve kaip ir be reiksme unsure.gif
Atsakyti
c-girl, man kadravimas abejose nuotraukose tinka. Nekeisčiau nieko.
Atsakyti