As jei galima noreciau paklausti apie sluoksnius nesuprantu kaip padaryti dvyguba kadra Radau kaip palete su sluoksniais istraukti, supratau kaip sujungti galima (teoriskai), skaidruma plius minus supratau kaip keisti, bet kaip pvz atskiras foto klijuoti nedaeina ir knygoje pas mane nelabai aiskiai parasyta, o internete nerandu man suprantamo paaiskinimo isvada viena- susipikau su smegenim Gal kas moka, parasykit kaip tai daroma Ar i bloga kaip pamokele jei kas gali
QUOTE(Anasko @ 2008 06 04, 16:24)
As jei galima noreciau paklausti apie sluoksnius nesuprantu kaip padaryti dvyguba kadra Radau kaip palete su sluoksniais istraukti, supratau kaip sujungti galima (teoriskai), skaidruma plius minus supratau kaip keisti, bet kaip pvz atskiras foto klijuoti nedaeina ir knygoje pas mane nelabai aiskiai parasyta, o internete nerandu man suprantamo paaiskinimo isvada viena- susipikau su smegenim Gal kas moka, parasykit kaip tai daroma Ar i bloga kaip pamokele jei kas gali
aš darau taip:
atsidarau abi foto. tada vienoje darau new layer, antroje pažymiu visą foto Ctrl+A ir darau copy. ir paste į tą layer. keiti skaidrumą (Opacity), kad matytųsi viena ant kitos ir pabaigoje prieš savinant flatten image, kad sujungtų sluoksnius į vieną foto.
tačiau foto turi būt vienodo formato siuo atveju. išeina kažkas į dviguba ekspoziciją. bet tada labai kontrastu reik žaist.
o jei kažką, pvz dangų iškirpt. tai analogiškai. tik vienoje foto iškerpi, kitoje paste
Taigi, nutariau atsisveikinti su savo Pentax 50mm f/1.4 objektyvu.
http://www.vilbrafot...id=172&pid=5260
O čia testas:
http://www.photozone...lab-test-report
Jei kas nors iš turinčių Pentax nori gero portretinio objektyvo rašykit AŽ. Kaina bus smarkiai mažesnė, nei Vilbroj
http://www.vilbrafot...id=172&pid=5260
O čia testas:
http://www.photozone...lab-test-report
Jei kas nors iš turinčių Pentax nori gero portretinio objektyvo rašykit AŽ. Kaina bus smarkiai mažesnė, nei Vilbroj
fotolama, o kodel atsisveikini? (siaip smalsu, atsakyt nebutina)
Gal galetum man koki teleobjektyva rekomenduoti? turiu pentax k100d super su kitiniu, ir ziauria pabodo kojom zoominti...
Gal galetum man koki teleobjektyva rekomenduoti? turiu pentax k100d super su kitiniu, ir ziauria pabodo kojom zoominti...
Sansara, man patinka tavo vaikio foto
Getter, na as nesuprantu tavosios vel..
Balsavau ND ir vertinau tik viena nuotrauka Nepykit, nes daugiau nemaciau kam balu duoti...Kai tiek mazai nuotrauku, sakyciau isvis tereiketu balsuoti uz 1 arba 2 fotografijas. Dabar uz 3 niekaip negalejau balsuoti, nes is 6-iu fotografiju puse mano :
Papildyta:
Tiesa, labai dekoju visiems uz komentarus mano mergaites nuotraukoms
Getter, na as nesuprantu tavosios vel..
Balsavau ND ir vertinau tik viena nuotrauka Nepykit, nes daugiau nemaciau kam balu duoti...Kai tiek mazai nuotrauku, sakyciau isvis tereiketu balsuoti uz 1 arba 2 fotografijas. Dabar uz 3 niekaip negalejau balsuoti, nes is 6-iu fotografiju puse mano :
Papildyta:
Tiesa, labai dekoju visiems uz komentarus mano mergaites nuotraukoms
Dabar ziuriu i ND ir galvoju... gal galit man apibrezt Vienatve ir vienisuma
QUOTE(bald.nomad @ 2008 06 04, 17:15)
fotolama, o kodel atsisveikini? (siaip smalsu, atsakyt nebutina)
Prieš kelis mėnesius nusipirkau FA 77mm Limited ir nuo to laiko FA 55mm praktiškai nebuvo uždėtas ant fotoaparato. O iki tol buvo mėgstamiausias mano ir Agnezos objektyvas.
QUOTE(bald.nomad @ 2008 06 04, 17:15)
Kiek mačiau DA 55-300mm labai neblogas objektyvas, tikrai geresnis už Sigma ir Tamron atitinkamus pasiūlymus, bet Vilbra kažkaip pradėjo labai nesikuklinti su kainomis...
Nu ką, sveikinimai Sansarai Labai patiko foto
Ir didžiausi pagyrimai Californiagirl už jos pastovų dalyvavimą visuose ND ir tikrai ne bet kokį , o labai labai puikų Turim labai gerą pavyzdį ir žinom į ką reikėtų lygiuotis, ar ne
Ir didžiausi pagyrimai Californiagirl už jos pastovų dalyvavimą visuose ND ir tikrai ne bet kokį , o labai labai puikų Turim labai gerą pavyzdį ir žinom į ką reikėtų lygiuotis, ar ne