Nu va, be katino, nieko geriau ir nėr. Va, dar keli kadrai, bet nieko ypatingo.
Bet turiu dar dvi tokias juosteles ir jau tuoj atostogos
Degute visai įdomiai žiūrisi tas krosiukas
O aš turiu porą serijų
Dryžuotieji I
Dryžuotieji II
(Norisi šitai prikabint pavadinimą - ŠŠšššš nepažadinkit kačiuko..)
Šitai turbūt vos vos erdvės trūksta, lapkutės netelpa
Tai va atsiduodu kritikai
Dar va tokį šnipuką turiu
O aš turiu porą serijų
Dryžuotieji I
Dryžuotieji II
(Norisi šitai prikabint pavadinimą - ŠŠšššš nepažadinkit kačiuko..)
Šitai turbūt vos vos erdvės trūksta, lapkutės netelpa
Tai va atsiduodu kritikai
Dar va tokį šnipuką turiu
QUOTE(Degutė @ 2008 06 18, 00:06)
Nu ne visai paparastą, nes tos paprastos ir taip negatyvinės, C-41 proceso
Man padovanojo kelias Fujichrome - jos pačios sau yra skaidrėm skirtos (pozityvai).
Minilabas - laboratorija, kur daro nuotraukas. Man arčiausiai Elektrėnai, su jais draugauju. O juostelę vežė į Kaišiadoris ryškint, jų ten to pačio ženklo didesnė laboratorija.
O dėl ryškalų - nieko jie ten nesigadina dėl vienos-kitos juostelės.
Aa..tai vadinas rekalingos Fujichrome juosteles.. ir kai nesu ryskint sakyt kad darytu negatyva? ryskintu C - 6 ? atleisk kad ikireju, bet as kaip visada bijau ko nors nesuprasti Man padovanojo kelias Fujichrome - jos pačios sau yra skaidrėm skirtos (pozityvai).
Minilabas - laboratorija, kur daro nuotraukas. Man arčiausiai Elektrėnai, su jais draugauju. O juostelę vežė į Kaišiadoris ryškint, jų ten to pačio ženklo didesnė laboratorija.
O dėl ryškalų - nieko jie ten nesigadina dėl vienos-kitos juostelės.
QUOTE(bald.nomad @ 2008 06 18, 00:33)
Griztant prie fotografavimo - imetu viena sutarsymui nuotrauka is kelioniu fotoreportazu srities, bet...
Pritariu californiagirl QUOTE(Degutė @ 2008 06 18, 01:40)
Nu va, be katino, nieko geriau ir nėr. Va, dar keli kadrai, bet nieko ypatingo.
O man pirmas patinka, gal net labiau nei katinas miestas kiek niurokas ir tamsokas
QUOTE(Getter @ 2008 06 18, 03:10)
Dryzuotieji I grazios spalvos, foto kokybiskos, bet noretusi idomesnio rakurso, kitokiu pozu. Antrojoj per drastiskai nureztas kairys sonas, desinej per daug erdves.Dryzuotieji II, matomai saules nelabai buvo, uz tat tamsoka. pirma tiesiog miela dar patiktu kur tigriukas apsikabines akmeni, kaip jau minejai, jei butu daugiau ardves, noretus vis tik ir akis jo matyti
Snipukas nelabai kokybiskas
Dedu pataisyta
QUOTE(bald.nomad @ 2008 06 18, 14:38)
Dedu pataisyta
Daug geriau dabar visai idomus kadrasQUOTE(Grethenn @ 2008 06 18, 12:12)
Aa..tai vadinas rekalingos Fujichrome juosteles.. ir kai nesu ryskint sakyt kad darytu negatyva? ryskintu C - 6 ? atleisk kad ikireju, bet as kaip visada bijau ko nors nesuprasti
Oi, Grethen, labai maišai tu tuos skaičiukus dar.. Pasiskaityk daugiau kur nors info. Efoto, kur buvau įmetus, yra ir daugiau juostelių rūšių išvardinta. Tik turbūt reik žinot taškus, kur jos būna.
