Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Stebukle @ 2008 06 20, 09:16)
Gal kas zinot, kur vyks Jonines normalios prie VLN? Pasirodo liekam namuose per sventes, nes suvariau savo masinos greiciu deze, tai tik VLN galiu vazinetis sad.gif tai mastau kur cia Jonines arciau VLN pamacius. unsure.gif

Kernavėje bus kaip kas metai. g.gif
o kur daugiau - nžn. gal prie baltojo tilto kas bus.
be to gi "tebūnie naktis" bus iš 21 į 22 d naktį. čia programa yra.
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2008 06 20, 00:29)
Kiek vakaru praleista ant Kauno panoramu tikrai graziu vaizdu galima pamatyt ir dzin kad mes neturim visokiu dangoraiziu  tongue.gif kadanors kai turesiu "savo ratus" ir kai bus kam palikt vakare vaikus butinai reiks nulekt "papyshkint" smile.gif
Tai ir VLN yra bigsmile.gif tik dar nevisai zinau kur uzsilipti kad graziausia Vilniaus vaizdai atsivertu, isskyrus gedimino kalna ax.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 06 20, 01:14)
na ne karpis , bet.. smile.gif
Saunus ano blizgejimas bigsmile.gif tik vanduo paterstas hihihi.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2008 06 20, 09:10)
kas dar nematet sios autores, butinai apsilankykit
Kas labiausiai zavi, netradicines kompozicijos smile.gif

O ka sain sapnavau, kad fuji salone nemokamai dalina pinhole, lomo i kitus fotikus, jej kaip gaila buvo kai pabudau doh.gif
Atsakyti
sveiki, kolegos

senai čia besilankiau.. tikiuos neužmiršot dar.. ruošiuos kelionei , prasivaliau dulkes nuo fotoaparato.. tikiuos bent jau po kelionių vėl aktyviai dalyvaut smile.gif .. puikūs ND, seku viską, viską matau..

kiek užmačiau, sveikinu Laputaitę su pradžia.. įskaičiau, kad reik ir sillwio sveikint, tik nesusekiau su kuo.. anyway - sveikinu smile.gif

tradiciškai mano mylimiausi fotomodeliai.. tikiuos psiilgot jų smile.gif. ši - mano pati mažiausia mergytė smile.gif .. Mažoji 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 06 19, 22:10)
Na argi cia lt?  ax.gif
as su nikon d40x smile.gif

esme ne mieste bigsmile.gif bet pasaka mano ideta foto wub.gif

oo, gimine biggrin.gif vakar 80paemiau ,norejau 200 unsure.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 06 19, 22:45)
Teisybe teisybe, viska suprantu smile.gif
ale baisu nakti kur list su statyvu.. nieks nepalydi 

seskines kalva  biggrin.gif

as tai su vyru unsure.gif visad , pamenu ejom naki , iki kokiu 2h. pafotkinom

oo, gal netoli gyveni, mes kitoj pusej simens arenos

Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 20, 10:16)
Gal kas zinot, kur vyks Jonines normalios prie VLN? Pasirodo liekam namuose per sventes, nes suvariau savo masinos greiciu deze, tai tik VLN galiu vazinetis sad.gif tai mastau kur cia Jonines arciau VLN pamacius. unsure.gif

Kernaveje, jei kas bus susimatysim thumbup.gif
nes turesiu fotografuot nuo pradzios iki nakties , kiek sake redaktorius unsure.gif doh.gif
Papildyta:
westa , nzn kodel norisi spalvota varianta pamatyt blush2.gif
Atsakyti
westa, patiko foto. patiko simetrija.
Atsakyti
idesiu jum is Traku viduramziu linksmybiu foto 4u.gif
gal kas irgi buvo ten g.gif
Labai trukde maziukas, unsure.gif tai truputi netokia , kokios noreta
user posted image
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 06 20, 13:47)
sveiki, kolegos
Laba kolega smile.gif
be galo miela mazoji wub.gif tik man ji kiek tamsoka smile.gif

QUOTE(motiejuke @ 2008 06 20, 14:31)
oo, gal netoli gyveni, mes kitoj pusej simens arenos
As tai gyvenu pasilaiciuose arba salia europos biggrin.gif kaip kada man uzeina
Atsakyti
QUOTE(motiejuke @ 2008 06 20, 14:44)
Idomi, bet truksta to riterio sustingimo, vis tiek jis susiliejes 4u.gif
Atsakyti
westa, sveika sugrįžus 4u.gif
Labai miela Mažoji raukšliukė smile.gif
Atsakyti
kažkoks košmaras. pabandžiau lietuvių tinklapių su krikštynų foto paieškot akių paganymui dėl kadrų blink.gif kažkokia bezobrazije 95 proc. nuotraukų....... įtariu reik eit geriau su PS mokytis už vaiko drugelių pripiešti ar langų, vinjete baltą su nelygiai kraštais būtinai reik išmokt daryt, ir blicu kalt kakton taip, kad maža nepasirodytų.... o forumuose alpsta žmonės nuo tikų foto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 20, 09:16)
silwio, as PS turiu, bet jis man luzta ir uzlauzia kompa, nezinau kas kaltas, gal ta nesamoninga windaus vista, kuri su senesniais PS elementais nesusikalba. Todel su PS nedirbu, nors ir turiu.....

Kaži kaip čia. Pas mane vista puikiai veikia. Geresnės operacinės sistemos dar neturėjau. PS CS3 pas mane veikia puikiai. Laukiu CS4.

QUOTE(laputaitė @ 2008 06 20, 09:36)
O nuo manęs karščiausi sveikinimai silwio  wub.gif

Ačiū

QUOTE(westa @ 2008 06 20, 11:47)
sveiki, kolegos

Labas, westa. Smagu tave čia matyti smile.gif Tavo modeliai kaip visada thumbup.gif Ačiū už sveikinimus.

QUOTE(motiejuke @ 2008 06 20, 12:44)
gal kas irgi buvo ten g.gif
Labai trukde maziukas,  unsure.gif  tai truputi netokia , kokios noreta

Žiūrisi visai riteris, dinamiškas toks, tik nelabai vietoj jis, o ir vežėčios taip pat.
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2008 06 20, 13:53)
kažkoks košmaras. pabandžiau lietuvių tinklapių su krikštynų foto paieškot akių paganymui dėl kadrų  blink.gif kažkokia bezobrazije 95 proc. nuotraukų....... įtariu reik eit geriau su PS mokytis už vaiko drugelių pripiešti ar langų, vinjete baltą su nelygiai kraštais būtinai reik išmokt daryt, ir blicu kalt kakton taip, kad maža nepasirodytų.... o forumuose alpsta žmonės nuo tikų foto  g.gif

lotuliukas.gif mianas čia
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 06 20, 14:58)
Labas, westa. Smagu tave čia matyti smile.gif Tavo modeliai kaip visada  thumbup.gif Ačiū už sveikinimus.

jei dar kas pasakytų su kuo sveikinau smile.gif

Sansara va turbūt todėl ligi šiol neužsiimu ,,komercine" fotografija.. daugmai patinka tokio pobūdžio foto .. negalėčiau fotografuot taip įsprausta į rėmus unsure.gif .. nors sugebėčiau, bet negalėčiau
Atsakyti