Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Grethen, dekui. Jei but ryskesnis pirmas planas, gal ir neblogai butu, bet cia senai su muiline fotografuota... pridejus nerealu karsti ir kiek sukuriuojanti smeli -neisvaizdi nuotrauka, nors labai puikiai atspindi ta "cia ir dabar" pojuti...
Ai, einu toliau archyvu tvarkyt...
Atsakyti
baccardi, o kas nepatinka tau tavo jb? ar nepatinka, kad juoda nėra juoda, t.y. pilki tonai. ar nepatinka ryškumas, kuris dingsta kai sumažini kūdrai ir t.t.
gal įdėk pavyzdį, kuris tau nepatinka ir originalią foto iš kurios daryta. panagrinėsim. be pavyzdžio neįmanoma ką patarti.
dauguma verčia su pluginais ar action skirtais PS, kiti su channel mixer (pvz aš biggrin.gif), kiti curves patampo ir t.t. vieno recepto nėra. svarbu atrasti sau patogų ir priimtina. įdėk pavyzdžių, žiūrėsim kas ten negerai.

bald.nomad. man patiko tavo ramybė. tiesiog tikra ramybė. ir nesinori ryškumo man pirmam plane, jis ryškus, tik nekontrastingas. gal kiek vos vos sodrumo trūksta, bet tik vos vos. kad ramybė nepabėgtų. nepatinka kompozicija. kažkaip visko yra po lygiai ir tas trikdo (dangus, kalvos, lyguma). aš kirpčiau dangų. palikčiau svarbiam taške kalvas. o su šešėlių -super kadras. paslapingas, su intriga. atskleisk paslaptį, kur visa tai fotografuota. nes ir dykuma wub.gif
kažkas panašaus į tai pas mane būtų blush2.gif smagiai spalvos dar pasikeičia kai ir level pastumdai (čia tik kontrastas vos pakeltas), bet nebenorėjau ramybės nubaidyt nuo kalnų.
user posted image

turiu jau blykste. esu apsipatenkinus iki "negaliu", nes jau dabar nesigailiu nei lito išleisto doh.gif dar nedaug ją maigiau, bet įspūdingas daiktas tiek svoriu blink.gif , tiek funkcijomis.

grethen, man jb geriau šiuo atveju, atsiranda debesų "spaudimas" dramatiškas schmoll.gif kažkas joje yra, kažko trūksta. dar nelabai galiu pasakyt - ko doh.gif
Atsakyti
nesuprantu kas cia per gele, bet ne piene tai tiksliai...

user posted image
Atsakyti
Sveiki, jungiuosi vel prie jusu smile.gif

Sansara, o kokia blykste?

Papildyta:
QUOTE(bald.nomad @ 2008 06 18, 13:38)
Dedu pataisyta

na , seselis thumbup.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Getter, man is tavo kolekcijos pateiktos smile.gif labiausiai patiko paskutine foto, tik virsaus nukirpciau.
Grethenn, norisi is taves kazko daugiau, nei cia parodei wink.gif
bald..... ta su seseliu faina pataisyta, bet vis dar griuva. O va antras variantas, as truputi apacios pakirpciau, o spalvom nieko nedaryciau, nes tokia rami svelni nuotrauka.
Zveris bigsmile.gif cia gi salpusnis berods unsure.gif jei ne piene blush2.gif Bet is taves norisi minimum roziu, ka zia su neaiskiom gelytem smile.gif
sansara, norim kaz pasidziaugtum mums cia vaizdziai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 18 birželio 2008 - 21:03
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 18, 22:01)
Getter, man is tavo kolekcijos pateiktos smile.gif labiausiai patiko paskutine foto, tik virsaus nukirpciau.
Grethenn, norisi is taves kazko daugiau, nei cia parodei wink.gif
bald..... ta su seseliu faina pataisyta, bet vis dar griuva. O va antras variantas, as truputi apacios pakirpciau, o spalvom nieko nedaryciau, nes tokia rami svelni nuotrauka.
Zveris bigsmile.gif cia gi salpusnis berods unsure.gif jei ne piene blush2.gif Bet is taves norisi minimum roziu, ka zia su neaiskiom gelytem smile.gif

Na roziu galiu gyvu padovanot blush2.gif tik kur ta tavo stebuklu sali atrast nzn...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 18 birželio 2008 - 21:03
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 06 18, 22:03)
Na roziu galiu gyvu padovanot blush2.gif tik kur ta tavo stebuklu sali atrast nzn...

Jei geltonu su ruzavais krasciukais, tai vaziuoju i Klaipeda tada savaitgali biggrin.gif O siaip, siuo metu ta salis, tai Vilnius smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 18 birželio 2008 - 21:08
QUOTE(motiejuke @ 2008 06 18, 21:00)
Sansara, o kokia blykste?

nikon sb-800

grethen, ne ta smailiką panaudojau. dangaus dramatiškumas man patiko.

žvėriuk, gražus fonas tavo x-gėlei mirksiukas.gif gražūs pasteliniai fonai žaidžia.

stebukle, kad dar totalno nieko gero neturiu. ant vaiko treniruotis nesinori - akyčių gaila be reikalo pleškinti. tai vos keli kadrai yra su skirtingu palenkimo kampo bandymais, difuzerio ir t.t. bet kolkas dar instrukcijos studijavimo stadija lotuliukas.gif bet gerus akumus turiu, tai pakrauna akimirksniu vėl. net laukt nereik. net sekundė nepraeina.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 06 18, 22:20)

stebukle, kad dar totalno nieko gero neturiu. ant vaiko treniruotis nesinori - akyčių gaila be reikalo pleškinti. tai vos keli kadrai yra su skirtingu palenkimo kampo bandymais, difuzerio ir t.t. bet kolkas dar instrukcijos studijavimo stadija  lotuliukas.gif bet gerus akumus turiu, tai pakrauna akimirksniu vėl. net laukt nereik. net sekundė nepraeina.

topsecret.gif dar vyra turi, bandyk ant jo smile.gif nu fainai, nesakyk rolleyes.gif atsimenu, kaip silwio cia dziaugesi su nauja blykste... ech...
Atsakyti
Sansara, maniau paklausiu ar 800 -tukas, pasirodo taip , thumbup.gif

zadu irgi pirkt thumbup.gif
Atsakyti
Įvartis

user posted image
Atsakyti
Vilką minit, vilkas čia smile.gif Sveiki visi. Užėjau pasižiūrėt, kaip gyvenat. Mokslai smagiai eina į priekį. Bandysiu ir aš dažniau dalyvaut ir pasimokyt šiek tiek, nes be mokslų pradėjau eiti atgal, o ne pirmyn smile.gif

Žiū Sansarą reik sveikint su pergale konkurse ir su nauju pirkiniu. SB-800 geras daiktas. Aš iki šiol neatsidžiaugiu.

Žiū Elina pažangą padarė milžinišką. Tebegalvoju, kad negerai kažkas buvo su tavo anuo fotiku.

Žiū Stebuklė patirtimi smagiai dalinasi. Perskaičiau, kad kūdroj reikia tave susirast.

Žiū Žvėris gėlytes siūlo, bet žvejot į Švediją vis niekaip neatvažiuoja.

Žiū fotolama sugrįžo. Pasiilgau aršių, bet tiesą randančių diskusijų su tavim.

Ech... Smagu sugrįžti smile.gif
Atsakyti