O man Sansaros antra foto visai miela, gal ne sedevras, bet net ir daug sugebantis zmogus gali sau leisti padaryti kazka paprastesnio, nereikia ziureti pernelyg kritiskai
Zuzu, man ikeltos foto nelabai. Sutinku su Sansaros ir kitu komentarais ir nepasakysiu nieko naujo
Stebukle, kazko truksta... gal tikrai noretusi didesniu, daugiau kadro vietos uzimanciu ziedeliu, ir krastai ziedeliu parudave, o gelese yapc norisi to gero estetinio vaizdo
Beje, prisipazinkit visi po namu darbu nuotraukomis, o tai dabar labai jau paslaptingas albumas ten
taigi ir sakau, kad manęs netenkino, todėl ir nedalyvavau ND. jaučiau, kad foto mielos, bet ne daugiau. nors antroji pakankamai gerai, tik ne gėlės ten ir be akcento, bet šviesa nebloga
stebuklės foto net vertikalaus kadro prasmės nematau. tik gėlytės. kadravimas kliūna. objektas irgi neįspūdingas.
stebuklės foto net vertikalaus kadro prasmės nematau. tik gėlytės. kadravimas kliūna. objektas irgi neįspūdingas.
Susiradau ir ka tik isbandziau ta multiple exposure, niu nerealiai idomiai gaunasi Fotolama aciu uz paaiskinimus, ir anksciau buvau maciusi ta funkcija, bet nesupratau, kaip su ja elgtis
QUOTE(Mylia @ 2008 06 12, 22:58)
Susiradau ir ka tik isbandziau ta multiple exposure, niu nerealiai idomiai gaunasi Fotolama aciu uz paaiskinimus, ir anksciau buvau maciusi ta funkcija, bet nesupratau, kaip su ja elgtis
Mylia, o kokis pas jumi fotoaparatas? gal sakau netycai ir pas mane sita funkcija yra? Nikon D40x, bet cia paprasciausias veidrodinukas, nemanau kad yra, bent jau nesptebejau. Beje, butu labai idomu pamatyt tuos bandymus, kas ten gaunas as su ps meginau sluoksnius deliot, galiu pasakyt labai neblogas rezultatas, tik reikia isidirbt
Pas mumi Nikonas D80.
Ikeliu bandymus, bet siaip jie siaubingai primityvus (jau tikrai ne kritikai), nederinau nieko, nei kompozicijos nei ko kito tiesiog techniskai bandziau ta funkcija, 1 kadro fokusas arciau, 2 - toliau, o 3 kadras be fokuso Tvarkingai sukomponavus kadra ir gerokai paeksperimentavus, turetu buti idomus rezultatai. Dabar butu labai idomu tai isbandyti pievoje ant geliu Dar idomiai gaunasi fokusuojant tinkamai, bet tris kartus pasirenkant kiek skirtinga zidinio nuotoli, bet nekelsiu, nes ten jau visiskai butinis realizmas, o ne nuotrauka
Ikeliu bandymus, bet siaip jie siaubingai primityvus (jau tikrai ne kritikai), nederinau nieko, nei kompozicijos nei ko kito tiesiog techniskai bandziau ta funkcija, 1 kadro fokusas arciau, 2 - toliau, o 3 kadras be fokuso Tvarkingai sukomponavus kadra ir gerokai paeksperimentavus, turetu buti idomus rezultatai. Dabar butu labai idomu tai isbandyti pievoje ant geliu Dar idomiai gaunasi fokusuojant tinkamai, bet tris kartus pasirenkant kiek skirtinga zidinio nuotoli, bet nekelsiu, nes ten jau visiskai butinis realizmas, o ne nuotrauka
QUOTE(Mylia @ 2008 06 12, 23:20)
Oho, efektas tikrai matos tik man nepatinka toks stilius, ziurejau fotolamos linka, tai neee va kas gamtos istirko juda: vanduo, debesys tai ispudingai atrodo QUOTE(Mylia @ 2008 06 12, 22:20)
Pas mumi Nikonas D80.
Na galiu pasakyt pas mane panasiai gaunas.. idomus rezultatai. Bandysiu gamtoj padirbet per savaitgali, jei zvejyba nesuris viso laiko ..
Papildyta:
psio, futbolas, dingstu 45 minutem
QUOTE(dejavu @ 2008 06 12, 08:55)
pagal Mylios pageidavimą kiek kitokiu kadravimu
Sveikinimai Tikrai verta foto būti nugalėtoja Man šitas kadravimas daug, daug labiau patinka, pagal tą apkarpymą ND net nebūčiau įtarus kad čia tavo foto, o pagal šitą , tai daug arčiau tavo stiliaus Man taip atrodo. Ir kūdroj antra dar labai patiko Man turbūt labiausiai iš trijų
QUOTE(laputaitė @ 2008 06 13, 08:51)
Mylia, tokie efektai ne mano skonio, suprantu kad gauti "natūraliai", bet labai jau fotoshopą primena
Tai nuotraukos ne kritikai ir tokie efektai gal irgi ne mano skonio, teisiog parasiau apie bandymus ekspromtu, man idomu atrasti nauja funkcija, idomu pabandyti kazka naujo, ko anksciau nezinojau ir pabandyti padaryti kada nors visa tai kokybiskai. Man smalsu. Vertinkim tai tiesiog kaip eksperimenta
Aciu uz komentarus mano nuotraukai.
tik va, cia buvo man problema, kadangi labai bijau as tu duzgianciu gyviu.... tai fotkinau su dideliu zoom'u todel ir taip gavosi....
tik va, cia buvo man problema, kadangi labai bijau as tu duzgianciu gyviu.... tai fotkinau su dideliu zoom'u todel ir taip gavosi....
Gryzau is lauko.. uzsidejau 50-tuka gelem fotkint, bet parnesiau jums parodyt "kaimynus". Man kazkaip primena sis kadras zmones... kai susipyksta ir po to taikosi