Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sansara @ 2008 06 20, 15:53)
kažkoks košmaras. pabandžiau lietuvių tinklapių su krikštynų foto paieškot akių paganymui dėl kadrų  blink.gif kažkokia bezobrazije 95 proc. nuotraukų....... įtariu reik eit geriau su PS mokytis už vaiko drugelių pripiešti ar langų, vinjete baltą su nelygiai kraštais būtinai reik išmokt daryt, ir blicu kalt kakton taip, kad maža nepasirodytų.... o forumuose alpsta žmonės nuo tikų foto  g.gif
lotuliukas.gif tai gi visiem zinoma apie 98% ir 2% biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 06 20, 14:00)
Sansara va turbūt todėl ligi šiol neužsiimu ,,komercine" fotografija.. daugmai patinka tokio pobūdžio foto .. negalėčiau fotografuot taip įsprausta į rėmus  unsure.gif .. nors sugebėčiau, bet negalėčiau

Westa, gali nelįsti į tuos rėmus pati. turėk savą stilių ir visada atsiras to stiliaus gerbėjų. iš lūpų į lūpas sklis kalbos ir panašiai. šie "fotografai" masėms, o tu gali būt fotografė išskirtinio skonio žmonėms. mirksiukas.gif bus kiek sunkiau užsitarnaut vardą, bet a) neisi prieš save, b ) darysi kas tau patinka, c ) kas vertins tai, vertins ir darbą pinigais atitinkamai. yra tokių žmonių ir lietuvoje ir jų visada reiks. ir paklausa jiems bus, kad ne masine (7 fotosesijos per dieną), bet tikrai bus. tik reik tikėt tuo ką darai 4u.gif
nors mano vyras sako, kad aš be ateities lotuliukas.gif jei neišmoksiu su PS užpaišyt fone drugelių lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 20 birželio 2008 - 14:15
QUOTE(Sansara @ 2008 06 20, 15:08)
tik reik tikėt tuo ką darai  4u.gif

matyt tai dar viena priežastis smile.gif .. nors drugelius užpaišyt aš moku smile.gif

sillwio dabar jau tikrai kad sveikinu smile.gif .

vis užmirštu pagirt dejavu gėles iš ND .. labai puikus darbelis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 20 birželio 2008 - 14:20
Westa, smagu kad sugrizai 4u.gif
Labai tikiuosi, kad tu, Sillwio ir Laputaite musu neuzmirsit smile.gif - juk smagu, kai yra is mokytis.
As atsijungiu - tenka varyt link saltos juros.jei duos dievas masina - gal iki ralio paleksiu. o gal dievas ir pora geru kadru pakis wink.gif
Visiems smagiu svenciu!
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 06 20, 16:08)
Westa, gali nelįsti į tuos rėmus pati. turėk savą stilių ir visada atsiras to stiliaus gerbėjų. iš lūpų į lūpas sklis kalbos ir panašiai. šie "fotografai" masėms, o tu gali būt fotografė išskirtinio skonio žmonėms.  mirksiukas.gif bus kiek sunkiau užsitarnaut vardą, bet a) neisi prieš save, b ) darysi kas tau patinka, c ) kas vertins tai, vertins ir darbą pinigais atitinkamai. yra tokių žmonių ir lietuvoje ir jų visada reiks. ir paklausa jiems bus, kad ne masine (7 fotosesijos per dieną), bet tikrai bus. tik reik tikėt tuo ką darai  4u.gif
nors mano vyras sako, kad aš be ateities  lotuliukas.gif jei neišmoksiu su PS užpaišyt fone drugelių  lotuliukas.gif
Manau varda galima uzsitarnaut ir labai gera, tik issireklamuot save sunkiau mazai masei zmoniu smile.gif bet kada issireklamuoji gali ir save puikiai realizuot ir gaut didesnius pinigus nei tie kurie Širpatrieba daro.. jie mase, dauguma, ju pilna, jie neissikiria, jie kaip masina, nors gal siaip jiems greiciausiai is tikro grazu ka jie daro biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 20 birželio 2008 - 14:28
westa, sutinku su Sansara, daryk kas tau pries širdies, rasi kam tai patiks.
Pvz. aš jau turiu užsakymų šuniukų fotosesijai, niekad nebūčiau pagalvojus kad taip gali nutikti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 06 20, 17:04)
westa, sutinku su Sansara, daryk kas tau pries širdies, rasi kam tai patiks.
Pvz. aš jau turiu užsakymų šuniukų fotosesijai, niekad nebūčiau pagalvojus kad taip gali nutikti  hihihi.gif
Tiesa sakant man labiausiai paatiko suniukai blush2.gif bais graziai pagauti, kausto zvilgsni, o zmones ne taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 06 20, 13:53)
kažkoks košmaras. pabandžiau lietuvių tinklapių su krikštynų foto paieškot akių paganymui dėl kadrų 

