Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sansara @ 2008 06 16, 14:27)
mano poliarizuotas dangus.

Geras bigsmile.gif cia jau nebe nuotrauka, cia paveikslas smile.gif O cia su PS daug koreguota?

Beje, Sansara, pol. filtra pirkai 50-tukui?

ir P. S. Faina buvo pamatyti Jusu seimynele su laimetu prizu, ypac mazius laimingas ten, kad net grazu ziureti biggrin.gif Sveikinu dar karta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 16 birželio 2008 - 15:37
QUOTE(Mylia @ 2008 06 16, 15:33)
1. Geras  bigsmile.gif cia jau nebe nuotrauka, cia paveikslas  smile.gif O cia su PS daug koreguota?

2. Beje, Sansara, pol. filtra pirkai 50-tukui?

3. ir P. S. Faina buvo pamatyti Jusu seimynele su laimetu prizu, ypac mazius laimingas ten, kad net grazu ziureti biggrin.gif Sveikinu dar karta  4u.gif

1. levels, kontrastas, šarpinta, mažinta.
dirbu dviem programom. tai Aperture 2 pirmos dvi porcedūros, su PS paskutinės dvi smile.gif (Aperture man labai prastai mažina nuotraukas doh.gif todėl tenka ir PS traukt)
tiesa, fotografuota į RAW

2. 50tuko skersmuo pas mane toks pats kaip ir kitinio - 52 mm, todėl tinka abiems. šiaip derinau kit'ui labiau lotuliukas.gif platesnis kampas svarbiau peizažuose, o dažniausia jiems ir naudoji pol filtrą.

3. dėkui. mažius ten buvo nelaimingas ir nesmagiai jautėsi, kad kažkoks dėdė fotkina jau 101 kadrą, tai paprašėm nusišypsot "kaip jis moka" (o moka tik dirbtinai kai paprašai), tai išspaudė savo dirbtinę šypseną per prievartą lotuliukas.gif ale džiaugsmas atrodo iš šono begalinis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 16 birželio 2008 - 15:46
QUOTE(Sansara @ 2008 06 16, 08:58)
Gaziulka, dalyvauju  blush2.gif nesunku atpažinti  lotuliukas.gif

Grethen, antroji daug geriau. daug stabilesnė kompozicija už pirmosios. spalvota man įdomesnė.

Karbyne, kadangi retai ten važiuoju, tai nustebau ir tiek pamačius  rolleyes.gif kad nelabai man jos nudžiūvę pasirodė. nežinau, kaip buvo anksčiau.

Aš daugmaž ten šį savaitgalį buvau, tai fotografuot aišku galima, bet didžiuma pavytę jau. Kraščiukai pabalę. Iš toliau aišku įspūdis geras, nes nekrinta į akis tas pavytimas.
pvz. viena iš mažiau laiko paliestų (kaip į nuotrauką nežiūrėt biggrin.gif)

user posted image
user posted image
Atsakyti
Sansara, man tai tas aguonu laukas labai patinka.... ir siaip aguonines foto man labai, dabar net namu interjere galvoju panaudoti kazka is tokiu motyvu. Vis dar prisimenu Bites M aguonu foto.
Jau kaip uzsimaniau veidrodinio fotiko..... itariu, kad greit turesiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 06 16, 16:27)
mano poliarizuotas dangus. šią foto dedu tik kaip dangaus nufotografuoto su poliarizaciniu filtru pavyzdį.
Dangus kaip netikras, debesys apkonturuoti, bet gal taip ir buvo, siaip neblogai atrodo, tikrai geirau nei persviestas dagus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2008 06 16, 07:28)

Ačiū Žužu 4u.gif Kažkoks negimtadieniškas gimtadienis gavosi verysad.gif
Atsakyti
Beje, o aguonas jau nebedraudzia auginti? Ar cia narkomanai pasistenge?
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 06 17, 05:32)
Beje, o aguonas jau nebedraudzia auginti? Ar cia narkomanai pasistenge?

na bent jau tas, kur mes fotkinom, tai nepasėta jokia kultūra, nors laukas suartas. matyt ten aguonų natūraliai užsisėja kaip piktžolės. bet gal jas užarti reik iki galvučių nužaliavimo g.gif nes augint tai tikrai negirdėjau, kad būtų leidę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 06 17, 02:19)
Ačiū Žužu  4u.gif  Kažkoks negimtadieniškas gimtadienis gavosi  verysad.gif

Ir as labai sveikinu Su NEGIMTADIENISKU GIMTADIENIU Tave 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Gal galėtumėte man padėti vienu klausimuku rolleyes.gif Kaip patiesinti horizontą ne photoshopo programa? Naminis kompas nebepaveža photoshopo, o su kitom programomis nežinau, kaip reikia tiesinti doh.gif
Turiu namie Paint.net, picasa, bet niekaip nesugalvoju kaip patiesinti horizontą su jomis smile.gif Gal galėtumėte parašyti, kaip tiesinat horizontą ne photoshopu? Kokias dar programas naudojate, kurios neužima dau vietos kompe?
Ačiū smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuka: 17 birželio 2008 - 09:08
Aš anksčiau ACDC naudodavau nuotraukų pasukimui (ir horizonto tiesinimui) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katuka @ 2008 06 17, 09:06)
Sveiki  4u.gif
Gal galėtumėte man padėti vienu klausimuku  rolleyes.gif Kaip patiesinti horizontą ne photoshopo programa? Naminis kompas nebepaveža photoshopo, o su kitom programomis nežinau, kaip reikia tiesinti  doh.gif
Turiu namie Paint.net, picasa, bet niekaip nesugalvoju kaip patiesinti horizontą su jomis  smile.gif Gal galėtumėte parašyti, kaip tiesinat horizontą ne photoshopu? Kokias dar programas naudojate, kurios neužima dau vietos kompe?
Ačiū  smile.gif

As galiu apie Picasa paisakyti smile.gif
Atsidarai Picasa, tada atsidarai viena nuotrauka ir prie "pagrindiniai taisymai" yra antra nuo virsaus komanda "tiesinti", paspaudi ant jos na ir tiesini kiek norisi smile.gif patiesinusi kiek reikia, paspaudi "taikyti" ir tavo tiesinimas uzfiksuotas smile.gif Tik tiesinant (bent jau su Picasa) kencia nuotraukos kokybe, vaizdas pasidaro ne toks astrus...

Beje, i programu tema: ar kas nors naudojat ar naudojot tokia programa Gimp? Ji verta demesio?
Atsakyti