Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Dėkui Anasko mirksiukas.gif
Stebukle - niu ir atradimai pas tave - fantastiški bigsmile.gif 4u.gif Paskutinis autoportretukas nelabai kabino, sutinku su daugelio nuomone, spalvos, kontrastas superinis, kompozicija - nekokia ax.gif
Atsakyti
Na man kaip visad naktim nesimiega tai noriu parodyt kai ką ax.gif

"Kalbu Lietuviškai''

user posted image

ir j/b variantas

user posted image
Atsakyti
Getter- cia montazas?
Atsakyti
getter, kaip bebūtų, minties nepagaunu jokios su tuo kalbėk lietuviškai g.gif foto plokščia ir dirbtina atrodo.
sraigės nesudomino. antros įdomus rakursas, bet kokybė nelabai. ta mėlyna šviesa iš kairės nepatinka
Musiakojis tik spalvos patiko. musiakojo nepamačiau smile.gif

stebukle, šaunuolė atradus fotogenišką nišą, rūsį, aukštą ir t.t. lotuliukas.gif matyt ten kūrybinės mūzos gyvena, kad tokios įdomios mintys kyla 4u.gif auo in red nepatiko ranka uždengtas veidas. bet sumoj - mintis įdomi. šį kartą niša neatliko savo funkcijos, daug geriau būtų kitame fone tokią mintį įgyvendinti. pasakų serija labai įdomi smile.gif lauksim tęsinio.
Murziukas - simpatiška foto. į albumą būtinai paimčiau.

Elinos patiko tik vyras pro tvorą su chebra spoksantis smile.gif bet gal jb būtų geriau g.gif šuniukų pirma foto kokybiška labai. atvirukas 4u.gif

Anasko juodąją gėlelę ir įsirėminti norėčiau mirksiukas.gif

Žūžū, žiogas nesudomino. nori paguosiu? tavo antroji aguona atrodo lygiai taip, kaip aš nufotografavau prieš metus lotuliukas.gif vienas prie vieno....... doh.gif pas tave dar įdomiau šviesa žaidžia 4u.gif prieš metus tokia foto didžiavaus, šiandien nebežavi labai biggrin.gif pirmasis variantas daug įdomesnis ir daug geresnis, nei maniškis biggrin.gif

ir atleiskit, kad iš karto nepakomentavau. 4u.gif

Atsakyti
Sansara, ten del to isgedimo, tai as tonavau, nuemiau ruda atspalvi, todel gavosi isdegimas... ai zodziu, pati zinau kad negerai smile.gif Bet dziaugiuosi, kad ir kritikos sulaukiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 06 04, 11:55)
Anasko juodąją gėlelę ir įsirėminti norėčiau  mirksiukas.gif
blink.gif tu juokauji g.gif Tu pirmas zmogus, man taip pasakantis blush2.gif wub.gif Tikrai labai labai malonu, net sunku parasyti kaip bigsmile.gif Jei tikrai nori, visada prasom mirksiukas.gif

Stebukle, tavo ledy in red kaip kompozicija nelabai, bet kaip mintis thumbup.gif tik siandien daejo doh.gif Super bigsmile.gif

Getter, kazkaip man irgi atrodo kad kadras plokscias g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 04 birželio 2008 - 13:07
QUOTE(Sansara @ 2008 06 04, 11:55)
Žūžū, <...> pirmasis variantas daug įdomesnis ir daug geresnis, nei maniškis biggrin.gif

Butu smagu jei butu ne netyciukas, o gerai apgalvotas kadras rolleyes.gif

Tiesa, vis pamirstu paskleist "ganda" copy1 nuotraukos 10*15 po 0,22 Lt bet cia akcija ir labai greit baigsis.. ax.gif

Getter, busiu "populiari" man irgi nelabai.. Visu pirma del minties gal mes napagaunam kas ir kaip ten vyko tai del to g.gif Nes dbr matau 2besisypsancius, is ju viena prismaugta, o kitas su lazda puola blink.gif nebutu "kalbu lt" vyruko tai tesiog butu apsikabinimas per kakla.. o dbr nzn nzn g.gif del tech puses man tie seseliai "negraziai" gula budkos apacioj.. nu bet suprantu miske super apsvietimo nerasi, bet kaip pati kazkada rasei kai nori prie konors prisikabint visada rasi prie ko tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žūžū: 04 birželio 2008 - 13:17
Kas vienatves nd komentaruose pasirasineja KL ir BN? g.gif kazkaip forume tokie nikai neuzkliuvo..
Is pradziu nesupratau poros komentaru, bet po to kai dasuto kad vienas ju-autoriaus supratau tongue.gif o kito, kur "nepatinka autorius" niekaip nesuprantu blink.gif juk geriau nutylet tokiu atveju 4u.gif "Davajte zyt druzna" biggrin.gif
Silwio, kodel "ledui" nedavei balu? ph34r.gif
O geliu nd zadejau det foto, bet kai pamaciau kokios jau sudetos tai noras bemat isgaravo blush2.gif doh.gif
Atsakyti
4u.gif
du senesni darbeliai
http://i18.photobuck.../Picture227.jpg
http://i18.photobuck.../Picture191.jpg

http://i18.photobuck...ux/IMG_2176.jpg
http://i18.photobuck...ux/IMG_2167.jpg
http://i18.photobuck...ux/IMG_2181.jpg

Atsakyti
BD - bald.nomad pasirašinėja.
KL irgi nesugalvojau kas yra toks lotuliukas.gif

Žūžū, viskas ten gerai, ten viskas "družno" biggrin.gif niekas neįsižeis ir nesupyks. patikėk 4u.gif

labai noriu vienai foto komentarų. labai įdomu išgirsti ar jums kas kliūna ir kas konkrečiai? g.gif noriu palyginti su savo nuomone biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
KL- gal zveris? mastau.gif
Zuzu- as labai bjauri esu, jei nepatinka tas autorius, tai ir pasakau wink.gif

Sansara smile.gif smile.gif smile.gif
Nuotraukoj kliuna man kairej pusej erdve. Kazkaip norisi ispraust vaika , kad nepaklystu... Kokia nuotraukos mintis? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 04 birželio 2008 - 14:10
QUOTE(pliukšt @ 2008 06 04, 14:53)

1,2 griuna i sonus (pirma i viduri, antra i kaire)
3 nekabina schmoll.gif
4 gal kiek idomiau, bet arba kruma kirpt arba visa i kadra det ir kiek kito kampo norisi ax.gif
5 nekabina, desinej siena nei yra, nei jos nera... ir gal 3-5noretusi pamatyt sepia ar spalvotas, gal geriau ziurisi g.gif
Grazus pamatymai, yamzinimai nelabai 4u.gif
QUOTE(Sansara @ 2008 06 04, 14:58)
labai noriu vienai foto komentarų.

Man juosta kliuna blush2.gif kai pridengiu apacia man daug geriau ziurisi, bet gaunasi beveik kvadratas, o Jus cia visos tu kvadratu nemegejos... nu gal dar desinej ta eglisaki nukirpciau.. g.gif
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 04, 15:04)
Zuzu- as labai bjauri esu

Ot bjaurybe! Gausi bizunelio (cia taip mano "dickis" "maziui" sako kai jo neklauso hihihi.gif ) tongue.gif
Atsakyti