Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Stebukle @ 2008 06 04, 15:04)
KL- gal zveris? mastau.gif

oba na , pasirodo dar nepamirstas esu cia group.gif aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 04 birželio 2008 - 19:58
dėkui smile.gif
manau Ca_girl per dvi nuotraukas buvo vertesnė nugalėti 4u.gif tiesiog persiskirstė balai. man irgi buvo pamoka su kūnu, nebedėt dviejų panašių foto blush2.gif
temą pagalvosiu iki ryt... sunku smile.gif

kas neturit passw, parodau savo "Vienatvę". foto surežisuota. blush2.gif ieškojau voratinklio, radau jį sename šviestuve gatvės, ten įkišau pūką. nuotrauką teko versti 180 laipsnių, nes pūkas žemyn galva kabojo biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Sansara clap.gif: saunuole.

ZverisKLP- pataikiau? Ten tavo komentaras? Labai miela malonu matyt nors ir toki tavo komentara, gal isidrasinsi daugiau smile.gif

kaip noriu vaziuot naktinio miesto pafotkint... bet kaip viena bijau.... vyras mano isvaziavimo nakti nesupras... ech...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 04 birželio 2008 - 20:10
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 04, 21:07)
Sansara clap.gif: saunuole.

ZverisKLP- pataikiau? Ten tavo komentaras? Labai miela malonu matyt nors ir toki tavo komentara, gal isidrasinsi daugiau smile.gif

na komentaras ne mano blush2.gif Olankaus retokai. uzkniso darbas negyvai. Dabar ryte fotoaparata i masina atsinesu, prasivezioju visa diena bagazinej.. vakare parsinesu ir tai jau pora menesiu..keleta kadru padariau bet ... nieko gero.. net nesinori kelt cia.. ner ikvepimo.. gal kuri galit ikvept mane?
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 06 04, 21:12)
uzkniso darbas negyvai. Dabar ryte fotoaparata i masina atsinesu, prasivezioju visa diena bagazinej..

kAIP PASIILGAU TAVĘS blush2.gif 4u.gif . Aš irgi apstojau fotkinti, šunis tik arba vaikus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 06 04, 21:21)
kAIP PASIILGAU TAVĘS blush2.gif  4u.gif . Aš irgi apstojau fotkinti, šunis tik arba vaikus verysad.gif

Va kur meile mano pasirodo slapstos blush2.gif Reik gal tave i pasimatyma kviest.. o as uz tave vakaru eksprese prabalsavau...
Atsakyti
na komentaras ne mano  blush2.gif  Olankaus retokai. uzkniso darbas negyvai. Dabar ryte fotoaparata i masina atsinesu, prasivezioju visa diena bagazinej.. vakare parsinesu ir tai jau pora menesiu..keleta kadru padariau bet ... nieko gero.. net nesinori kelt cia.. ner ikvepimo.. gal kuri galit ikvept mane?

Bet dziugu kad nors cia atsiliepei cool.gif Jo, su tais ikvepimais.... buna dienu lyg tycia.... Bet parodyk vis vien, ka turi, mes pasakysim, kad turi perfotkint.... ir tada bigsmile.gif gal isikvepsi, o jei ne... teks labai issiziot biggrin.gif

QUOTE(Elina @ 2008 06 04, 21:21)
kAIP PASIILGAU TAVĘS blush2.gif  4u.gif . Aš irgi apstojau fotkinti, šunis tik arba vaikus verysad.gif

Pajuris? Pas jus bangos nekokios? Zveris- issikvepes, Elina- apstojo fotkint, westa- dingo... Liko tik Smiltis unsure.gif
Atsakyti
gal kuri galit ikvept mane?

butu kitame forume pradeciau skaityt tarp eiluciu hihihi.gif
O ikvepimo be poilsio kazin ar sulauksi, nors as dabar uzsiknisus juodai (viena auginu 2vaikus+sesija+gyvenam nepriduotame name tai bilenkiek visokiausiu reikalu) bet kazkaip einu ir "matau kadrus". Siand darze mazius palikau einu namo, ziuriu eina senas diedas su leitenanto (turbut) uniforma toks baisiai sterilus, susilyzines 5plaukus o aplink siukslynas, ot galvoju ziuretusi per objektyva lotuliukas.gif

Sansara!!!! tris kart: valio! valio! valio! Kepu pyraga tavo garbei ir pukucio pergalei tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2008 06 04, 21:26)

O ikvepimo be poilsio kazin ar sulauksi, nors as dabar uzsiknisus juodai (viena auginu 2vaikus+sesija+gyvenam nepriduotame name tai bilenkiek visokiausiu reikalu) bet kazkaip einu ir "matau kadrus". Siand darze mazius palikau einu namo, ziuriu eina senas diedas su leitenanto (turbut) uniforma toks baisiai sterilus, susilyzines 5plaukus o aplink siukslynas, ot galvoju ziuretusi per objektyva lotuliukas.gif

Pas mane ikvepimas be poilsio... bet yra, kai nueinu i rusi... va dabar stovi man pries akis kadras, bet kad dar vienas vaikas neatsikele po pietu miego smile.gif Vienas katik pabudo unsure.gif
Man irgi abydna, kad kai geri kadrai buna... as fotiko neturiu rankose... va siandien isvaziavom i miesta... pasiemiau aparacika, o korta kompe palikau frusty.gif frusty.gif
Atsakyti
Man paciam nelabai.. kazkaip..gal kad ner nuotaikos jau senokai...
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 04, 21:34)
pasiemiau aparacika, o korta kompe palikau frusty.gif  frusty.gif

buna dienu lyg tycia.. biggrin.gif

...Mano tvirtove...
user posted image
Del spalvu: spalvota labai paskesta pirmas planas tarp ryyyskiu raudonu plytu, j/b cia bet man nesiziuri, o va toks variantas man labiausiai ziurejosi. Griuvimas: i virsu namas siaureja bet kaip su situ kariaut nzn, nemoku.. aukstas pilotazas man tas yr.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 06 04, 21:25)
Va kur meile mano pasirodo slapstos blush2.gif Reik gal tave i pasimatyma kviest.. o as uz tave vakaru eksprese prabalsavau...

Kokia gėda, Augustas įkėlė doh.gif

Mano gėlės 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Žvėriuk, šita man labai wub.gif

user posted image
Atsakyti