Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2008 06 19, 19:42)
Neturejau stayvo, teko tamsias daryt  ax.gif o "sutirstint" reiskiasi, spalvos ipust? kontrasto?

Pačias spalvas paryškinti, bet per sluoksnius manau, kad atskirai paryškint geltonai-rausvą ir mėlyną.

Iš tokio mažo jpg ne kažin ką galima padaryt, bet maždaug taip:

user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 19 birželio 2008 - 20:01
Grethen, nenoriu sudirbti, bet man man nelabai. Sillwio, va gerai pataise, ir tikiu kad dangus fantastiskas, bet pagrindinis dalykas kuris man nepatinka - horizontas. Tas miestas apacioje be charakterio, be akcento - na man kliuna. As irgi turiu puikiu dangaus nuotrauku (man), kurios mane zavi tuo momento pojuciu, bet paziurejus i namus apacioje - vaizdas momentaliai sugenda.
Pabandysiu po kokios valandos idet cia tokia viena, kur mane zavi, ir paaiskint, kas man joje gerai, ir kas ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 06 19, 21:54)
Iš tokio mažo jpg ne kažin ką galima padaryt, bet maždaug taip:
Geriau smile.gif bet kai gamta ir taip grazi taip nesinori persistengti! truputi pagyvinau spalvas ir atrodo gana.. nes tai jau nebenaturalu. tai mane visad stabdo

QUOTE(bald.nomad @ 2008 06 19, 22:12)
Grethen, nenoriu sudirbti, bet man man nelabai. Sillwio, va gerai pataise, ir tikiu kad dangus fantastiskas, bet pagrindinis dalykas kuris man nepatinka - horizontas. Tas miestas apacioje be charakterio, be akcento - na man kliuna. As irgi turiu puikiu dangaus nuotrauku (man), kurios mane zavi tuo momento pojuciu, bet paziurejus i namus apacioje - vaizdas momentaliai sugenda.
Pabandysiu po kokios valandos idet cia tokia viena, kur mane zavi, ir paaiskint, kas man joje gerai, ir kas ne  g.gif
lauksim smile.gif
tikrai kai matai pats ta vaizda atrodo ooo, kaip nerealu ir tada foto ziurint matai tarsi tai ka matei ne per fotiko skylute.. reik ismokt savo foto objektyviai vertint g.gif
Atsakyti
Labas vakarelis,

Keliu foto komentarams. Žinau, labiausiai tinkamos asmeniniam albumui, gal būt ir dar kažkas negerai. Bet aktualiausia yra vertimas spalvotos i j/b, čia versta su photoshopo actions. ir kaip Sansara minėjo apie savo nuotraukas, aš pastebėjau, kad tarkim mano kompe jos sutvarkytos atrodo visai neblogai, bet tarkim įkėlus į internetą visas ryškumas dingsta. O jei labai tamsinti, tai man išnyksta pustoniai ir net tampa vietomis per tamsu, negražu. Kaip padaryti tarkim tokią j/b gražią foto? P.S. Paskutinis voveriukas ir beždžionės abi superinės wink.gif
http://i282.photobuc...0/nerijus-1.jpg
http://i282.photobuc...-nespalvota.jpg

Oi geras, tik dabar pastebejau, kadd spalvota pavadinta nespalvota biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baccardi: 19 birželio 2008 - 20:52
Aguonos super , spalvos ryskios, 4u.gif

Grethen, naktinio miesto foto unsure.gif kazkas netaip , norisi va tokio

http://www.capespiri...ay at night.jpg
bigsmile.gif biggrin.gif

Stebukle, tik su fotoshopu visi mazinimai/koregavimai nuotrauku 4u.gif
Papildyta:
Baccardi, pirma sugadinta, perdeginta blush2.gif

o antra dar galima isgelbeti, gal netoks kadravimas tiktu cia, ir atsviesinti reiketu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(motiejuke @ 2008 06 19, 22:57)
norisi va tokio
bigsmile.gif  biggrin.gif
labai bangiai man tokia nuotrauka atseitu biggrin.gif
Atsakyti
O išdeginta prie peties čia? Ar teisingai suprantu? Ar ir kur stogai matosi? Bet jei galima antra pataisyti ir iš jos daryti po to j/b? TAi gal geriau būtų? Nes čia iš spalvotos ir padaryta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baccardi: 19 birželio 2008 - 21:04
QUOTE(Grethenn @ 2008 06 19, 21:59)
labai bangiai man tokia nuotrauka atseitu  biggrin.gif

bigsmile.gif kodel?
su kokiu fot. pishkini ? g.gif

Baccardi , taip prie peties.. 4u.gif ir stogai..
bandyk dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(motiejuke @ 2008 06 19, 23:07)
bigsmile.gif  kodel?
su kokiu fot. pishkini ?  g.gif