o vat be reikalo neuzsiimi komercine fotografija su savo "matymu", ruosiuosi dukra krikstyti, tai jau geriau pati papliauskinsiu negu ka samdysiu doh.gif nors ir nebais as menininke, bet auto jau nebetenkina, tai ir standartines fotkes nebegrazu schmoll.gif
QUOTE(bald.nomad @ 2008 06 20, 14:24)
As atsijungiu - tenka varyt link saltos juros.jei duos dievas masina - gal iki ralio paleksiu. o gal dievas ir pora geru kadru pakis wink.gif
Visiems smagiu svenciu!

geros keliones ir lauksim geru kadru thumbup.gif

as vis skaitau jus, bet neturiu ka idomaus parodyt tai ir eterio netersiu blush2.gif
Atsakyti
Dėkui už pastebėjimus visoms labai labai. mirksiukas.gif Bandysim nufotografuoti geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 06 20, 08:59)

Ne visos žuvys yra karpiai, bet visi karpiai yra žuvys smile.gif Nuotrauka puikiai tiktų į reportažą apie lydekų žvejybą. Parodytum dar kokį nors Žvėrį su spiningu, stovintį iki juosmens vandenyje biggrin.gif

Butinai pabandysiu paruost "uzsakyma" smile.gif
Va matau ir Westa pasirode, neislaikius biggrin.gif Jauciu visi seni kadrai negali be sito puslapiuko, tik kazko maskuojas ir nepasirodo, bet tik pasakyk kad pasigedai, tai tuoj kaip Pilypai is kanapiu :tipo mes cia , skaitom, ir ziurim tik tylim, valstybes kontrole tipo, kad ko neprisidirbu kiti.... oi negaliu numirsiu is juoko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 06 20, 18:09)
oi negaliu numirsiu is juoko  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

dar pasivartysi čia iš juoko - užsiundysim kokią ...... inspekciją nail.gif: ramiai man būk smile.gif
Atsakyti
Sansara, tie zmones, kurie nenusimano fotografijoj, jiems tavo isvardinti "privalumai" yra labai wub.gif wub.gif wub.gif O kitiems patinka nuotraukos daugiau nei perkrautos, tai gave studijine svaria nuotrauka, papraso, kad dar kokiu 20 gelyciu ten idet unsure.gif Arba ant j/b nuotraukos papraso kokio spalvoto remelio ir t.t. ir pan. pvz. man yra pasake ne vienas, kad mano "rusio vaikai" yra kazkokia nesamone, beskonybe ir nera ten jokio meno, tik pasityciojimas unsure.gif Bet taip pasake zmones, kurie apie fotografija nusimanymo turi: kaip paspaust mygtuka.
Zodziu.... yra daug zmoniu, daug nuomoniu, "daug" supratimo.

O kas yra baisiausiai ir nemaloniausiai, kai gauni prasyma padaryt montaza nuotraukos ir atsiuncia koki studijini TOBULA darba kito fotografo ir papraso visokiu sintetiniu vinipuchu, teletabiu ir t.t. pridet, nes ta nuotrauka yra per niuri arba per tuscia unsure.gif blink.gif

Dabar, kai fotosesijos yra ant bangos, tai visi nori neissiskirt is minios ir butinai kazkur pasifotografuot unsure.gif belekur....

Galeciau sia tema romana parasyt, bet geriau nereikia smile.gif
Tiesiog kai zmones renkasi fotografa, manau fotografas irgi turi pasirinkt klientus ir isitikint, ar jie nori fotografuotis , nes tavo darbai patinka ar del kokiu kitu priezasciu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 20 birželio 2008 - 17:46