Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

dabar ant fotocentras.lt pavarysiu. negražiai jie elgiasi. mano blykstė, kuri pasak jų turėjo būti "po savaitgalio", praeitą savaitę paskambinus "per šią sav", vakar paskambinus - "rytoj", šiandien bus tik "kitą pirmadienį, nes krovinys užstrigo". vat ir norėk žmogau sutaupyti 150 lt - tenka laukti n dienų be jokios garantijos, kad po savaitės tai jau bus tikrai verysad.gif
vyras netoli dirba, tai paprašiau, kad nueitų arba derėtis dėl vilkinimo ir mušti kainą, arba atsiimti užstato verysad.gif
Atsakyti
Getter, su gimtadieniu!!!

QUOTE(Mylia @ 2008 06 17, 10:47)
Beje, i programu tema: ar kas nors naudojat ar naudojot tokia programa Gimp? Ji verta demesio?

Gimp naudoju konvertavimui į BW. Man patinka tas spalvų skaidymas. PS apskritai neturiu, o šiaip naudojuosi legaliais PS Elements, nors ir sena versija smile.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 06 17, 14:20)
drinks_cheers.gif jei mokinius nuo pat pradžios pratintų prie alternatyvų (degute neskaityk  lotuliukas.gif ), o ne windozės, užaugtų karta neįpratusi prie tų pačių funkcijų, pavadinimų, greičiausių kelių visur ir bent kažkas pasikeistų.

Ot ir paskaičiau lotuliukas.gif
Žinok, tas, kas nori, patys ieško alternatyvų. O tie, kas įpratę, kad jiems būtų sudėliota lėkštutėse, ir su kitom OS nieko nepasieks smile.gif
Esu žaidus ir su DOS'u, ir su UNIX ir t.t. Bet dabar man pilnai užtenka WINDOWS (beje, turiu legalius smile.gif ) Jei reiktų kitos OS, nesunkiai prisitaikyčiau.

Ai, dar krosiukas mano smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 17 birželio 2008 - 14:03
degute, juosta? kur leidai sugadinti? lotuliukas.gif
puiki foto. puikus ryškumas.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 06 17, 15:13)
degute, juosta? kur leidai sugadinti?  lotuliukas.gif
puiki foto. puikus ryškumas.

Aha smile.gif O taip nenorėjo gadinti biggrin.gif
O kai skanavo, vis dar norėjo padaryti spalvas, artimas natūralioms biggrin.gif Sakiau, kad paliktų ramybėj smile.gif
Geras minilabas, jei norėčiau, leistų prie savo mašinų ir mane. Bet kažkaip nelabai lankstūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 06 17, 13:44)
dabar ant fotocentras.lt pavarysiu.

Elgiasi tai negraziai, bet svarbiausia, kad atves galiausiai blykste. Tik isivaizduoju kaip nekantru 4u.gif

Degute, gera nuotrauka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 17 birželio 2008 - 15:19
QUOTE(Mylia @ 2008 06 17, 15:18)
Elgiasi tai negraziai, bet svarbiausia, kad atves galiausiai blykste. Tik isivaizduoju kaip nekantru  4u.gif

atsiėmėm užstatą. doh.gif
vienas yra kai pasako "per mėnesį atvešim", kitas yra, kai pasako, kad bus po kelių dienų, o gaunasi vis tiek vos ne per mėnesį. aš nebūčiau užstato davus, jei būt pasakę, kad tiek veš. nes svarbūs du renginiai buvo planuose (iš kurių jau vienas paaukotas už tuos 150 lt kur norėjau sutaupyt), o kitas prieš akis doh.gif
nekantrumas suvaldomas jausmas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Degute, neturiu dabar laiko placiau pakomentuoti, bet pagirt tai norisi - man thumbup.gif tas katinukas crossintas
Atsakyti
Degute, man tavo crosiuka uzkrauna tik iki langelio sad.gif

Sansara, uzjauciu del blykstes. Ka zadi dabar daryt? Kur pirkt? Ar lauksi sitos uzsakytos?
Atsakyti
Sveikos merginos,
Kaip tik pritaikau minute, uzsuku. Kazkaip vis dar nedristu komentuoti Jusu nuotrauku, gal todel kad paciai iki ju toli smile.gif Norejau dar viena dalyka paklausti: kodel kovertuojant foto i j/b ne visuomet graziai iseina? Gimp nebandzius esu, jauciu, kad teks pabandyt smile.gif kol kas naudojuos CS3, bet zinant, kad ir cia ziniu truksta be galo daug, tai ne kas ir gaunasi doh.gif Viena mergina atsiunte plug-ins paketeli photoshopui, bet kol foto photoshope arba darant is RGB j/b tai rodo pusetinai, o kai ikeliu i kudra net paciai baisu. Pasakykit, kaip Jus tokias j/b grazias padarot? Kazkur matyt praskaiciau si epizoda blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 17, 18:54)
Sansara, uzjauciu del blykstes. Ka zadi dabar daryt? Kur pirkt? Ar lauksi sitos uzsakytos?

nelauksiu. jau atsiėmiau užstatą. tai ryt kažkur bandysiu ieškot. pasirinkimas už tą pačią kainą gana platus: fotohobis, vilbra, foto.lt g.gif gal apskambinsiu, kurie arčiausiai namų bus ir turės, ten ir lėksiu.
Atsakyti
Ačiū už komentarus mano ekspeimentui. Reiks gerai apžiūrėt, kas ten dar yra smile.gif

Stebukle, lėtai krauna, nes "sunkus" failas. Pabandyk F5 - refresh. Gal užkraus.
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 06 17, 15:16)
Pora mano ankstesnių bandymų. Nežinau kodėl man Avytes j/b tokia nebegraži gaunasi g.gif
Pirma man patinka, labai naturali smile.gif
antroje noretus, kad tas eziukas nosyte butu iskises ax.gif nes dabar tas kamuoliukas neytin idomus tampa akcentu, o mergyte isplaukus.. kzkaip nesiziuri
3cia kaip visad, kokybiska, bet jau tokiu daug matem biggrin.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 06 17, 16:01)
Ai, dar krosiukas mano smile.gif
na fainas smile.gif o galit paaiskint, kas tas krosiukas ir kaip ten ta jusota gadino? g.gif
Atsakyti