Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Degute- kokia faina nuotrauka. Parodyk daugiau kaip ten sugadino smile.gif

Sansara, dar bandyk deretis biski wink.gif Fotohobi, tai kartais duoda kokius 2% arba koki UV filtra pasiulo hihihi.gif

PANOS, TAI KADA TAS MEET'AS SIA SAVAITE????????????????????
Atsakyti
Mylia, sveikinu su pirkiniu, lauksim rezultatu 4u.gif
Papildyta:
Tiesa, man padare 300lt nuolaida nikonui vilbroj tongue.gif
labai linksma buvo, as rezervavau, prasiau nuolaidos - nesutiko. tada paskambinau pasakiau, kad neimsiu, radau kitur pigiau (taip ir buvo). neuzilgo jie perskambino, sako darom jum nuolaida! sakau nepakanka man, ten vis tiek pigiau. dar po keliu minuciu vel skambina, sako tik siandien ir tik jums nikon d40x uz 2000lt biggrin.gif sakau uz valandos bunu ir jamu. o kainavo 2300 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 06 17, 20:34)

na fainas smile.gif o galit paaiskint, kas tas krosiukas ir kaip ten ta jusota gadino?  g.gif

Va, labai patiko šitas straipsniukas apie cross process smile.gif

O gadint man nenorėjo minilabe. Nes nešiau skaidrinę juostą, o prašiau išryškint kaip negatyvinę. Jie man įrodinėjo, kad taip negalima, galvojo, kad nesuprantu. O aš vis sakau, kad suprantu, bet vistiek noriu taip. Nu jau kai baigėsi kantrybė, tada sako - juk mes sugadinsim biggrin.gif O aš sakau - tai aš ir noriu, kad gadintumet smile.gif
Ir visai neblogai pagadino smile.gif
Atsakyti
Geras tavo krosiukas, Degute. Patinka spalvos, grudas. Kaip sakom - gal ant sinos nekabinciau, bet idomu.
As tai supratau, kad ant juotos tikrai nesimesiu, as net su skaitmena vos draugauju - per metus nuotrauku nesutvarkiau sad.gif Ivairoves delei, gal ko idesiu vakarop (futbolas gyvenima reguliuoja).
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 06 17, 22:13)
Va, labai patiko šitas straipsniukas apie cross process smile.gif

O gadint man nenorėjo minilabe. Nes nešiau skaidrinę juostą, o prašiau išryškint kaip negatyvinę. Jie man įrodinėjo, kad taip negalima, galvojo, kad nesuprantu. O aš vis sakau, kad suprantu, bet vistiek noriu taip. Nu jau kai baigėsi kantrybė, tada sako - juk mes sugadinsim biggrin.gif O aš sakau - tai aš ir noriu, kad gadintumet smile.gif
Ir visai neblogai pagadino smile.gif
Kaip idomu bigsmile.gif
tai dabar taip: nusiperki paprasta juosta ir prasai kad isryskintu ne E-6 budu, o E-41? kad gautusi negatyvas? o kas tas Minilabe, cia ryskina juostas?
Atsakyti
Nu bais susidomejau, tik dabar noriu zinot ka sakyt kai nesiu ryskint biggrin.gif kaip ten juos apgaut, nes kaip supratau daznai atsikalbineja tai daryt, ale ryskai genda
Atsakyti
Dėkui už komentarus smile.gif Jei rasiu dar ką vartotino - įmesiu smile.gif
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 17, 20:36)

PANOS, TAI KADA TAS MEET'AS SIA SAVAITE????????????????????

Gal penktadienį? O gal po Joninių? (tada ir aš nedirbsiu jau smile.gif )
Savaitgalį tai čiuošiu link Klp smile.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 06 17, 22:09)
Kaip idomu  bigsmile.gif
tai dabar taip: nusiperki paprasta juosta ir prasai kad isryskintu ne E-6 budu, o E-41? kad gautusi negatyvas? o kas tas Minilabe, cia ryskina juostas?

Nu ne visai paparastą, nes tos paprastos ir taip negatyvinės, C-41 proceso smile.gif
Man padovanojo kelias Fujichrome - jos pačios sau yra skaidrėm skirtos (pozityvai).
Minilabas - laboratorija, kur daro nuotraukas. Man arčiausiai Elektrėnai, su jais draugauju. O juostelę vežė į Kaišiadoris ryškint, jų ten to pačio ženklo didesnė laboratorija.
O dėl ryškalų - nieko jie ten nesigadina dėl vienos-kitos juostelės.
Atsakyti
tai gal Klp tą meetą? bigsmile.gif mes irgi link jūros čiuošim
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 06 17, 23:10)
tai gal Klp tą meetą? bigsmile.gif mes irgi link jūros čiuošim

Bijau, kad Klp nepasieksim bigsmile.gif Pastrigsim nedavažiavę - Jokūbavo soduose. Nes važiuojam švęst mano tėčio gimtadienio ir kažin, ar mieste pasirodysim. O pirmadienį atgal jau važiuojam.
Atsakyti
Griztant prie fotografavimo - imetu viena sutarsymui smile.gif nuotrauka is kelioniu fotoreportazu srities, bet...
user posted image
Atsakyti
bald.nomad, visu pirma tiesinciau- kiek griuna i desine. Antra- kirpciau apacios...per daug jos, tas tamsus seselis apcioje nieko nepriduoda...tuo paciu kazkiek ir desines nuimciau(gal iki tos trecios kolonos). Labai patinka einantis seselis, o einancio zmogaus nesimato blink.gif mistika biggrin.gif Siaip gana idomus kadras 4u.gif

Degute, nu fainai thumbup.gif patiko tavo katinelis, liuks spalvos visai ir siaip kokybe superine 4u.gif
Atsakyti
Aciu, bandysiu ryt surat originala, ir pakarpyt - o gal kas iseis? g.gif
Atsakyti