Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Westa, patiko mazyles portretas, gal pagrindo kitokio norisi, bet bendrai tinka prie sito fono. Labai kokybiska foto

Ca-girl, pirma foto-seimos albumui. Truksta erdves is desines, fonas blasko, apacia kiek nuimciau. Apsvietimas geras ir spalvos labai grazios 4u.gif Antra foto- tiesiog liuksimus bigsmile.gif Gal kiek erdves ir truksta, bet zvilgsnis, apsvietimas, seseliai thumbup.gif Dar va ziuriu WB-del sienu jauciu zalsva atspalvi igavo oda, vos vos pridek geltonos spalvos

Motejuke neblogai pagautas momentas, kiek trukdo isplaukymas, bet radus tinkama pavadinima, butu visai nieko. mirksiukas.gif Dar j/b idomu butu paziureti

O jums fotokudra veikia g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 17, 20:36)
PANOS, TAI KADA TAS MEET'AS SIA SAVAITE????????????????????

aš jau namuose smile.gif Neturėjau visą savaitę priėjimo prie kompo doh.gif Bet ir laiko nelabai buvo unsure.gif Galim tartis jei bus norinčių penktadieniui ateinančiam g.gif Vilniuje bigsmile.gif

Sveikinimai Sillwio ir Laputaitei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 20, 19:45)
Tiesiog kai zmones renkasi fotografa, manau fotografas irgi turi pasirinkt klientus ir isitikint, ar jie nori fotografuotis , nes tavo darbai patinka ar del kokiu kitu priezasciu unsure.gif [/color]
Tam ir reikalingas portfolio, tada gali but ramus, kad neatsiras klientu norinciu vinipuchu ar aitvareliu smile.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 06 21, 03:06)
As ateinu su pora portretuku "Sauletas rytas". Komentarai ir kritika laukiami ax.gif
Pirmajam truksta desines, bet siaip patinka, man grazios spalvos ir tas fonas nesakyciau kad labai trukdo smile.gif
o antrajam jau kaip minejo truputi gelsvo atspalvio, labai minimaliai, tik tam kad pagyvinti oda smile.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 06 21, 11:21)
Jau nuo vakar vakaro ne schmoll.gif
Atsakyti
Aciu Grethen, jau pagalvojau, kad mane atjunge biggrin.gif

Ikeliu foto kritikai unsure.gif eilinis vaizdas is juros, bet man tai pirmas kartas juros fotografavimas blush2.gif Fotografavau su 50tuku unsure.gif Kai pamaciau toki grozi, vos nenusisoviau, kad buvau be teleobjektyvo. Pridejau rausvo filtro, realiai viskas melynai-pilkos spalvos. Ar normaliai ziurisi g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 06 21, 11:06)
Labas rytas  4u.gif
aš jau namuose  smile.gif Neturėjau visą savaitę priėjimo prie kompo  doh.gif Bet ir laiko nelabai buvo  unsure.gif Galim tartis jei bus norinčių penktadieniui ateinančiam  g.gif Vilniuje  bigsmile.gif

as uz. Parasyk savo tel.nr. susiskambinsim wink.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 06 21, 11:57)
Tam ir reikalingas portfolio, tada gali but ramus, kad neatsiras klientu norinciu vinipuchu ar aitvareliu smile.gif

patikek... manau Pas Cekanaviciu, Moroz, fotodina portfelis tikrai nemenkas smile.gif bet...
QUOTE(Anasko @ 2008 06 21, 13:20)
Ikeliu foto kritikai unsure.gif  eilinis vaizdas is juros, bet man tai pirmas kartas juros fotografavimas blush2.gif  Fotografavau su 50tuku unsure.gif  Kai pamaciau toki grozi, vos nenusisoviau, kad buvau be teleobjektyvo. Pridejau rausvo filtro, realiai viskas melynai-pilkos spalvos. Ar normaliai ziurisi g.gif

