dabar ant fotocentras.lt pavarysiu. negražiai jie elgiasi. mano blykstė, kuri pasak jų turėjo būti "po savaitgalio", praeitą savaitę paskambinus "per šią sav", vakar paskambinus - "rytoj", šiandien bus tik "kitą pirmadienį, nes krovinys užstrigo". vat ir norėk žmogau sutaupyti 150 lt - tenka laukti n dienų be jokios garantijos, kad po savaitės tai jau bus tikrai
vyras netoli dirba, tai paprašiau, kad nueitų arba derėtis dėl vilkinimo ir mušti kainą, arba atsiimti užstato
Getter, su gimtadieniu!!!
Gimp naudoju konvertavimui į BW. Man patinka tas spalvų skaidymas. PS apskritai neturiu, o šiaip naudojuosi legaliais PS Elements, nors ir sena versija
Ot ir paskaičiau
Žinok, tas, kas nori, patys ieško alternatyvų. O tie, kas įpratę, kad jiems būtų sudėliota lėkštutėse, ir su kitom OS nieko nepasieks
Esu žaidus ir su DOS'u, ir su UNIX ir t.t. Bet dabar man pilnai užtenka WINDOWS (beje, turiu legalius ) Jei reiktų kitos OS, nesunkiai prisitaikyčiau.
Ai, dar krosiukas mano
QUOTE(Mylia @ 2008 06 17, 10:47)
Beje, i programu tema: ar kas nors naudojat ar naudojot tokia programa Gimp? Ji verta demesio?
Gimp naudoju konvertavimui į BW. Man patinka tas spalvų skaidymas. PS apskritai neturiu, o šiaip naudojuosi legaliais PS Elements, nors ir sena versija
QUOTE(Sansara @ 2008 06 17, 14:20)
jei mokinius nuo pat pradžios pratintų prie alternatyvų (degute neskaityk ), o ne windozės, užaugtų karta neįpratusi prie tų pačių funkcijų, pavadinimų, greičiausių kelių visur ir bent kažkas pasikeistų.
Ot ir paskaičiau
Žinok, tas, kas nori, patys ieško alternatyvų. O tie, kas įpratę, kad jiems būtų sudėliota lėkštutėse, ir su kitom OS nieko nepasieks
Esu žaidus ir su DOS'u, ir su UNIX ir t.t. Bet dabar man pilnai užtenka WINDOWS (beje, turiu legalius ) Jei reiktų kitos OS, nesunkiai prisitaikyčiau.
Ai, dar krosiukas mano
QUOTE(Sansara @ 2008 06 17, 15:13)
Aha O taip nenorėjo gadinti
O kai skanavo, vis dar norėjo padaryti spalvas, artimas natūralioms Sakiau, kad paliktų ramybėj
Geras minilabas, jei norėčiau, leistų prie savo mašinų ir mane. Bet kažkaip nelabai lankstūs
QUOTE(Sansara @ 2008 06 17, 13:44)
dabar ant fotocentras.lt pavarysiu.
Elgiasi tai negraziai, bet svarbiausia, kad atves galiausiai blykste. Tik isivaizduoju kaip nekantru
Degute, gera nuotrauka
QUOTE(Mylia @ 2008 06 17, 15:18)
Elgiasi tai negraziai, bet svarbiausia, kad atves galiausiai blykste. Tik isivaizduoju kaip nekantru
atsiėmėm užstatą.
vienas yra kai pasako "per mėnesį atvešim", kitas yra, kai pasako, kad bus po kelių dienų, o gaunasi vis tiek vos ne per mėnesį. aš nebūčiau užstato davus, jei būt pasakę, kad tiek veš. nes svarbūs du renginiai buvo planuose (iš kurių jau vienas paaukotas už tuos 150 lt kur norėjau sutaupyt), o kitas prieš akis
nekantrumas suvaldomas jausmas.
Degute, man tavo crosiuka uzkrauna tik iki langelio
Sansara, uzjauciu del blykstes. Ka zadi dabar daryt? Kur pirkt? Ar lauksi sitos uzsakytos?
Sansara, uzjauciu del blykstes. Ka zadi dabar daryt? Kur pirkt? Ar lauksi sitos uzsakytos?
Sveikos merginos,
Kaip tik pritaikau minute, uzsuku. Kazkaip vis dar nedristu komentuoti Jusu nuotrauku, gal todel kad paciai iki ju toli Norejau dar viena dalyka paklausti: kodel kovertuojant foto i j/b ne visuomet graziai iseina? Gimp nebandzius esu, jauciu, kad teks pabandyt kol kas naudojuos CS3, bet zinant, kad ir cia ziniu truksta be galo daug, tai ne kas ir gaunasi Viena mergina atsiunte plug-ins paketeli photoshopui, bet kol foto photoshope arba darant is RGB j/b tai rodo pusetinai, o kai ikeliu i kudra net paciai baisu. Pasakykit, kaip Jus tokias j/b grazias padarot? Kazkur matyt praskaiciau si epizoda
Kaip tik pritaikau minute, uzsuku. Kazkaip vis dar nedristu komentuoti Jusu nuotrauku, gal todel kad paciai iki ju toli Norejau dar viena dalyka paklausti: kodel kovertuojant foto i j/b ne visuomet graziai iseina? Gimp nebandzius esu, jauciu, kad teks pabandyt kol kas naudojuos CS3, bet zinant, kad ir cia ziniu truksta be galo daug, tai ne kas ir gaunasi Viena mergina atsiunte plug-ins paketeli photoshopui, bet kol foto photoshope arba darant is RGB j/b tai rodo pusetinai, o kai ikeliu i kudra net paciai baisu. Pasakykit, kaip Jus tokias j/b grazias padarot? Kazkur matyt praskaiciau si epizoda
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 17, 18:54)
nelauksiu. jau atsiėmiau užstatą. tai ryt kažkur bandysiu ieškot. pasirinkimas už tą pačią kainą gana platus: fotohobis, vilbra, foto.lt gal apskambinsiu, kurie arčiausiai namų bus ir turės, ten ir lėksiu.
Ačiū už komentarus mano ekspeimentui. Reiks gerai apžiūrėt, kas ten dar yra
Stebukle, lėtai krauna, nes "sunkus" failas. Pabandyk F5 - refresh. Gal užkraus.
Stebukle, lėtai krauna, nes "sunkus" failas. Pabandyk F5 - refresh. Gal užkraus.
QUOTE(Elina @ 2008 06 17, 15:16)
Pora mano ankstesnių bandymų. Nežinau kodėl man Avytes j/b tokia nebegraži gaunasi
Pirma man patinka, labai naturali antroje noretus, kad tas eziukas nosyte butu iskises nes dabar tas kamuoliukas neytin idomus tampa akcentu, o mergyte isplaukus.. kzkaip nesiziuri
3cia kaip visad, kokybiska, bet jau tokiu daug matem
QUOTE(Degutė @ 2008 06 17, 16:01)
Ai, dar krosiukas mano
na fainas o galit paaiskint, kas tas krosiukas ir kaip ten ta jusota gadino?