Papildyta:
QUOTE(bald.nomad @ 2008 06 18, 13:38)
Dedu pataisyta
Nu įdomi foto Ypač tas mistinis šešėlis
Tik pasvirimas liko
QUOTE(Degutė @ 2008 06 18, 15:04)
Oi, Grethen, labai maišai tu tuos skaičiukus dar.. Pasiskaityk daugiau kur nors info. Efoto, kur buvau įmetus, yra ir daugiau juostelių rūšių išvardinta. Tik turbūt reik žinot taškus, kur jos būna.
Ten skaiciau ir dar kitur, bet info pilna, susirasiu, aciu Papildyta:
Noriu kad dar pakritikuotumete mano kalnus buvau dejus kai k panasaus, bet cia daug idomesnis dangus ir dar pameginau jb
Gal per rysku? nors realiai spalvos labai panasios..
o cia matyt per tamsu
QUOTE(Grethenn @ 2008 06 18, 13:50)
Noriu kad dar pakritikuotumete mano kalnus buvau dejus kai k panasaus, bet cia daug idomesnis dangus ir dar pameginau jb
Spalvos netrukdo, bet kompozicija ne šiokia nei tokia. Nesupyk, bet aš šioje nuotraukoje matau ne kalnus, o kažkokį žemių pylimą, ant kurios viršaus sėdi du žmonės... Jei kalnai, tai turi jaustis aukštis, erdvė. Čia to nėra.
QUOTE(fotolama @ 2008 06 18, 16:02)
Spalvos netrukdo, bet kompozicija ne šiokia nei tokia. Nesupyk, bet aš šioje nuotraukoje matau ne kalnus, o kažkokį žemių pylimą, ant kurios viršaus sėdi du žmonės... Jei kalnai, tai turi jaustis aukštis, erdvė. Čia to nėra.
Tas tiesa, as tik taip uzvadinau cia ir yra supiltas pylimas, realiai jis labai aukstas, bet kadangi dangus ispudingesnis, rodau daugiau jo o kas del kompozicijos? labai idomu
Getter, grazi serija, grazios spalvos, gal pirma man labaiusiai, bet bendrai - nekabina. Siaip smagu
Degute, tavo paskutinis krosiukas (su Klaipeda) man primena sena atvirute. nekabina, bet idomus bandymas. Vaikai prie juros patinka labiau, kazkokia idomi nuotaika nuotraukos
Grethen, grazus dangus, bet nieko idomaus, ir jb kazkokia murzina atrodo. Bet langva kritikuot, kai nieko stebuklingo neturi parodyt (cia sau taikau).
Ramu cia kazkaip paskutiniu momentu, tai imesiu savo ramybes iliustracija
Klajokliui tinkamas vaizdelis - dykuma ...........
Degute, tavo paskutinis krosiukas (su Klaipeda) man primena sena atvirute. nekabina, bet idomus bandymas. Vaikai prie juros patinka labiau, kazkokia idomi nuotaika nuotraukos
Grethen, grazus dangus, bet nieko idomaus, ir jb kazkokia murzina atrodo. Bet langva kritikuot, kai nieko stebuklingo neturi parodyt (cia sau taikau).
Klajokliui tinkamas vaizdelis - dykuma ...........
QUOTE(bald.nomad @ 2008 06 18, 16:33)
Va jei pirmasis planas butu kiek ryskesnis butu super! toks nuplaukiantis i rukaQUOTE(Getter @ 2008 06 18, 02:10)
Getter, man labiausiai patiko zebrų antra-trečia. Ir dar pagalvojau, kad krosintas zebras gerai atrodytų
O šnipukui pgl mane spalvingumo trūksta. Ryškumas lyg ir yra, bet tos nuplautas, nusitrynęs. Efektingiau žiūrėtusi ryškus Ir dar kad ūsai tilptų visi.