Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Nu va, be katino, nieko geriau ir nėr. Va, dar keli kadrai, bet nieko ypatingo.

user posted image

user posted image

Bet turiu dar dvi tokias juosteles ir jau tuoj atostogos smile.gif
Atsakyti
Degute visai įdomiai žiūrisi tas krosiukas 4u.gif

O aš turiu porą serijų smile.gif
Dryžuotieji I

user posted image

user posted image

user posted image

Dryžuotieji II

(Norisi šitai prikabint pavadinimą - ŠŠšššš nepažadinkit kačiuko..)
user posted image

user posted image

user posted image
Šitai turbūt vos vos erdvės trūksta, lapkutės netelpa unsure.gif

Tai va atsiduodu kritikai bigsmile.gif

Dar va tokį šnipuką turiu bigsmile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 06 18, 00:06)
Nu ne visai paparastą, nes tos paprastos ir taip negatyvinės, C-41 proceso smile.gif
Man padovanojo kelias Fujichrome - jos pačios sau yra skaidrėm skirtos (pozityvai).
Minilabas - laboratorija, kur daro nuotraukas. Man arčiausiai Elektrėnai, su jais draugauju. O juostelę vežė į Kaišiadoris ryškint, jų ten to pačio ženklo didesnė laboratorija.
O dėl ryškalų - nieko jie ten nesigadina dėl vienos-kitos juostelės.
Aa..tai vadinas rekalingos Fujichrome juosteles.. ir kai nesu ryskint sakyt kad darytu negatyva? ryskintu C - 6 ? atleisk kad ikireju, bet as kaip visada bijau ko nors nesuprasti ax.gif

QUOTE(bald.nomad @ 2008 06 18, 00:33)
Griztant prie fotografavimo - imetu viena sutarsymui smile.gif nuotrauka is kelioniu fotoreportazu srities, bet...
Pritariu californiagirl smile.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 06 18, 01:40)
Nu va, be katino, nieko geriau ir nėr. Va, dar keli kadrai, bet nieko ypatingo.
O man pirmas patinka, gal net labiau nei katinas smile.gif
miestas kiek niurokas ir tamsokas

QUOTE(Getter @ 2008 06 18, 03:10)
Dryžuotieji I
Dryžuotieji II
Dryzuotieji I grazios spalvos, foto kokybiskos, bet noretusi idomesnio rakurso, kitokiu pozu. Antrojoj per drastiskai nureztas kairys sonas, desinej per daug erdves.
Dryzuotieji II, matomai saules nelabai buvo, uz tat tamsoka. pirma tiesiog miela smile.gif dar patiktu kur tigriukas apsikabines akmeni, kaip jau minejai, jei butu daugiau ardves, noretus vis tik ir akis jo matyti
Snipukas nelabai kokybiskas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 18 birželio 2008 - 11:13
Dedu pataisyta

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bald.nomad: 18 birželio 2008 - 12:42
QUOTE(bald.nomad @ 2008 06 18, 14:38)
Dedu pataisyta
Daug geriau 4u.gif dabar visai idomus kadras
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 06 18, 12:12)
Aa..tai vadinas rekalingos Fujichrome juosteles.. ir kai nesu ryskint sakyt kad darytu negatyva? ryskintu C - 6 ? atleisk kad ikireju, bet as kaip visada bijau ko nors nesuprasti  ax.gif

Oi, Grethen, labai maišai tu tuos skaičiukus dar.. Pasiskaityk daugiau kur nors info. Efoto, kur buvau įmetus, yra ir daugiau juostelių rūšių išvardinta. Tik turbūt reik žinot taškus, kur jos būna.
Papildyta:
QUOTE(bald.nomad @ 2008 06 18, 13:38)
Dedu pataisyta

Nu įdomi foto bigsmile.gif Ypač tas mistinis šešėlis smile.gif
Tik pasvirimas liko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 06 18, 15:04)
Oi, Grethen, labai maišai tu tuos skaičiukus dar..  Pasiskaityk daugiau kur nors info. Efoto, kur buvau įmetus, yra ir daugiau juostelių rūšių išvardinta. Tik turbūt reik žinot taškus, kur jos būna.
Ten skaiciau ir dar kitur, bet info pilna, susirasiu, aciu wink.gif

Papildyta:
Noriu kad dar pakritikuotumete mano kalnus smile.gif buvau dejus kai k panasaus, bet cia daug idomesnis dangus ir dar pameginau jb

Gal per rysku? nors realiai spalvos labai panasios..
user posted image

o cia matyt per tamsu g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 06 18, 13:50)
Noriu kad dar pakritikuotumete mano kalnus smile.gif buvau dejus kai k panasaus, bet cia daug idomesnis dangus ir dar pameginau jb

Gal per rysku? nors realiai spalvos labai panasios..
user posted image

Spalvos netrukdo, bet kompozicija ne šiokia nei tokia. Nesupyk, bet aš šioje nuotraukoje matau ne kalnus, o kažkokį žemių pylimą, ant kurios viršaus sėdi du žmonės... Jei kalnai, tai turi jaustis aukštis, erdvė. Čia to nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fotolama: 18 birželio 2008 - 14:02
QUOTE(fotolama @ 2008 06 18, 16:02)
Spalvos netrukdo, bet kompozicija ne  šiokia nei tokia. Nesupyk, bet aš šioje nuotraukoje matau ne kalnus, o kažkokį žemių pylimą, ant kurios viršaus sėdi du žmonės... Jei kalnai, tai turi jaustis aukštis, erdvė. Čia to nėra.
Tas tiesa, as tik taip uzvadinau smile.gif cia ir yra supiltas pylimas, realiai jis labai aukstas, bet kadangi dangus ispudingesnis, rodau daugiau jo smile.gif
o kas del kompozicijos? labai idomu smile.gif
Atsakyti
Getter, grazi serija, grazios spalvos, gal pirma man labaiusiai, bet bendrai - nekabina. Siaip smagu 4u.gif
Degute, tavo paskutinis krosiukas (su Klaipeda) man primena sena atvirute. nekabina, bet idomus bandymas. Vaikai prie juros patinka labiau, kazkokia idomi nuotaika nuotraukos 4u.gif
Grethen, grazus dangus, bet nieko idomaus, ir jb kazkokia murzina atrodo. Bet langva kritikuot, kai nieko stebuklingo neturi parodyt (cia sau taikau). g.gif
Ramu cia kazkaip paskutiniu momentu, tai imesiu savo ramybes iliustracija

user posted image

Klajokliui tinkamas vaizdelis - dykuma ........... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bald.nomad: 18 birželio 2008 - 14:34
QUOTE(bald.nomad @ 2008 06 18, 16:33)
Ramu cia kazkaip paskutiniu momentu, tai imesiu savo ramybes iliustracija
Va jei pirmasis planas butu kiek ryskesnis butu super! toks nuplaukiantis i ruka
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 06 18, 02:10)

O aš turiu porą serijų smile.gif

Getter, man labiausiai patiko zebrų antra-trečia. Ir dar pagalvojau, kad krosintas zebras gerai atrodytų biggrin.gif
O šnipukui pgl mane spalvingumo trūksta. Ryškumas lyg ir yra, bet tos nuplautas, nusitrynęs. Efektingiau žiūrėtusi ryškus smile.gif Ir dar kad ūsai tilptų visi.
Atsakyti