Tesingai, Degute, reiks kopinti.. Nors siaip picasa man nelabai truksta jai daug funkciju (arba "fotografei" igudziu kai paklausau kartais tevo kai seniau nebuvo jokiu PS, Picasu etc o nuotraukos vistiek )...
QUOTE(Žūžū @ 2008 06 14, 12:09)
Eik eik? Net susigedus nubindzinau perziuret visas foto, nu bet tikrai originalo nebera.. gal jeigu "nupicasini" ir neissaugai tada lieka ir originalas ir koreguotas kadras picasoje, bet as visada darau ctrl+s ir issaugau pakeitimus..
Dashlo reik daryt 101 karta UNDO ir sugrizti i originala
Va tada galiu imest nuoroda i ORIGINALA kur vaikai vonioje taskosi..
Dashlo reik daryt 101 karta UNDO ir sugrizti i originala
Va tada galiu imest nuoroda i ORIGINALA kur vaikai vonioje taskosi..
Ne ne, nereik jokiu 101 undo, issiaiskinkim iki galo
Zodziu pasidarai kadaloga ir i ji sukeli nuotraukas is fokito. Tada atsidarai Picasa ir i automatiskai tas nuotraukas 'sugaudo'. Tada atsidarai viena foto, ja pakoreguoji ir spaudi apacioje esanti mygtuka 'eksportuoti'. Tada tavo pakeroguota nuotrauka yra iskeliama is specialu 'My pictures' esanti folderi 'Picasa eksportavimas'. O originali nuotrauka tavo pradiniame folderyje ir lieka guleti nepakitusi, nes Picasa visada i ta spec. kataloga issiuncia su visomis korekcijomis nuotraukos kopija. O kaip tu darai?
Zinoma, galima vienas po kito atsisakyti visu pakeitimu, bet tai nepatogu ir nera reikalo, nes Picasa, darant kaip parasiau auksciau, originalo nepajudina
QUOTE(Mylia @ 2008 06 14, 13:34)
Ne ne, nereik jokiu 101 undo, issiaiskinkim iki galo
aaa.... nu dbr aisku as visada ant originalo uzseivinu ir viskas, originalo nebelieka- lieka tik koreguotas darbas Budu znat Aciu
Sveiki
Atsiprašau, kad įsiterpiu į pokalbį, bet gal galėsit padėti...
Nusipirkom fotiką Canon EOS 450 D, nufotkinom gal penkis kadrus ir ant displėjaus atsirado užrašas "Error 99". Nieko padaryti nepavyksta - nei fotografuoti, nei ijungti meniu, nei dar ką nors
Instrukciją skaitėm, akumuliatorius pakrautas, visa kita - irgi atrodo padaryta pagal taisykles. Ieškojau info internete, bet kaip supratau "Error 99" atsiranda dėl daugybės įvairių priežasčių... Kai kuriems taip nutinka naudojant Sigmos objektyvus. Pas mus 2 Canon'o objektyvai, bet fotikas užstrigo su tuo Eror'u ir neveikia nei su vienu iš jų
Taigi... Labai norisi išbandyti pirkinį, bet jau nežinom ką daryti... Gal kas buvote susidūre su tokia bėda ir galėtumėt patarti kaip elgtis..?
P.S. Ieškodama info Nete supratau, kad "Eror 99" atsiranda skirtinguose Canon'ų fotoaparatuose - nebūtinai tokiuose modeliuose kaip mūsiškis... Gal žinote sprendimo variantų?
Būčiau be galo dėkinga
Nusipirkom fotiką Canon EOS 450 D, nufotkinom gal penkis kadrus ir ant displėjaus atsirado užrašas "Error 99". Nieko padaryti nepavyksta - nei fotografuoti, nei ijungti meniu, nei dar ką nors
Instrukciją skaitėm, akumuliatorius pakrautas, visa kita - irgi atrodo padaryta pagal taisykles. Ieškojau info internete, bet kaip supratau "Error 99" atsiranda dėl daugybės įvairių priežasčių... Kai kuriems taip nutinka naudojant Sigmos objektyvus. Pas mus 2 Canon'o objektyvai, bet fotikas užstrigo su tuo Eror'u ir neveikia nei su vienu iš jų
Taigi... Labai norisi išbandyti pirkinį, bet jau nežinom ką daryti... Gal kas buvote susidūre su tokia bėda ir galėtumėt patarti kaip elgtis..?
