Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Mylia @ 2008 06 12, 13:37)

Automatic Depth-Of-Field AE = automatinis-ryskumo-gylis AE
sitame rezime kamera automatiskai kontroliuoja ryskumo gyli (per diafragma), siekdama uztikrinti, kad visi objektai, [padengti fokusavimo taskais], tiek esantys arti kameros, tiek toliau nuo jos, isliktu aiskiai (ryskiai) apibrezti (ryskus).
Sorry kad taip pazodziui  ax.gif

o kokiose situacijose geriausia naudoti si rezima?
kada pasiteisina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 06 11, 22:30)
matėt, kad yra naujas SM konkursas apie žalumą? Gal kas gėles su žmonėmis kadre fotografavot, tiks mirksiukas.gif nu ar šiaip ką nors smagaus ta tema tikriausiai visi turit mirksiukas.gif

man prieš akis Ca_girl mergina vasariška thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 06 12, 13:24)
man prieš akis Ca_girl mergina vasariška  thumbup.gif

as irgi apie ja pagalvojau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikinimai Dejavu 4u.gif
O aš turiu fisheye objektyvą ax.gif na ne mano jis, davė kelioms dienos pasidžiaugt blush2.gif eisiu šiandien į miestą išbandyti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(provansas @ 2008 06 12, 13:00)
o kokiose situacijose geriausia naudoti si rezima?
kada pasiteisina?  ax.gif

sprendiant is aprasymo naudojamas tada, kai nesi tikra, kiek diafragma priverti/atverti, kad ryskumo zona (gylis) butu tokia kokios nori (na ka kad visi rupimi objektai i ja papultu). tada suprantu, kad fotikas automatiskai pareguliuoja diafragma.
Atsakyti
mano gėlių paieškos, kurios manes netenkino.
pirmos kadravimas nepatiko ir per siaura ryškumo zona. nemoku kvadrato kadruot, man nesižiūri niekaip doh.gif
antroje nenusprendžiau ar čia gėlės lotuliukas.gif o apeliuot i fonines geles nenorejau

user posted image

user posted image

Atsakyti
Galima paterst eteri? blush2.gif
As gelems irgi bandziau, bet dar matyt nedaaugau iki ND..
user posted image
(sita daug labiau patinka, bet truksta erdves sad.gif )
user posted image
O cia i nauja tema bigsmile.gif
user posted image
user posted image
(dbr ziuriu.. kibiriuko dugnas siaip sidabrinis, bet turbut nuo flasho isdege? g.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žūžū: 12 birželio 2008 - 14:24
Labadiena 4u.gif

QUOTE(dejavu @ 2008 06 12, 09:55)
Mylios pageidavimą kiek kitokiu kadravimu ir pagal Anasko pageidavimą su visais parametrais:

Taigi tema,
VANDUO
Grazu, sveikinu 4u.gif

O tema man labai patinka bigsmile.gif
Tikiuos si karta sudalyavuti ax.gif

QUOTE(fotolama @ 2008 06 12, 10:41)
Fotoaparatas daro keletą kadrų iš eilės ir sulipdo juos vieną ant kito. Iš esmės gaunama tas pats kaip kad fotografuoti į juostelę nepersukant kadro. Kuo puikiausiai suveikia, kai dieną nori to tekančio vandens efekto, bet per daug šviesos ilgam išlaikymui.
Kaip fain, pas mane tokios opcijos nera, bet yra IMAGE OVERLAY, tik ten kaip supratau tik 2 kadrus galima sulipdyt verysad.gif Taciau ta pati juk galima padaryt su PS, ar as klystu?
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2008 06 12, 14:22)
Galima paterst eteri?  blush2.gif
As gelems irgi bandziau, bet dar matyt nedaaugau iki ND..

pirma nekontrastinga ir netinkamas atspalvis
antra geresnė, bet atspalvis nepatinka, netilpo kadre gėlė
kitos dvi (kodėl jb?) įdomios tik mamai (dėl paskutinės net ir dėl to abejoju blush2.gif ).
trečios įdomu pamatyti originalą, jb variantas labai prastas atrodo, nei kontrasto, nei švarios baltos, veidukas kairiojo berniuko kažkoks dėmėtas blush2.gif
Atsakyti
Sansara... nzn... is taves norisi kazko daugiau, nei tokiu nuotrauku geliu.
Žūžū, geles schmoll.gif vaikuciu nuotraukos, man nesiziuri siuo atveju j/b.

Nu ir as dedu gelyte, kad pasakytumet, kad negerai. hihihi.gif
user posted image
Atsakyti
dejavu, ziauriai grazios tavo geles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 06 12, 16:13)
mano gėlių paieškos, kurios manes netenkino.
Manes irgi netenkina.. tikrai kad is Sansaros tikimasi daugiau ax.gif cia man toks naujoko darbas, atsiprasau blush2.gif

QUOTE(Žūžū @ 2008 06 12, 16:22)
Galima paterst eteri?  blush2.gif
Na geliu man nepatinka ir spalvos ir kontrastas ir kompozicijos ir pati gele tokia nedekinga ax.gif o beniukai .. tiesiog ne tuo metu atrodo fotografuota, ne tas momentas, norisi kzko kaustancio zvilgsnio, sustabdytos akimirkos kuri mus taip pat priverstu stabteleti smile.gif

QUOTE(Stebukle @ 2008 06 12, 19:25)
Nu ir as dedu gelyte, kad pasakytumet, kad negerai.  hihihi.gif
Neispudinga ax.gif Per didele ryskumo zona mano manymu ir per daug tos zalumos, ziedeliai per mazi siame kadre, nes jie patys juk labai smulkus, noretus stambesniu planu, kad galima butu pamatyt net ju struktura, ir tie 2 vabzdziai, uztektu vieno, reikejo ta zalia iskrapstyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 12 birželio 2008 - 18:14