sillwio, jau skiriasi ir kompe originalas (viską taisau Aperture 2, tik šarpas ir mažinimas PS) nuo sumažintos (spalvų šviesumas ir sodrumas pasikeičia)... niu nepritaikytas PS draugaut su kitom Mac'o programomis. o ten tokie specifiškumai prasideda, kad man jau sunku ir atsekti kažką.
Nikon Capture nors lentelių nemėto dėl koduočių (priešingai nei PS).
turiu 1.3.1 versiją NX. su antru sunku būtų. tik tom 30 d ir gaučiau.
o prie gero pripratus, sunku
ir kaip patartum fotografuot bažnyčioje su blykste? ar reik pasirinti FV lock, kad nesistengtų fono apšviesti, ar užteks TLL (be BL). ir kur bandytum nukreipinėt? juk atsispindėt tikrai nebus nuo kur tokioje erdvėje. ir turbūt reik abu difuzorius naudot tada?
ir ar tu naudoji tą kortelę balta su priminimu apie mygtukų kombinacijas kaip bouncerį?
tiek klausimų, kad metų tikrai neužteks viskam išsiaiškinti
Baccardi, originalas nėra geras, todėl ir jb nelabai kokybiška išėjo. jei normaliai keltum kontrastą (ko ši foto reikalauja, nes yra pilkut pilkutėlė), tada išnyks veidas visai šėšėlyje. o palikt tokią pilką irgi neišeina, nes plokščia, pustoniai susilieję į blyną ir t.t. JB daryti ir originalas turi būti kokybiškas.
pasitreniruok ant kokybiškos, gerai apšviestos foto versti į jb.
žvėriuk, įspūdingas lydekiukas
produktyvus vyras, šeimai maisto parūpini
nebūtų supermarketų, reiktų susidomėt tavim
grethen, sillwio variantas man geresnis. tiesiog įdomesnis. gamta, kad sudomintų, irgi turi būt ne pilka ir ne kasdieniška.
Gaziulka, lydžiausi jau vakar ryte nuo tų foto
kad aš mokėčiau taip savo vaiką įamžinti.....