Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bald.nomad @ 2008 06 18, 23:27)
Viskas atrodo, kaip miestelis kalno slaite, taciau jis yra visai negyvenamas

Miestas atrodo įspūdingai. Neturėjai galimybės pasivaikščioti po patį miestą?

Ačiū už sveikinimus visiems.
Papildyta:
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 06 19, 05:59)
Sveikas parsirades brolau:) Sveikinu ir as smile.gif O su zvejyba.. liudesys sad.gif Darbas , jis baigia  nuzudyt mumis. Tai savaitgaliais kai oras geras islekiu i jura menkiu, na dar dabar kol starkiai eina mariose, bandom juos medziot.. Bet i Svedija kaip noriu wub.gif gal rudeniop kaip nors pavyks . O tu nebedink is cia, buvo gera kompanija susiformavus, isejo kam nepatiko ir viskas dabar OK. Tik kelios merginos dingo Westa, Agniuke etc . Gal atostogauja??? g.gif

Pasistengsiu nedingti ir skirti daugiau laiko šiai temai. O tu meškeres rudeniui tadau jau pradėk ruošti. Ir fotoaparata irgi smile.gif Gerą laiką aš tau pažadu.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Sveiki visi sugrize. Smagu buvo stebeti jusu diskusijas is salies iki man prisijungiant, manau dabar bus smagu ir pabendrauti smile.gif

QUOTE(Getter @ 2008 06 18, 01:10)
Dryžuotieji I

IS dryzuotuju man labiausiai antra foto. Ir snipukas liuto idmus, jei dar butu visi usai ir ryskesnes palvos... ax.gif

Bald.nomad, ta foto su seseliu labai mistiskai idomi smile.gif Aisku kadruoti butu galima ir kitaip, bet pati mistika joje suveikia smile.gif
O dykumos peizazas man labai patinka ir nesinori daugiau ryskumo, nes tas apsiblausimas ir duoda labai gera efekta. Zodziu man patinka smile.gif Ir aciu uz pasakojimus... klausyciau ir klausyciau... biggrin.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 06 18, 13:50)
Noriu kad dar pakritikuotumete mano kalnus smile.gif

Is tos nuotraukos labiausiai patinka debesys. Bet man nei spalvota, nei j/b nelabai, nes spalvotoje jau nenaturaliai ryskus dangus, o j/b per tamsi.

Zveriau, nezinau, kas ten per gele, bet nuotraukos spalvos pasakiskos wub.gif Tik galetu nebuti tu dvieju ryskoku bruksniu uz "pienes" ir galbut pabandyciau kadruoti vertikaliai. Bet kokybe ir spalvos labai patinka smile.gif

Sansara, sveikinu pagaliau su pirkiniu thumbup.gif Po 50-tuko pas mane blykste irgi atsistojo pirma i pirkiniu eile smile.gif
O 50-tuku ir jo placia diafragma negaliu atsidziaugti biggrin.gif tik parodyti dar neturiu ka, nes kadrai kol kas pernelyg buitiniai ax.gif

Elina, tu puikiai fofografuoji savo suniukus, bet si foto man nelabai. Per tamsi ir siaip truksta kokybes. Nors kadravimas man atrodo visai geras.

Atsakyti
Smagu, kad patiko pasakojimas ir nuotraukos. Kada vel ko panasaus idesiu.

O del tu apleistu miestu - vaiksciojau ir po ta slenyje (kurio nuotrauka matet). Ten dar tokia idomybe buvo - mecetes minaretas, is kur (kurio pagalba) buvo galima pabegti is miesto. Minaretas be kita ko - siubuojantis (na, toks gavosi smile.gif ) ir ji galima rankom pajudinti. O pabegimo budas toks - iesjus i mecete uzlipi i minareta (jis neypac aukstas bet labai siauras -gal lieknom nekaltom mergaitem? g.gif ) ir is jo nusileidi kitais laiptais i tuneli, kuris iseina mazdaug keli km uz miesto palei upe. Viskas skamba ir atrodo labai neitiketinai, nes ta minareta 2 zmones (ne krepsininkai) nesunkiai gali apglebti.

Bandziau surasti dar to miestelio kalne nuotrauku rasti, bet panasu, kad istryniau...
Atsakyti
Dėkoju visiems už komentarus mano dryžuotiesiems 4u.gif

Toliau tesiu "iš gyvūnijos pasaulio" biggrin.gif

"Ekologiškas gyvenimo būdas"

user posted image

"Smalsutė"

user posted image

"Tiesiog vovieriukas"

user posted image
Atsakyti
Pasiguosiu: as nemoku mazint nuotrauku ir nezinau ar kada nors ismoksiu, nes padasius 640x480 nuotraukos kokybe tokia Š.... gaunasi, kad net paciai baisu ziuret ir nesuprantu, ka darau ne taip unsure.gif mazinu ir su viena programa ir su kita, kaip Š... taip Š.... sad.gif Kaip jus mazinat?
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 19, 10:51)
Pasiguosiu: as nemoku mazint nuotrauku ir nezinau ar kada nors ismoksiu, nes padasius 640x480 nuotraukos kokybe tokia Š.... gaunasi, kad net paciai baisu ziuret ir nesuprantu, ka darau ne taip unsure.gif mazinu ir su viena programa ir su kita, kaip Š... taip Š.... sad.gif Kaip jus mazinat?

