Degute- kokia faina nuotrauka. Parodyk daugiau kaip ten sugadino
Sansara, dar bandyk deretis biski Fotohobi, tai kartais duoda kokius 2% arba koki UV filtra pasiulo
PANOS, TAI KADA TAS MEET'AS SIA SAVAITE????????????????????
Mylia, sveikinu su pirkiniu, lauksim rezultatu
Papildyta:
Tiesa, man padare 300lt nuolaida nikonui vilbroj
labai linksma buvo, as rezervavau, prasiau nuolaidos - nesutiko. tada paskambinau pasakiau, kad neimsiu, radau kitur pigiau (taip ir buvo). neuzilgo jie perskambino, sako darom jum nuolaida! sakau nepakanka man, ten vis tiek pigiau. dar po keliu minuciu vel skambina, sako tik siandien ir tik jums nikon d40x uz 2000lt sakau uz valandos bunu ir jamu. o kainavo 2300
Papildyta:
Tiesa, man padare 300lt nuolaida nikonui vilbroj
labai linksma buvo, as rezervavau, prasiau nuolaidos - nesutiko. tada paskambinau pasakiau, kad neimsiu, radau kitur pigiau (taip ir buvo). neuzilgo jie perskambino, sako darom jum nuolaida! sakau nepakanka man, ten vis tiek pigiau. dar po keliu minuciu vel skambina, sako tik siandien ir tik jums nikon d40x uz 2000lt sakau uz valandos bunu ir jamu. o kainavo 2300
QUOTE(Grethenn @ 2008 06 17, 20:34)
Va, labai patiko šitas straipsniukas apie cross process
O gadint man nenorėjo minilabe. Nes nešiau skaidrinę juostą, o prašiau išryškint kaip negatyvinę. Jie man įrodinėjo, kad taip negalima, galvojo, kad nesuprantu. O aš vis sakau, kad suprantu, bet vistiek noriu taip. Nu jau kai baigėsi kantrybė, tada sako - juk mes sugadinsim O aš sakau - tai aš ir noriu, kad gadintumet
Ir visai neblogai pagadino
Geras tavo krosiukas, Degute. Patinka spalvos, grudas. Kaip sakom - gal ant sinos nekabinciau, bet idomu.
As tai supratau, kad ant juotos tikrai nesimesiu, as net su skaitmena vos draugauju - per metus nuotrauku nesutvarkiau Ivairoves delei, gal ko idesiu vakarop (futbolas gyvenima reguliuoja).
As tai supratau, kad ant juotos tikrai nesimesiu, as net su skaitmena vos draugauju - per metus nuotrauku nesutvarkiau Ivairoves delei, gal ko idesiu vakarop (futbolas gyvenima reguliuoja).
QUOTE(Degutė @ 2008 06 17, 22:13)
Va, labai patiko šitas straipsniukas apie cross process
O gadint man nenorėjo minilabe. Nes nešiau skaidrinę juostą, o prašiau išryškint kaip negatyvinę. Jie man įrodinėjo, kad taip negalima, galvojo, kad nesuprantu. O aš vis sakau, kad suprantu, bet vistiek noriu taip. Nu jau kai baigėsi kantrybė, tada sako - juk mes sugadinsim O aš sakau - tai aš ir noriu, kad gadintumet
Kaip idomu O gadint man nenorėjo minilabe. Nes nešiau skaidrinę juostą, o prašiau išryškint kaip negatyvinę. Jie man įrodinėjo, kad taip negalima, galvojo, kad nesuprantu. O aš vis sakau, kad suprantu, bet vistiek noriu taip. Nu jau kai baigėsi kantrybė, tada sako - juk mes sugadinsim O aš sakau - tai aš ir noriu, kad gadintumet
tai dabar taip: nusiperki paprasta juosta ir prasai kad isryskintu ne E-6 budu, o E-41? kad gautusi negatyvas? o kas tas Minilabe, cia ryskina juostas?
Nu bais susidomejau, tik dabar noriu zinot ka sakyt kai nesiu ryskint kaip ten juos apgaut, nes kaip supratau daznai atsikalbineja tai daryt, ale ryskai genda
Dėkui už komentarus Jei rasiu dar ką vartotino - įmesiu
Gal penktadienį? O gal po Joninių? (tada ir aš nedirbsiu jau )
Savaitgalį tai čiuošiu link Klp
Nu ne visai paparastą, nes tos paprastos ir taip negatyvinės, C-41 proceso
Man padovanojo kelias Fujichrome - jos pačios sau yra skaidrėm skirtos (pozityvai).
Minilabas - laboratorija, kur daro nuotraukas. Man arčiausiai Elektrėnai, su jais draugauju. O juostelę vežė į Kaišiadoris ryškint, jų ten to pačio ženklo didesnė laboratorija.
O dėl ryškalų - nieko jie ten nesigadina dėl vienos-kitos juostelės.
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 17, 20:36)
Gal penktadienį? O gal po Joninių? (tada ir aš nedirbsiu jau )
Savaitgalį tai čiuošiu link Klp
QUOTE(Grethenn @ 2008 06 17, 22:09)
Kaip idomu
tai dabar taip: nusiperki paprasta juosta ir prasai kad isryskintu ne E-6 budu, o E-41? kad gautusi negatyvas? o kas tas Minilabe, cia ryskina juostas?
Nu ne visai paparastą, nes tos paprastos ir taip negatyvinės, C-41 proceso
Man padovanojo kelias Fujichrome - jos pačios sau yra skaidrėm skirtos (pozityvai).
Minilabas - laboratorija, kur daro nuotraukas. Man arčiausiai Elektrėnai, su jais draugauju. O juostelę vežė į Kaišiadoris ryškint, jų ten to pačio ženklo didesnė laboratorija.
O dėl ryškalų - nieko jie ten nesigadina dėl vienos-kitos juostelės.
QUOTE(Gaziulka @ 2008 06 17, 23:10)
tai gal Klp tą meetą? mes irgi link jūros čiuošim
Bijau, kad Klp nepasieksim Pastrigsim nedavažiavę - Jokūbavo soduose. Nes važiuojam švęst mano tėčio gimtadienio ir kažin, ar mieste pasirodysim. O pirmadienį atgal jau važiuojam.
Griztant prie fotografavimo - imetu viena sutarsymui nuotrauka is kelioniu fotoreportazu srities, bet...
bald.nomad, visu pirma tiesinciau- kiek griuna i desine. Antra- kirpciau apacios...per daug jos, tas tamsus seselis apcioje nieko nepriduoda...tuo paciu kazkiek ir desines nuimciau(gal iki tos trecios kolonos). Labai patinka einantis seselis, o einancio zmogaus nesimato mistika Siaip gana idomus kadras
Degute, nu fainai patiko tavo katinelis, liuks spalvos visai ir siaip kokybe superine
Degute, nu fainai patiko tavo katinelis, liuks spalvos visai ir siaip kokybe superine
Aciu, bandysiu ryt surat originala, ir pakarpyt - o gal kas iseis?