Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Smiltis @ 2008 06 04, 19:33)
Ir didžiausi pagyrimai Californiagirl už jos pastovų dalyvavimą visuose ND ir tikrai ne bet kokį , o labai labai puikų  wub.gif Turim labai gerą pavyzdį ir žinom į ką reikėtų lygiuotis, ar ne  mirksiukas.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 06 04, 19:45)
Californija 4u.gif  Saunuole, visiskai pritariu Smiltis bigsmile.gif

Aciu uz pagyrimus, nesitikejau... blush2.gif Bet labai labai malonu, jauciuosi ivertinta biggrin.gif O ND dalyvauju su malonumu 4u.gif

Sansara, sveikinimai 4u.gif Laimejo tas kas ir turejo laimeti, todel nereikia lia lia... biggrin.gif 4u.gif
Laukiam naujos temos ax.gif

P.S. Banalusi saulelydis irgi mano biggrin.gif Kiesta si kart ir balsuoti buvo, kai puse nuotrauku mano pacios.... lotuliukas.gif Sekanciam kartui pasiulymas- jeigu iki 10 foto gal balsuojam uz 2-dvi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 04, 22:34)
Zverie, na man tai tas laivelis kur dalina kadra pusiau gerai ziurisi, kaip zirkles per medziaga eina smile.gif) Gelytes irgi fainos. Didziausias ispudis-dviraciu wub.gif bet kazkur matytas kadras g.gif:

bald.nomad- manes neimanoma ikast biggrin.gif Is kurio rajono esi? Kur cia graziausias Vilnius arciau Pasilu, justiniskiu? mastau.gif

Laivelis - taip ir buvo sumanyta, kad nenuskriaust nei dangaus , nei juros . O dviracius galejai matyt Smiltynej, nudistu pliaze, ten deginaus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 06 05, 06:52)
Laivelis - taip ir buvo sumanyta, kad nenuskriaust nei dangaus , nei juros . O dviracius galejai matyt Smiltynej, nudistu pliaze, ten deginaus  blush2.gif

dirol.gif nea... maciau kazkokia tokia nuotrauka... Smiltynej nebunu.... smile.gif Bet rimtai, matyta nuotrauka g.gif Gal kudroj? g.gif O gal jau rodei? g.gif
Atsakyti
nauja tema: AŠ MYLIU....
esmė, ne objektą meilės perteikti tobulai, o jausmą, santykį su objektu ir prisiminkite, mylėt galima ne tik žmones, bet ir kvapą, saulėlydį, vakarą, rytą, prisiminimus, ramybę ir t.t. (na jūs patys suprantate).
atlikimo laikas vėl apie mėnesį turbūt bus g.gif
aš šian romantiška lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2008 06 04, 22:49)
Jei gerai suprantu, antrame objektyve yra VR - vaizdo stabilizavimo funkcija, tai yra labai gerai, kitais parametrais jie vienodi. Cia rasi objektyvu zymejimu paaiskinimus

O kas yra kitinis objektyvas, man neseniai aiskino Sansara, cituoju:

kit'inis objektyvas: standartinis, einantis su body rinkinyje. gali pirkti tik Body veidrodinio, o objektyvą kokį kitą išsirinkti. o gali pirkti rinkinį Kit (body+ standartinis objektyvas). tai žargoniškai kit'inis

Labai ačiū už išsamų atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 06 05, 14:54)
nauja tema: AŠ MYLIU....
esmė, ne objektą meilės perteikti tobulai, o jausmą, santykį su objektu ir prisiminkite, mylėt galima ne tik žmones, bet ir kvapą, saulėlydį, vakarą, rytą, prisiminimus, ramybę ir t.t. (na jūs patys suprantate).
atlikimo laikas vėl apie mėnesį turbūt bus  g.gif
aš šian romantiška  lotuliukas.gif

Aciu uz nauja tema bigsmile.gif turetu but idomi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bald.nomad @ 2008 06 04, 22:15)

Durnas klausimas - Elina, tavo "drauge" neturi sesers Vilniuj? maciau cia viena tokia panasia  g.gif

smile.gif Buvau neseniai Vilniuje porą kartų 4u.gif
Atsakyti
Sansara, sveikinu su ND laimėjimu. Tavo nuotrauka buvo favoritė smile.gif Žiūriu paskutiniu metu tave vis sveikinti reikia biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Elina @ 2008 06 04, 21:00)

Mano gėlės 4u.gif

Labai kokybiška pirmoji foto, aštri, gražios spalvos, gražus dof'as. Gerai jau Mark'ą esi įvaldžiusi bigsmile.gif Tik kompozicija nelabai ax.gif
Atsakyti
Noriu daug kritikos ax.gif
user posted image
Atsakyti
Kas is geliu ND iseme darba? nono.gif
Stebukle, labai grazus modelis wub.gif man, asmeniskai, truksta erdveeeees, ranku, koju ax.gif Dar seseliai desinej pusej (o gal cia taip turi but g.gif ) bet akys atrodo labai skirtingos (nuo seselio toks vaizdas kad skirtingas makiazas) ir kaklas biski liejasi su plaukais desinej.. (nors gal cia mano kompas mastau.gif )
ir Glow efektas biski akina.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žūžū: 05 birželio 2008 - 17:59
QUOTE(Žūžū @ 2008 06 05, 18:57)
Kas is geliu ND iseme darba?  nono.gif

Kol konkursas nesibaigė, galima išimti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 05, 18:49)
Noriu daug kritikos ax.gif

Labai per daug spindi man ji smile.gif ir įtariu, kad kažką darei akims su PS rolleyes.gif nelygiai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 05 birželio 2008 - 19:32