Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Mylia @ 2008 06 11, 13:49)
Aisku smile.gif bet nepaprastai ispudingai atrodo, ir as noreciau pasizaisti su tokiu filtru biggrin.gif

atsikelk švintant ar fotografuok naktį - gausį panašų efektą. čia iš tingėjimo žmonės filtrus naudot ėmė, kai pamiegot nori lotuliukas.gif nors man dienos šviesa tokiose foto geriau atrodo, nei naktinės. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2008 06 11, 16:20)
Stebukle, ash nuotraukas veidrodishkai sukociau labai atsargiai. Galima drasiai tai daryt jei fotografijoje daiktai, kazkokia abstrakcija ar foto pretenduoja i menines foto kategorija. Jei tai portretas...  g.gif Mes nesimetrishki. Ir veidrodishkai apvertus fotografija i mus jau ziuri nebe visai tas zmogus.

Na is dalies taip.... todel geriausia fotografuoti taip, kad nereiktu sukioti smile.gif
Atsakyti
Turintys mandresnius fotoaparatus neskubėkit pirkti ND filtrų. Pradžioj pasižiūrėkit ar jūsų fotoaparatas neturi daugkartinio eksponavimo režimo. Jį galima pabandyt naudot vietoj ND filtro smile.gif
Atsakyti
Ciburaska, tik dabar toptelejo - gi dalis musiskiu persikrauste i fotografijos pazengusiems tema smile.gif
Fotolama, labai protingi zodziai - gal gali paaiskint elementariai?Aciu!
Atsakyti
Tai ką, sveikinam 5 foto 4u.gif 4u.gif 4u.gif Prisipažinkit kas autorius g.gif

Degute, taviškės man labai patiko, abi wub.gif Dar kai balsavau tai lėtai kompas psl. vartė, nesididinau, o po to kūdroj didesnę pamačiau, tai dar labiau patinka thumbup.gif

O aš pasiėmiau juostelė išryškintą, tai nieko gero neišėjo, bet nors žinau kad fotikas veikia thumbup.gif tai bandysiu dar, tik kad juostelės vėl negavau doh.gif
Atsakyti
Taip taip sveikiname nugaletoja 4u.gif 4u.gif 4u.gif

pacioj pradzioj maniau, kad cia Ca-girl foto, bet paskui supratau, kad ne smile.gif

Jei gerai suskaiciavau, tai si karta net trys foto dalinasi II vieta smile.gif
Atsakyti
Gaziulka, man tavo nuotrauka ND labai patiko! Gaila, kad maniakiskas potraukis futbolui laika sumaise.
Sveikinu nugaletoja, gerule!
Matyt, turiu potrauki aguonom - man ju nuotraukos daugiausia minciu sukele g.gif
Atsakyti
nu jo, belieka tik dziaugtis, kad ne mano vienos vyrui del to atsiprasant... futbolo stogas ciuztelejes. siaip ar taip, smagu, kad patinka, aciu biggrin.gif

kas nugaletoja kazkodel minciu neturiu g.gif dejavu? sansara nebalsavo, bet kzk ne jos stilius, atrodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 11 birželio 2008 - 19:31
kad Sansara is viso si karta nebalsavo unsure.gif

gal dar syki laimejo Anasko? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikinam nugalėtoją! Liuks foto smile.gif

QUOTE(Smiltis @ 2008 06 11, 20:07)
Degute, taviškės man labai patiko, abi  wub.gif Dar kai balsavau tai lėtai kompas psl. vartė, nesididinau, o po to kūdroj didesnę pamačiau, tai dar labiau patinka  thumbup.gif

Oi, smagu, kad patiko bigsmile.gif Taigi važiuodama į kaimą nužiūrėjau lauką su rugiais ir aguonom smile.gif Kitą dieną važiavau specialiai jo fotkint, bet aguona buvo viena! Nesupratau, kur dingo kitos.. Jos taip gražiai raudonavo..
Atsakyti
Sveikinu nugaletoja 4u.gif 4u.gif 4u.gif Itariu Sansaros ax.gif smile.gif Mano favorite bigsmile.gif o taip pat Degutes labai labai buvo wub.gif ir vakaro orchideja wub.gif Lauksime naujos temos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2008 06 11, 19:34)
kad Sansara is viso si karta nebalsavo  unsure.gif

nedalyvavau aš doh.gif nieko įspūdingo nepagavau. man tokia stadija - kad viskas banalu ir kitiems nepatiks blush2.gif
ir nebalsavau. o nebalsavau, nes užsikuičiau... doh.gif kažkodėl pamiršau, kad reik balsuot. savaitgalį didelis balius laukia, tai paruošiamieji darbai ir t.t. net dienos susimaišė man. man jau ketvirtadienis lotuliukas.gif atsiprašau blush2.gif tikrai ne specialiai. vis maniau surasiu kelias minutes ir nesuradau blush2.gif
Atsakyti