Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Žūžū @ 2008 06 04, 15:16)

Ot bjaurybe! Gausi bizunelio (cia taip mano "dickis" "maziui" sako kai jo neklauso hihihi.giftongue.gif

smile.gif)) "bizunelio" hihihi.gif As jau mama, tai nebijau biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 04, 08:20)
Getter- cia montazas?

Ne nemontažas blush2.gif blykstė naudota norint panaikinti šešėlius (turbūt todėl plokščia), spėjau kad ji nelabai bus suprasta, ta prasme mintis...gal tikrai tik dėl to, kad aš žinau kas ten buvo man ji sukelia tam tikras emocijas biggrin.gif
Anyway, ačiū už komentarus 4u.gif

Sansara šiaip man patinka, bet ir nepatinka...šiuo atveju visiškai nesinori centrinės kompozicijos... Spalvos gražios, patinka ta balta linija, tik dėl to, kad ji foto dalina pusiau, man nesižiūri blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Getter, vis noriu paklaust, Tu kai "shefuoji" sita skyreli negali padaryt taip, kad butu galima cia tiesiogiai segti foto? (kaip "receptu", "stai kokie mes" ir etc skyreliuose)
Butu daug patogiau blush2.gif
Atsakyti
oi, isrisot mane... pasirasineju velniazin kaip, atsiprasau...
Sansara, man kazkaip detaliu daugoka - langai, tvora sone; o bet taciau - vaikiukas einantis balta linija raudonam take - gerai... taip ir atrodo - ilgas kelias jo laukia. gal jb geriau?
Pliukst - paziurejau tavo nuotraukeles - ir man tik pirma minti kelianti. o mintis ta stai kokia (ir kankina mane gera pusmeti) - atejus vasaros sestadieniui reikia atsikelti ir nusibelsti i miesta valanda penta (ryte) ir pafotkinti miesta be zmoniu ...
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2008 06 04, 13:50)
O geliu nd zadejau det foto,  bet kai pamaciau kokios jau sudetos tai noras bemat isgaravo  blush2.gif  doh.gif

siulau daugiau drasos smile.gif man panasiai su medzio tema buvo, drasinaus drasinaus, kol pagaliau isidrasinau parasyti Sansarai ir paprasyti, kad nuotrauka idetu... smile.gif
o siaip dar visas savaitgalis su geru oru pries akis, galima kazka idomaus speti sugavoti mirksiukas.gif

QUOTE(pliukšt @ 2008 06 04, 13:53)
4u.gif
du senesni darbeliai

antra ir paskutine foto labiausiai, nors pernelyg stipriai nekabina smile.gif paskutineje idomus rakursas, galima su tokia "arka" daugiau paeksperimentuoti. Pirmoje per daug tuscio dangaus ir to vaikinuko bei stulpo pirmame plane galetu nebuti. Ir sepia nelabai, geriau kokybiska j/b smile.gif Trecia ir ketvirka kiek pilkokos, reiktu pabandyti daugiau kontrasto uzdeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2008 06 04, 15:28)
o siaip dar visas savaitgalis su geru oru pries akis, galima kazka idomaus speti sugavoti  mirksiukas.gif

Savaitgali vyks pasiruosimai ekonometrikos egzui doh.gif fotika slepsiu i giliausia kampa lotuliukas.gif
o del ND tai jei deciau tai tik su mintim, kad daugiau foto butu.. Nes is dabartiniu foto jau matau rysku lyderi (nors gal cia tik man taip atrodo), jei nieks nebeides idomesniu rolleyes.gif
Nors va su vienatve tai mano favorite pakolkas pirmauja biggrin.gif (busiu pranasautoja hihihi.gif ). Saunuole autore, kaip visada 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žūžū: 04 birželio 2008 - 14:35
Sansara, as daryciau simetriska kadra, kirpciau mazdaug mokyklos antra auksta ir gera centimetra kaires, kad esme liktu takelis, linija ir juo einantis vaikas. Ir galbut versciau i j/b.
O kaip tau paciai atrodo?
Atsakyti
dėkui, man pačiai kliūna: centrinė (tiksliau ne visai) kompozicija,
tai, kad nesimato baltos linijos prieš vaiką (mintis buvo būtent ėjimas ir nenukrypti), o dabar ji kažkaip nusikanda ties vaiku ir nebeaišku tampa.
kvadratą bandžiau, dingsta dinamika. lieka tik vaikas iš užpakalio stovi ant linijos
bandžiau ir jb. paskęsta vaikas languose tada, nes panašūs tonai, susilieja. bet linija labiau akcentuojasi.
žodžiu - ieškosiu su ta linija kito rakurso.
Atsakyti
Sansara bigsmile.gif as turiu tokia pat foto tik eina mano wub.gif i kita puse bigsmile.gif Bendrai man patinka, kaip ir mano foto. Tik is pastabu-toks jausmas kad krenta i kaire g.gif ar tik man toks ispudis g.gif butu liuks jei butu ta linija kairiau nupiesta. Ir nukirpciau ta medi is kaires. Galiu ir nugrybauti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2008 06 04, 13:50)
Silwio, kodel "ledui" nedavei balu?  ph34r.gif

Galvojau jau balsavimas baigesi smile.gif Sveiki visi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 06 04, 15:54)
Galvojau jau balsavimas baigesi smile.gif Sveiki visi 4u.gif

kaip tik vyksta biggrin.gif iki 20 val
tik jei mažiau nei 10 foto, nusprendėm 3 balų sistema balsuot. nes dalini tik kad reikia mažiausius vis tiek
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 06 04, 15:58)
kaip tik vyksta biggrin.gif iki 20 val
tik jei mažiau nei 10 foto, nusprendėm 3 balų sistema balsuot. nes dalini tik kad reikia mažiausius vis tiek

Einu balsuot smile.gif
Atsakyti