P.S. Ieškodama info Nete supratau, kad "Eror 99" atsiranda skirtinguose Canon'ų fotoaparatuose - nebūtinai tokiuose modeliuose kaip mūsiškis... Gal žinote sprendimo variantų?
Būčiau be galo dėkinga
QUOTE(Ariste @ 2008 06 14, 19:43)
Sveiki
Esu kol kas tik vieną kartą susidūrus su klaidos pranešimu - neleidau vidiniam blicui atsidaryti, o jam reikėjo. Tada gavau kažkokį numerį. Bet išjungus-įjungus fotiką viskas praėjo.
Daugiau tai nieko negaliu pasakyt.
Gal reik pasiskambinti pardavėjams ir su jas pasikonsultuoti? Arba su fotikų remontu?
QUOTE(Degutė @ 2008 06 14, 20:43)
Esu kol kas tik vieną kartą susidūrus su klaidos pranešimu - neleidau vidiniam blicui atsidaryti, o jam reikėjo. Tada gavau kažkokį numerį. Bet išjungus-įjungus fotiką viskas praėjo.
Gal reik pasiskambinti pardavėjams ir su jas pasikonsultuoti? Arba su fotikų remontu?
Pas mane mesdavo klaida, tik nepamenu kokia... ir pakibdavo fotikas, nes CF naudojau per dideles talpos tam fotikui...
Sveikutės
Užvakar buvau įsibridusi į aguonų lauką alergijos atžvilgiu tai pusę valandos praašarojau, pratraukiau nosį ir t.t., bet fotografijos atžvilgiu patiko fotografuoti aguonas
Kelios foto
"Svetimas tarp savų"
Jei sakysit kad per tamsu ar kontrasto per daug tai iš kart atsakysiu kad aš taip norėjau, triukšmai čia irgi turi būt
"Atsargiai apsikabinti"
Užvakar buvau įsibridusi į aguonų lauką alergijos atžvilgiu tai pusę valandos praašarojau, pratraukiau nosį ir t.t., bet fotografijos atžvilgiu patiko fotografuoti aguonas
Kelios foto
"Svetimas tarp savų"
Jei sakysit kad per tamsu ar kontrasto per daug tai iš kart atsakysiu kad aš taip norėjau, triukšmai čia irgi turi būt
"Atsargiai apsikabinti"
Getter, pirmos 2 labai juodos, nors idomios. Pirmos labai idomi ir grazi kompozicija, nu bet labai tamsi.... Geriausiai kontrastuoja ir ziurisi 3, va jei taip padaryt 1 kaip 3 sviesumo atzvilgiu, butu labai
QUOTE(Ariste @ 2008 06 14, 19:43)
Sveiki
Va ką radau apie klaidas:
Err 01 nuvalykite objektyvo kontaktus
Err 02 nesklandumai su CF kortele. Išimkit/įdėkit kortelę iš naujo
Err 04 pilna CF kortelė. Pakeiskite kita ar ištrinkite ką nors
Err 05 kažkas sutrukdė atsidaryti vidinei blykstei
Err 99 įvyko klaida, kitokia, nei aprašytos aukščiau. Pabandykite išimti/įdėti akumuliatorių.
QUOTE(Sansara @ 2008 06 15, 16:53)
Nu šaunuoliai
Aš tai darbe sėdžiu ir mokau excel DB gudrybių.. O norėčiau lėkti laukais palaidais plaukais.. su fotiku rankoj
QUOTE(Degutė @ 2008 06 15, 16:36)
Aš tai darbe sėdžiu ir mokau excel DB gudrybių.. O norėčiau lėkti laukais palaidais plaukais.. su fotiku rankoj
o tavo plaukai gali būt nepalaidi?
dabar lietuva labai graži. visos spalvos, visos gėlės žydi. šiandien dangus ypač gražus
o vakarinis apšvietimas virš javų laukų... aguonos, rugiagėlės, lubinai, rapsai, bulvės ( )