O ko tu tikiesi iš nykštukinės 640x480 nuotraukos? smile.gif Seniau tai tiesiog perdaug suspausdavai jpeg. Aš viską mažinu su Lightroom.

Beje, šiais didelių monitorių laikais ta 640x480 tiesiog per maža. Kodėl nedėt nuotraukų su 1000px ilgąja kraštine? Juk laisvai į ekraną telpa...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fotolama: 19 birželio 2008 - 11:25
QUOTE(Sansara @ 2008 06 18, 21:25)

user posted image

turiu jau blykste. esu apsipatenkinus iki "negaliu", nes jau dabar nesigailiu nei lito išleisto  doh.gif dar nedaug ją maigiau, bet įspūdingas daiktas tiek svoriu  blink.gif , tiek funkcijomis.
O man nuemus dangus dingsta visa ramybe.. nes aukstis - pakylejimas, jis man ir kuria ta susimastyma smile.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 06 18, 22:22)
nesuprantu kas cia per gele, bet ne piene tai tiksliai...
nerealus "nepienes" fonas bigsmile.gif lyg tapetai but uz nugaros hihihi.gif

QUOTE(Stebukle @ 2008 06 18, 23:01)
Grethenn, norisi is taves kazko daugiau, nei cia parodei wink.gif
Uoj aciu uz tokius zodzius smile.gif anksciau man tiesiog pasisekdavo, bet dabar praedu suprast kad visai neturiu fotografavimo gysleles sad.gif ir siaip, kai ilgai nefotografavau tai visai nesiseka. o dziaugiausi, tuoj vasara - bus nerealiu kadru, matyt nedekingas man sis metu laikas schmoll.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 06 18, 23:20)
grethen, ne ta smailiką panaudojau. dangaus dramatiškumas man patiko.
As ir galvoju prie kurio cia sakinio ta smaila priskirt biggrin.gif

QUOTE(Elina @ 2008 06 18, 23:40)
Kaip tikras futbolo kamuoliukas biggrin.gif bet kokybe tai ne kokia unsure.gif tamsu baisiai

QUOTE(Getter @ 2008 06 19, 12:14)
Toliau tesiu "iš gyvūnijos pasaulio"  biggrin.gif
Pirmojoj idomus pagautas kadras, bet nieko daugiau smile.gif
antra idomi, tik ciut ciut apacios pakirpciau 4u.gif
3cia eiline 4u.gif

QUOTE(Stebukle @ 2008 06 19, 12:51)
As tai darau 15x10cm ir sumazinu rezoliucija iki 100. del kokybes problemu nera smile.gif
Atsakyti
As dazniausiai mazinu su microsoft office 640x480, kol nepaspaudziu save, kokybe buna puiki, tik paspaudziu save ir pikseliukai issibegioja ir ryskumas visas dingsta cry.gif
fotolama, o mazinu tokiu santykiu, nes daugumoj reikalavimu buna tik toks santykis, didesniu nepriima. O va ziuriu getter voveriukai tokie ryskus, as sumazinu tokiu dydziu ir Š.... kaip su telefonu fotkinta.
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 06 19, 10:14)
Toliau tesiu "iš gyvūnijos pasaulio"  biggrin.gif

1 ir 3 tiesiog kadrai.
2-oje spalvos grazios, bet man cia vovere ne voveriskos "formos". Labai keistai atrodo, tarsi kokia udra, na tik, zinoma, snukutis skiriasi biggrin.gif
Kur tu tiek visokiu zveriu randi???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 19 birželio 2008 - 11:55
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 19, 11:40)
As dazniausiai mazinu su microsoft office 640x480, kol nepaspaudziu save, kokybe buna puiki, tik paspaudziu save ir pikseliukai issibegioja ir ryskumas visas dingsta cry.gif
fotolama, o mazinu tokiu santykiu, nes daugumoj reikalavimu buna tik toks santykis, didesniu nepriima. O va ziuriu getter voveriukai tokie ryskus, as sumazinu tokiu dydziu ir Š.... kaip su telefonu fotkinta.

Su Microsoft Office?! Na tu ir duodi smile.gif
tu fotografuoji jpeg? Su kokia programa apdoroji nuotraukas?
Atsakyti
Pažiūrėjus ND "Vanduo", galvoju, kad reiktų pratęsti iki liepos 1 d.

Ką jūs galvojat bigsmile.gif
Papildyta:
Getter, antra tavo fotkę man patiko smile.gif Įdomesnis rakursas, geros spalvos smile.gif
Tiktų į seriją su zebru (antru ar trečiu iš ano dėjimo) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2008 06 19, 12:57)
Su Microsoft Office?! Na tu ir duodi smile.gif
tu fotografuoji jpeg? Su kokia programa apdoroji nuotraukas?

pazoras unsure.gif blush2.gif msn ten tik 1 mygtuka paspaust ir viskas.
Apdoroju su canon ir ulead'u.
Atsakyti