user posted image

Sveika pargryzus... as tavo kadra taip tvarkyciau
http://i22.photobuck...etankai/2-1.jpg

c-girl,
1, blasko antras planas. O portretukas pats vaiko fainai ir tas isdegimas man tinka, tik desinej pusej ta kazka is kadro ismest norisi.
2, thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 21 birželio 2008 - 12:31
Stebukle lotuliukas.gif tu man originala grazinai bigsmile.gif tik pakeitei kripti smile.gif O kodel i kita puse g.gif Man mano kriptis labiau patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 06 21, 14:05)
Stebukle lotuliukas.gif  tu man originala grazinai bigsmile.gif  tik pakeitei kripti smile.gif O kodel i kita puse g.gif  Man mano kriptis labiau patinka ax.gif

lotuliukas.gif
tai orginaliam tada dangus neisdeges smile.gif o pakeiciau krypti, nes pakeiciau smile.gif Bet jei tau anaip geriau ir labiau patinka, tai super, tik spalvas nedeciau tas ruzavas blush2.gif

Isvarom i miesta, gal ka susitiksim smile.gif Jei mane pamatysit, galit pakalbint smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 21 birželio 2008 - 13:17
smoke.gif aš jau po krikštynų cool.gif
na visko buvo. visa laimė, kad ilgai sukiojosi prie bažnyčios laukdami eilės, tai amžinau kiek galėjau mažąją angeliukę wub.gif o bažnyčioje - kaip ir maniau - pravalas lotuliukas.gif blykstės nevaldau, sienos ne ten kur reik, nors ir baltos lotuliukas.gif be blykstės net su 50tuku - be šansų, nes šviesa vos kelios lemputės (ne prie centrinio altoriaus vyko, ten geresnė šviesa). vandens pylimo neužfiksavau, nes vaikas spardėsi, tai visi jį laikė už visų galų, kad nepabėgtų lotuliukas.gif ir net ne toje pusės atsistojau, nors žinojau, kad iš dešinės kunigui reik prieit. bet ten kol tą vaiką paguldė ant rankų, aš pakeičiau poziciją 5 k turbūt, bet vis tiek kai pylė, buvau ne ten kur reik blush2.gif
bet man patiko thumbup.gif pamačiau lauke, kad kažkas gaunasi, tai tik bažnyčioje ir jaučiaus nejaukiai su savo šviesos nevaldymu doh.gif
jei bus gerų kadrų (dar nesukėliau kompan) pasididžiuosiu, jei ne - tai ne lotuliukas.gif
tiesa, dar fotikas pasijuokt pabandė iš manęs doh.gif užrašė error kažkokį CHA vietoj kadrų skaičiaus. o aš gyvenime tokio nemačius blink.gif kaip supanikavau. išjungiau/įjungiau fotiką - viskas ok smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 21 birželio 2008 - 14:01
QUOTE(Anasko @ 2008 06 21, 01:21)

Norejau jusu to paties klausti biggrin.gif

Californiagirl, man abu patinka, tik pirmajam antrasis planas blasko.Tu saunuole wub.gif

Sansara, sveikinu 4u.gif O tu su 50 -uku viska fotografavai? Labai lauksiu kadru, nes bais idomu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 06 21, 15:02)
Sansara, sveikinu 4u.gif  O tu su 50 -uku viska fotografavai? Labai lauksiu kadru, nes bais idomu 4u.gif

na dar kartą peržiūrėjau, ne taip ir tragiška lotuliukas.gif na geriausios gavosi su nukreipta į viršų blykste ir ištraukta balta kortele. nors reikėjo biški ISO kilstelėti... dabar tai lengva galvot, o tada.... doh.gif ir lauke per mažai blykstę naudojau. šėšėliai ryškūs, kad juos kur.
jo, su 50tuku. kai užsidėjau, nebenorėjau nusiimti. nors šiandien jis per šviesus buvo. normaliai tik su 5.6+ diafragma veikė. nes dar ekspokorekcija ir vsio takoje biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti