Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sansara @ 2008 06 15, 17:52)
lotuliukas.gif o tavo plaukai gali būt nepalaidi?  lotuliukas.gif

dabar lietuva labai graži. visos spalvos, visos gėlės žydi. šiandien dangus ypač gražus  rolleyes.gif
o vakarinis apšvietimas virš javų laukų... aguonos, rugiagėlės, lubinai, rapsai, bulvės ( lotuliukas.gifwub.gif

lotuliukas.gif nu nelabai ir gali...., ai, bendrai gali - susipinti ar susirišti uodegytę galiu ax.gif bet nenoriu smile.gif

aš pasvaigstu per langą žiūrėdama į ilgus šešėlius.. ir toliau juos mokau.. mokau..

aha, tuoj ir kolorado vabalai prasidės lotuliukas.gif
Atsakyti
Getter, man patiktų paskutinė tavo fotkė, jei matytusi visa ta aguona, kurią apsikabino ax.gif Dabar labai jos trūksta.
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 06 15, 17:36)
excel DB gudrybių..

nesikeik hihihi.gif

Sansara, smagiausia turbut maziui buvo, nes sypsena iki ausu wub.gif

Klausykit, o kiek laiko vyksta atkartojimu nd? (kiausas jau pora (?!) men kabo) rolleyes.gif
Ir dar i nd tema.. ax.gif o, klausykit, PS variaciju kokia prasme? Tokia, kad atskleistume PS galimybes ar tiesiog demonstravimas to, ka galima isspaust is nuotraukos ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2008 06 15, 19:50)
1.nesikeik hihihi.gif

2.Klausykit, o kiek laiko vyksta atkartojimu nd? (kiausas jau pora (?!) men kabo)  rolleyes.gif
3.Ir dar i nd tema..  ax.gif o, klausykit, PS variaciju kokia prasme? Tokia, kad atskleistume PS galimybes ar tiesiog demonstravimas to, ka galima isspaust is nuotraukos ar kaip? g.gif

1. aš žinau ir daugiau baisių žodžių lotuliukas.gif
2. vargas su tuo kiaušu smile.gif aš tai nei laiko, nei priemonių taip ir neradau. nors įdomi užduotis.
3. a variacijos gerai buvo - jei negali susitvarkyti su savo fotke, duodi ją kitiems. kas nors pasūlo ką įdomaus. plius gali palyginti paskui rezultatus ir pasimokyti smile.gif
Atsakyti
Kiausas, berods, pakibo neapibreztam laikui - niekas nebando atkartot. O su variacijom - kiek suprantu - ikelus nuotrauka bandom kazka kitokio ar isskirtinio isspaust...Cia gal ne tiek PS tobulinimui, kiek kitokiam nuotraukos pamatymui.
Beje, gali buti kad ir neteisingai supratau smile.gif
Atsakyti
Gaziulka, tarp prizininkų tame konkurse Kaune lyg ir tavoji foto yra g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 06 15, 16:53)

Saunuole, nuosirdziausi sveikinimai thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2008 06 14, 01:26)
Senuose fotoaparatuose, kurie buvo skirti rankiniam fokusavimui, vaizdo ieškikliai yra n kartų geresni, nei dabartiniuose DSLR, ten išties būdavo įmanoma fokusuot rankom.
Tikrai taip verysad.gif As su savo nikon d40x kiek fokusuoju tai vis ir ungrybauju, su zenitu niekad nenuklysi, nebent noretum smile.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 06 14, 01:45)
Kažkas anksčiau rodėt vaizdelių iš kirpyklos, pasku dar Peppi nuotraukas mačiau kūdroj ir užsimaniau saviškius taip pafotografuot smile.gif
Kažkas gavosi smile.gif Kažin, kaip JB?
Tikrai 2tra geriausia wink.gif bet siaip man nelabai ypatinga, tik patinka kaip kieciasi vaiko israiska, butinai reikalinga triptika, nes pradzioj ilgakasis susiraukes, o po to rodos palengveja kai matai sypsena veide biggrin.gif

QUOTE(Getter @ 2008 06 14, 22:38)
Užvakar buvau įsibridusi į aguonų lauką  bigsmile.gif  alergijos atžvilgiu tai pusę valandos praašarojau, pratraukiau nosį ir t.t., bet fotografijos atžvilgiu patiko fotografuoti aguonas blush2.gif
Pirmoji man nepatinka kaip tik del tu priezasciu kurias paminejai smile.gif
Antroj ideja idoi, bet tie siaudai is sonu lenda, uztektu kad butu debesu fone.
3 cia patiktu jei kaip jau minejo matytusi antra aguona arba is vis jos nebutu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 06 15, 19:12)
Gaziulka, tarp prizininkų tame konkurse Kaune lyg ir tavoji foto yra  g.gif ?

aha, kai idejai nuoroda, tai ir as pamaciau. nezinojau. mielai ta knygute pasiimciau, bet nenurodyta kaip g.gif nors pati foto tai man gerokai pabodusi jau, bet kazkaip einanti ji tokia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 06 15, 21:36)
aha, kai idejai nuoroda, tai ir as pamaciau. nezinojau. mielai ta knygute pasiimciau, bet nenurodyta kaip g.gif nors pati foto tai man gerokai pabodusi jau, bet kazkaip einanti ji tokia biggrin.gif

gal parašys e-mailą g.gif
o šiaip pasiteiraut e-mailu tikrai gali čia nurodyti kontaktai 4u.gif
gera foto mirksiukas.gif pažinau iš karto, kad tavoji. matyt tikrai įsimintina, nes mačiau tikrai seniai blush2.gif
Atsakyti
o tu idejai foto i nauja SM konkursa? ax.gif svarstau, ar ta kur patinka, tavoji cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 06 15, 16:53)
geros dienos  4u.gif
jei kam reikia aguonų lauko. važiuokit prie panevėžio  thumbup.gif 10 km pavažiavus link šiaulių raudona kur dairais.  wub.gif ale trumpai tik stabtelėjom, tai nedaug ką gero pagavau.

ale kad apdžiūvę dauguma jau tų aguonų, nebent lauko raudonumo iš toliau reik unsure.gif
Atsakyti