Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Stebukle @ 2008 06 19, 12:04)
pazoras unsure.gif  blush2.gif msn ten tik 1 mygtuka paspaust ir viskas.
Apdoroju su canon ir ulead'u.

Tai su jais ir mažink.
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2008 06 19, 13:06)
Tai su jais ir mažink.

blush2.gif bandysiu unsure.gif Aciu. Jei nesigaus, vel cia verksiu smile.gif
Atsakyti
Ačiū už komentarus 4u.gif Man pačiai labai patinka tas voveriukas netradicinės kompozicijos biggrin.gif

Kas čia klausė iš kur tiek gyvūnų blush2.gif taigis zoo sode buvau, turėjau televyką tai ir prišaudžiau kadrų blush2.gif nors pvz zebras tai tik per porą metrų nuo manęs ganėsi biggrin.gif vovieriukai irgi nebailūs, tigrus tai išvis ranka pasiekt galima buvo bigsmile.gif aišku per stiklą lotuliukas.gif
Na jei nasupyksit dar porą kadrų smile.gif mano gyviai labai nori pasirodyti biggrin.gif

"cheeky monkey"
user posted image

"O ten kas dabar?"
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 06 19, 14:25)

"cheeky monkey"

"O ten kas dabar?"

Pirma man labiau patinka smile.gif Tik norėtusi daugiau apačios.
Atsakyti
degute, aš aišku už ND pratęsimą bigsmile.gif nes tiesiog nėr nei vienos foto lotuliukas.gif

ir aš atsiprašau visų, nepykit, bet nekomentuoju laukinių gyvūnų, paukščių ir vabzdžių foto. tai susiję su persisotinimu tokiom foto studijų laikais (gi biologė aš), todėl žiūriu į jas, kaip į mokomąją medžiagą ir tiek. blush2.gif čia tikrai ne nusistatymas prieš autorius. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 06 19, 13:58)
degute, aš aišku už ND pratęsimą  bigsmile.gif nes tiesiog nėr nei vienos foto  lotuliukas.gif

ir aš atsiprašau visų, nepykit, bet nekomentuoju laukinių gyvūnų, paukščių ir vabzdžių foto. tai susiję su persisotinimu tokiom foto studijų laikais (gi biologė aš), todėl žiūriu į jas, kaip į mokomąją medžiagą ir tiek.  blush2.gif čia tikrai ne nusistatymas prieš autorius.  4u.gif

Supratom 4u.gif
Atsakyti
mano užsigulėjusios aguonos smile.gif hmm toks jausmas kad vėl kažkas su spalvų koduotėm netvarkoj. internete atrodo totaliai kitaip nei kompe spalvos g.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Stebukle, nesinervink, as irgi viska mazinu su ofisu nes nieko neturiu. Ai ne, turiu Pcasa, bet man jis vis nuotrauku, kuriu reik neranda ir siaip nervina. tai faktiskai ka turiu (kaip gavos) - ta dedu smile.gif
Sansara, paskutine is guonu man grazi. ir man visai geros spalvos, bet tu, matyt, geriau zinai kaip turi buti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bald.nomad: 19 birželio 2008 - 15:33
Getter, as klausiau is kur tiek gyvunu smile.gif dabar aisku smile.gif
Pirma bezdzione man irgi patinka labiau smile.gif

Sansara, labai grazios spalvos smile.gif 2-a foto gal labiausiai patinka, atrodo margumas tas pats, bet graziai ryskumas einant tolyn numazeja, taip su juo ir nuplaukia zvilgsnis. Tik nukirpciau tuos kitos rusies "pumpuriukus" is desinio krasto smile.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
esu naujoke fotografijos temoje, bet geros ir grazios foto man labai patinka mirksiukas.gif gal todel ir fotoaparatas jau namie ax.gif dabar galvoju nuo ko cia pradet g.gif gal kokia nuorodele geresne imestumert apie pradziu pradzia ax.gif
Atsakyti
na visdėlto kažkas yra ne taip. ta pati nuotrauka paimta ir
pirmoji foto mažinta su Nikon capture, antroji su PS (ten man meta apie koduotes žinutę, ir nors pažymiu, kad koduotės nereik keist, matyt seivinimo metu kažkas pasikeičia) g.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 06 19, 15:33)
na visdėlto kažkas yra ne taip. ta pati nuotrauka paimta ir
pirmoji foto mažinta su Nikon capture, antroji su PS (ten man meta apie koduotes žinutę, ir nors pažymiu, kad koduotės nereik keist, matyt seivinimo metu kažkas pasikeičia)  g.gif

aha, antroji foto sviesesne. O kuri originala atitinka?
Atsakyti