Baccardi , taip prie peties..  4u.gif ir stogai..
bandyk dar g.gif
Na argi cia lt? ax.gif
as su nikon d40x smile.gif
Atsakyti
Grethen, tai va, keliu ka zadejau:

user posted image

Nemuskit smarkiai, cia sena nuotrauka su muiline.
O stai ka norejau pasakyti. Dangus grazus ir vakaras fantastiskas (na turi toki "sentimental value"), bet as ne apie tai. Dangaus grozi paryskina horizonto linija - minaretai, mececiu kupolai, namai. Vat dabar pabandyk isivaizduot savo dangu, kur horizonto linija atstoja Vilniaus senamiescio stogai, dar koks baznycios bokstas ar kas panasaus g.gif Manau, kad iskart butu geriau - butu kazkoks charakteringas ir israiskingas akcentas. Deja, musu daugiabuciai graziai nesiziuri nei ralybej, nei nuotraukose, tai va...
Mano nuotraukos aiskus trukumas - apacia (arba pirmas planas). Dabar, po keleto metu ir didesnes patirties, sakyciau, kad panasiai gera kadra galima pagauti tik is laivo (ten kur nera prieplauko ar molo; kita vieta - kitas kampas i senamiesti; ir tai jau visai ne tai).
Nu, nezinau, ar as cia aiskiai parasiau.
O del Motiejukes ideto miesto vaizdu - nu ne mieste esme. pries gera pusmeti (nu ne, net daugiau) kazkas is dabartiniu pazengusiu kele naktinio Vilniaus vaizdus - oi koks geris buvo...

Bacardi, negalima taip... fotografavai sauleta diena, kai ypac ryskus seseliai, tai vietomis per tamsu, kitur - perdege. As su situo pasimokiau. Geriau fotografuot ryte ar pavakare, kai saules sviesa svelnesne ir ne tokia kontrastinga; tada gal ir jb gausis geresne g.gif
Nu zo, as gi visvien neismanau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bald.nomad: 19 birželio 2008 - 21:37
Na ikeliu originala, man tai jis nilabai koks...

user posted image

dedu salia pagrazinta palyginimui is arti..

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 19 birželio 2008 - 21:44
QUOTE(bald.nomad @ 2008 06 19, 23:32)
Grethen, tai va, keliu ka zadejau:
O stai ka norejau pasakyti. Dangus grazus ir vakaras fantastiskas (na turi toki "sentimental value"), bet as ne apie tai. Dangaus grozi paryskina horizonto linija - minaretai, mececiu kupolai, namai. Vat dabar pabandyk isivaizduot savo dangu, kur horizonto linija atstoja Vilniaus senamiescio stogai, dar koks baznycios bokstas ar kas panasaus  g.gif  Manau, kad iskart butu geriau - butu kazkoks charakteringas ir israiskingas akcentas. Deja, musu daugiabuciai graziai nesiziuri nei ralybej, nei nuotraukose, tai va...
Mano nuotraukos aiskus trukumas - apacia (arba pirmas planas).  Dabar, po keleto metu ir didesnes patirties, sakyciau, kad panasiai gera kadra galima pagauti tik is laivo (ten kur nera prieplauko ar molo; kita vieta - kitas kampas i senamiesti; ir tai jau visai ne tai).
Teisybe teisybe, viska suprantu smile.gif
ale baisu nakti kur list su statyvu.. nieks nepalydi blink.gif ir siaip baisu, sain po tiltu fotkinau, tai atrodo tuoj atbegs kas is nugaros ir griebs. tai siltai patogiai isitaisius per balkoneli ir pafotkinau seskines kalva biggrin.gif
Atsakyti