Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Dar viena .. fotografuota geguzes 21 berods..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 06 04, 21:49)
Man paciam nelabai.. kazkaip..gal kad ner nuotaikos jau senokai...

console.gif
paskutinej man truksta erdves prieky
antroj grazus, bet tiesiog peizazas
o pirmoji man faina thumbup.gif gal bandyciau tiesint horizonta, bet spalviskai tai grazu smile.gif

Elina, gi reikejo i ND kelt gelytes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 06 04, 22:00)
Kokia gėda, Augustas įkėlė doh.gif

Tai ne tu cia rasei kad pasiilgai?? verysad.gif

patiesinau

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 04 birželio 2008 - 21:08
QUOTE(Žūžū @ 2008 06 04, 22:02)

Elina, gi reikejo i ND kelt gelytes  rolleyes.gif

Na, nemanau, kad vertos foto blush2.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 06 04, 22:04)
Tai ne tu cia rasei kad pasiilgai?? verysad.gif

4u.gif . Pasiilgau wub.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 06 04, 22:07)
Na, nemanau, kad vertos foto blush2.gif
4u.gif . Pasiilgau wub.gif  smile.gif

O tai prie ko cia Augustas? Nesusigaudau.. Matyt tiksliai esu pervarges... reik poilsio, o nenusimato. Taip norejau pas Silwio nulekt i Svedija pazvejot, bet sansu nedaug kad pavyks..
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 06 04, 22:04)
patiesinau

nu va dabar tai visai thumbup.gif

Ech, kad rasciau kas paziuretu vaikus ir pavyktu istrukt prie juros (uz poros sav planuoju i klp) wub.gif
Atsakyti
Stebukle, tu Vilniuj, gal kooperuojames(ant naktines foto)? as nesikandzioju ax.gif
Komentuosiu ryt 4u.gif
Turiu viena nuotrauka, gal ryt imesiu blush2.gif
Zveriau, nezinau kas pasiilgo, bet as pasigedau ax.gif
Elina, as tave labai myliu, bet gali rast geresniu gelyciu smoke.gif
Zveriaus, geles, beje, uzskaitau.
Durnas klausimas - Elina, tavo "drauge" neturi sesers Vilniuj? maciau cia viena tokia panasia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bald.nomad: 04 birželio 2008 - 21:22
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 06 04, 22:10)
O tai prie ko cia Augustas? Nesusigaudau.. Matyt tiksliai esu pervarges... reik poilsio, o nenusimato. Taip norejau pas Silwio nulekt i Svedija pazvejot, bet sansu nedaug kad pavyks..

Vais į VE įkėlė ant prikolo, buvom susipykę doh.gif
Atsakyti
Sveiki, neseniai atradau jūsų temelę, kol kas perskaičiau tik visą pirmą temą, bet jau išmokau daug naujo. Visgi kol kas fotografuoju "muiline" Sony DSC W70, tačiau noriu įsigyti veidrodinį. fotofabrikas.lt mačiau Nikon D60 galima rinktis su dviem objektyvais. Gal kas gali paaišinti, kuo skirias AF-S DX „NIKKOR“ 18–55 mm II objektyvas nuo NIKKOR 18-55 mm AF-S DX VR? Ir dar vienas klausimas, kas yra kitinis objektyvas?
Iš anksto ačiū. smile.gif
Atsakyti
Zverie, na man tai tas laivelis kur dalina kadra pusiau gerai ziurisi, kaip zirkles per medziaga eina smile.gif) Gelytes irgi fainos. Didziausias ispudis-dviraciu wub.gif bet kazkur matytas kadras g.gif:

bald.nomad- manes neimanoma ikast biggrin.gif Is kurio rajono esi? Kur cia graziausias Vilnius arciau Pasilu, justiniskiu? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 06 04, 22:19)
Vais į VE įkėlė ant prikolo, buvom susipykę doh.gif

Na va dabar aisq viskas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gyva_ugnis @ 2008 06 04, 21:32)
Sveiki, neseniai atradau jūsų temelę, kol kas perskaičiau tik visą pirmą temą, bet jau išmokau daug naujo. Visgi kol kas fotografuoju "muiline" Sony DSC W70, tačiau noriu įsigyti veidrodinį. fotofabrikas.lt mačiau Nikon D60 galima rinktis su dviem objektyvais. Gal kas gali paaišinti, kuo skirias AF-S DX „NIKKOR“ 18–55 mm II objektyvas nuo NIKKOR 18-55 mm AF-S DX VR? Ir dar vienas klausimas, kas yra kitinis objektyvas?
Iš anksto ačiū. smile.gif

Jei gerai suprantu, antrame objektyve yra VR - vaizdo stabilizavimo funkcija, tai yra labai gerai, kitais parametrais jie vienodi. Cia rasi objektyvu zymejimu paaiskinimus

O kas yra kitinis objektyvas, man neseniai aiskino Sansara, cituoju:

kit'inis objektyvas: standartinis, einantis su body rinkinyje. gali pirkti tik Body veidrodinio, o objektyvą kokį kitą išsirinkti. o gali pirkti rinkinį Kit (body+ standartinis objektyvas). tai žargoniškai kit'inis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 04 birželio 2008 - 21:51