Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Pora variantu, laukiu komentaru 4u.gif net nzn kas ispudingiau, spalvota ar jb. cia dejau kokiu 10 sluoksniu su PS, truputi pavyko suminkstinti vandeni ir debesis smile.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
zinai, as nesu peizazu profe, tai i mano nuomone gali l.neziuret, bet nelabai ka idomaus matau. paprastai tokios foto sudomina, jeigu buna subtili horizonto linija, kzk idomi maza detale (namelis, medelis tolumoj ar pan) ar spalviskai ypatingos. Siuo atveju man ta misko linija gan nuobodi, kzk subtilumo truksta ar ko, nesuprantu. kiek kabina beveik idealus dangaus atspindis vandeny - ta prasme, horizontas per viduri man cia vietoj, bet spalvos kzk nepakankamai idomios, ir objektas irgi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 06 16, 00:29)
zinai, as nesu peizazu profe, tai i mano nuomone gali l.neziuret, bet nelabai ka idomaus matau. paprastai tokios foto sudomina, jeigu buna subtili horizonto linija, kzk idomi maza detale (namelis, medelis tolumoj ar pan) ar spalviskai ypatingos. Siuo atveju man ta misko linija gan nuobodi, kzk subtilumo truksta ar ko, nesuprantu. kiek kabina beveik idealus dangaus atspindis vandeny - ta prasme, horizontas per viduri man cia vietoj, bet  spalvos kzk nepakankamai idomios, ir objektas irgi unsure.gif
Gal ir teisybe, kadangi ir as tikrai ne profe, tai ir klausiu nuomones is pasalies, nes as nebesuprantu smile.gif spalvas galima buvo intensyvint, kurt stipresni ispudi, bet pagalvojau, kad tegu lieka naturalu
Atsakyti
oj, tikrai ne intensyvume esme - kaip tik subtilumas, spalvine gama, netiketa sviesa paprastai paperka, toli grazu ne intensyvumas viska padaro
Atsakyti
Gal idomiau?

user posted image

user posted image

Man gal jb visia prie sirdies
Atsakyti
Sveiki 4u.gif ,
Nesenai isigijau Canon EOS 400D fotoaparata. O pries tai turejau Sony cyber-shot DSC-P100. Noreciau ismokti kokybiskiau paveiksluoti ir ismokti pasinaudoti sio aparato galimybemis. Truputi pas jus paskaitineju. Jus cia daug idomiu dalyku rasot. Bet man kaip pradedanciai, tai pirmiausia reiketu pastudijuoti fotoaparato instrukcija ir paskaitineti jusu ankstesniasias temas. Problema, ta, kad neturiu lietuviskos instrukcijos. Todel noreciau paprasyti jusu, gal kas turite elektronine lietuviskos instrukcijos versija? Arba gal zinote kur as ja galeciau isigyti? Buciau labai jums dekinga.
Atsakyti
QUOTE(kevina @ 2008 06 16, 00:57)
neturiu lietuviskos instrukcijos. Todel noreciau paprasyti jusu, gal kas turite elektronine lietuviskos instrukcijos versija?

jeigu gausi- duok ir man zinot blush2.gif ax.gif
Grethenn, man antro variantonto spalvota dangus thumbup.gif gal medziai kiek per tamsus, nes susilieja i viena juoda blyna g.gif

Getter happybday.gif
Atsakyti
Gaziulka, dalyvauju blush2.gif nesunku atpažinti lotuliukas.gif

Grethen, antroji daug geriau. daug stabilesnė kompozicija už pirmosios. spalvota man įdomesnė.

Karbyne, kadangi retai ten važiuoju, tai nustebau ir tiek pamačius rolleyes.gif kad nelabai man jos nudžiūvę pasirodė. nežinau, kaip buvo anksčiau. kadangi apie vilnių nieko panašaus neįmanoma rasti, mano reakcija į tuos laukus buvo wow lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 16 birželio 2008 - 08:01
QUOTE(kevina @ 2008 06 15, 23:57)
Sveiki  4u.gif ,
Nesenai isigijau Canon EOS 400D fotoaparata, gal kas turite elektronine lietuviskos instrukcijos versija? Arba gal zinote kur as ja galeciau isigyti? Buciau labai jums dekinga.

QUOTE(Žūžū @ 2008 06 16, 07:28)
jeigu gausi- duok ir man zinot  blush2.gif  ax.gif

pabandykit pažiūrėt čia.
turėkit kantrybės, ilgai kraunas, nes failas- virš 50 MB doh.gif
Atsakyti
QUOTE(luokė @ 2008 06 16, 09:28)
pabandykit pažiūrėt čia.
turėkit kantrybės, ilgai kraunas, nes failas- virš 50 MB  doh.gif

dekui thumbup.gif , bandysiu atsidaryt. Labai jau noriu tos lietuviskos instrukcijos.
Papildyta:
atsidariau smile.gif Dekui uz sia nuoroda thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
na reiks studijuoti dabar smile.gif
Atsakyti
mano poliarizuotas dangus. šią foto dedu tik kaip dangaus nufotografuoto su poliarizaciniu filtru pavyzdį. iš aguonų lauko ką nors vėliau sukrapštysiu gražesnio mirksiukas.gif tik pastebėjau, kad labai sunku su kontrastu pasidaro, kai poliarizacinis filtras taip aiškiai dangų ištraukia g.gif kažkaip atrodo, kad visos foto perkontrastintos. o jei pamažini kontrastą, irgi per duag jaučiasi. na čia matyt mano nepatirtis su filtru ir su juo darytom foto tik šneka lotuliukas.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 06 16, 15:27)
mano poliarizuotas dangus. šią foto dedu tik kaip dangaus nufotografuoto su poliarizaciniu filtru pavyzdį. iš aguonų lauko ką nors vėliau sukrapštysiu gražesnio  mirksiukas.gif tik pastebėjau, kad labai sunku su kontrastu pasidaro, kai poliarizacinis filtras taip aiškiai dangų ištraukia  g.gif kažkaip atrodo, kad visos foto perkontrastintos. o jei pamažini kontrastą, irgi per duag jaučiasi. na čia matyt mano nepatirtis su filtru ir su juo darytom foto tik šneka  lotuliukas.gif

Nu geras bigsmile.gif Dangus labai liuks. Dar kiek pakadravus su aguonom, labai liuks kadras smile.gif
Atsakyti